arenasatan

2012-03-30 @ 21:31:29
Fredag nu och det känns så grymt jävla bra! Jag säger ju såhär, på söndag blir det fjälls med hela feta släkten i en hel vecka! Och på den torsdagen kommer även Andreas upp och joinar oss resten av veckan, gryyymt. Efter det är jag ledig en hel vecka till pga det är påsklov och då ska jag bo på gymmet.

Hade inget att skriva om så Andreas hälsar att han sitter och kramar om mig och att det är så mysigt och att vi är jättekära, hihi!





Några bilder sist ja var i fjälle..

friday tomorooooww

2012-03-29 @ 21:48:18

Idag när jag åkte från Lycksele vid halv fem började jag få en konstig känsla i magen, men försökte inte tänka på det. Jag kunde nästan inte sitta still eftersom jag mådde så grymt illa! Men jag tänkte "det går över om jag sover" men när jag vaknade var det nästan ännu värre. Jag for hem och bytte om och for och skulle träna ändå. Jag mådde mer och mer illa under träningen men jag var bänn, jag skulle fortsätta. Sen på köpet fick jag även halsbränna.. Efter cirkus en timme kunde jag inte stå ut längre så jag var tvungen att lämna träningen, har aldrig haft så förut! Men men, jag tar igen det..

Kändes fortfarande inte bra när jag kom till Andreas, men efter ett tag gjorde vi te och nu känns det bra. Helkonstigt!


Har lagt ut den här bilden förut även, vet inte vad det är med den, men jag älskar den! Tatueringarna, färgerna..


feelin' happy

2012-03-29 @ 09:42:09
Fan vi tiden går snabbt, det är inte okej! Förra vintern kändes som en lång börda, men den här - den har gått för snabbt tycker jag! Iof gillar jag att det snart år vår och sommar, gör absolut ingenting..

För övrigt, så måste jag säga hur bra jag har det. Livet flyter på, jag har världens finaste pojkvän och bra vänner. Jag ska till fjället på söndag och stanna i en vecka, sen är det åsklov. Efter lovet är nästan all snö borta och detär inte länge kvar till sommar. Den här sommaren ska verkligen bli min sommar!
 Det är så konstigt, det har inte känts så här någon gång förut. (det säger man nästan i varje förhållande, men nu är det verkligen så). Jag har hittat min lilla knäppis haha! Nä men det är sjukt, vi är ganska lika tycker jag men jag hör ofta "man blir som man umgås" haha.. Jagvet inte om du läser men, "that's why we belong together" ;) jag är bara så glad så det går inte att beskriva med ord, dessutom är det bra väder ute.

Och på tal om mindre roliga saker.. Jag måste ta tag i träningen igen! Jag har blivit s lat på senare tid. Förra veckan tränade jag en gång (!) och än så länge har jag bara tränat en gång. Jag mår så bra när jag tränar, därför vill jag fortsätta med det. Man känner sig bättre både fysiskt och psykiskt.



what can i say, what can i do

2012-03-28 @ 06:33:08
Ja fan, förlåt för sämsta uppdateringen ever haha.. Antar väl att jag har haft fullt upp! Byggt kälke, haft vintermarknad, haft praktik en dag samt varit till Umeå.

Igårkväll var även en riktig myskväll som jag gärna önskar att jag hade tid med fler. For hem och åt, sedan vidare till Andreas med hans laddare, där jag råkade stanna i sängen ett tag med honom. For sedan vidare till Sandra och Ozzian och hälsade på. Halv nio ungefär åkte jag till Andreas igen och där låg han i sängen så jag gick dit jag med, och han även se lite Wipeout Vinter, Desperate Housewives och den nya serien GCB vilket var helt okej! Bara ligga och må. Att något sånt litet kan göra en så glad. Jag menar, man gör ju inget egentligen, man bara.. ligger där.

Just ja! Ska även börja sola nu med min fina vän Emilia så jag får lite färg innan sommaren.. ;)


on more of "those days"

2012-03-25 @ 15:54:41
Ännu en marknad avklarad, vilket känns ganska skönt! Helgen får ändå ganska bra betyg. Fredagen var jag nykter och bara umgicks med min fina, samt träffade lite gamla kompisar! Lördagen blev det ingen släde som vi hade längtat efter, men vi for upp till Linus och började smådrick lite där medan vi åt korv. Efter det for jag till Andreas där jag duschade och började fixa mig, och efter det blev det mat! Sen tvärdrog vi på Dare devil showen men jag frös så mycket så vi drog oss hemåt. For även på lite andra ställen och om jag inte minns helt fel slutade kvällen ganska tidigt. Idag vaknade jag åtta och har varit vaken sen dess. Har hunnit duscha, ut på marknaden samt hälsa på Ozzian som fyllt ett år! Tiden går så jävla snabbt..

Har även inte så mycket bilder så jag har snott lite bilder av andra!


Schleeeeetet.






askmeaquestion

2012-03-22 @ 16:57:23
Vet ni vad.. Nu tycker jag vi kör en frågestund!


”Freedom comes when you learn to let go.”

2012-03-21 @ 16:41:58
Rubriken säger allt. Det är ett citat som jag skulle vilja tatuera in på överarmen fast på insidan mor kroppen om ni förstår, i stor text. Vill gärna göra en till tatuering innan sommaren!


En av mina, och Sabinas. Dock har hon skuggat hennes nu!

SHOES

2012-03-21 @ 12:43:49


Jag ääälskar skor! Måste fylla på mitt skoförråd innan sommaren..

moms filibabba

2012-03-21 @ 12:18:14
Facebook funkar inte för mig, men det funkar för Sandra, jävligt roligt.. Det står bara att det håller på att uppdatera och att jag ska prova igen om några timmar, kul.

Idag har jag haft prov och believe it or not, jag klarade det! Handlade om tensider vilket jag tvärläste igenom imorse när jag kom på skolan, men jag klarade det ändå. Har även fått göra folieslingor igen, och efter lunch ska var klippa lika längder, som jag har längtat! Nu kan jag börja klippa killar efter det.. :)

Fick även sova med min fina inatt! Även fast jag var lite halvspak igår så gick det bra ändå, och fick även åka bil imorse. Igår på vägen hem så hade jag Emilia vid min sida när jag hade en sockerkick och inte kunde sova. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och även dumheter som jag hade förträngt som jag inte vill tänka på haha.. Sen vankade även Linus till liv och var social. Sånna där stunder behövs verkligen ibland!

På kvällen blev det kälkbygge, och jag insåg nu att jag skriver så långa inlägg så nu måste jag sluta skriva.


Jag drar en repa på stan

2012-03-20 @ 19:02:18


En sommaroutfit! Dock tycker jag byxbenen ska vara uppkalvade och bjusen slarvigt instoppad på ena sidan fram på byxan. Blev helt såld på de blåa byxorna när jag såg dem!

Fjärde inlägget idag..

2012-03-20 @ 13:01:56
..och mitt huvud värker. Snoret rinner även ner för näsan hela tiden så börjar få sår under näsan. Jag får inte bli sjuk nu!!! Inte inför den här helgen.. Då dö jag.

Har även börjat fundera på en piercing igen.. Man hinner fundera på mycket under skoldagarna haha! Nä men jag vill göra en till piercing, och där jag vill tycker ingen annan att jag ska göra det, men det är väl ändå in kropp? Och det här med ärr, om jag gör en nosring så syns ju inte det, så det är nästan bästa stället om jag ska göra en.

Om inte.. jag gör en enpunktspiercing! Man aj vad ont det ska göra. :s men guuuuud, va snyggt det är! Dock skulle jag inte göra på ett meningslöst ställe om jag nu gjorde det, som typ armen eller liknande, utan jag tror jag skulle göra framför örat eller på bröstkorgen, grymt snyggt.


Den va söt, hihi

Inspiration

2012-03-20 @ 12:00:06

delicious

2012-03-20 @ 11:40:51
Nyss ätit lunch, kebaaaab vare. Smakade bra från början men skit på slutet, så äre. Slutar även halv två idag vilket är grymt uppkäftigt för jag har INGA PENGAR, INGEN SKJUTS HEM OCH INGET ATT GÖRA.. Kul liv, tror jag går till Åsele ist.
..jag hade ju kunnat gå och sola MEN har inga pengar. Fml

Vill ha helg sjuuukt mycket nu! På fredagen ser det ut att bli lugnt så träna hinner jag nog med, sen får vi se om det blir en lugn utgång eller mys framför tvn med bästa. Emilia sa även att jag var hennes i helgen, akta dig Andreas! ;)
Lördagen som det ser ut nu blir det upp tidigt på lördagmorgon och sedan ut med mina grabbar och Emilia på en skotertur med kälken vi håller på att bygga hemma hos mig med några öl och mat! Vi ska grilla ute sen ser vi om det blir nåt napp eller inte. Efter det hade jag tänkt (enligt mina planer) fara till min fina och duscha samt fixa mig där sen förhoppningsvis äta med han om inte han har ätit sen får vi se vad kvällen erbjuder! Fan va kul :)
söndagen är det viktigare saker som står på schemat. Måste jobba, träna innebandy om kroppen tillåter samt fyller Ozzian ett år! Fan va tiden går snabbt..


Gjorde även mina första folieslingor igår!

detta fält måste fyllas i

2012-03-20 @ 06:37:41
Jag tror fan jag börjar dra på mig någon slags förkylning igen. Igårmorse vaknade jag med fullt av slem i munnen, samt sår. Igårkväll frös jag som bara den, samt lite halsont och imorse hade jag slem och halsont. Och på tal om det, vad hände?! Det var -16 grader när jag vaknade imorse..

Igårkväll blev det ingen träning så efter vi hade byggt lite så spenderade jag resten av kvällen med Andreas, det var behövligt. Och när vi var tre stycken som byggde, hann vi typ hur mycket mer som helst än när vi var fem, haha.. Ikväll blir det nog bygge för bara mig och Linus eftersom Mattias far till Piteå.

Idag känns det helt ovärt att fara på skolan. Slutar halv två.. Till vilken nytta? Hatar sånt. Dessutom är jag fortfarande skolless, jag vill inte fara dit, men jag måste. Men nu måste jag bege mig ut för att se om gröna faran startar..


mondaymorning

2012-03-19 @ 06:38:58
Måndag igen, och det gillar jag inte.. Tycker det kan vara typ torsdag så det kan vara helg imorgon eller något! Jag och Andreas diskuterade även igår när vi inte sov med varandra senast.. Vi kom fram till att vi hade sovit med varann i över två veckor, så därför kändes det riktigt konstigt att sova ensam inatt.

När jag satt och sminkade mig snurrade det så många tankar, på både gott och ont.. Jag kan inte hela tiden jämföra mig med andra, för då är jag aldrig nöjd. Och dom jag har det bättre än, försöker jag fortfarande hitta saker som är mer positivt hos dom än hos mig, så då växer lite avundsjuka. Jag fattar inte varför jag jämför mig med just dig? Jag menar, jag fick killen, jag är ung, har det så bra med familj och vänner, mår bra i min kropp, eller något annat, men ÄNDÅ ska jag hitta något som är bättre hos dig som jag inte kan sluta tänka på. Fast jag tror det inte bara beror på avundsjuka i själva personen, det är så mycket mer än så. Det jag har nu, det hade du i flera år, och jag tror det är det som påverkar mig. Att resten inte ska släppa dig och låta mig in. Jag är rädd.

ithinkiloveyou


so we say how are things today

2012-03-16 @ 17:11:44
Hallå där! Det är fredag, och det känns riktigt bra. Ska iväg på step up nu, sedan vidare till Sandra sen blir det nog bastu med min Andreas. Imorgon fotbollsträning sen vidare för att genomföra en överraskning sen förhoppningsvis börja bygga på släden! Behövs som just nu, är fan bara en vecka kvar till marknaden..

Igår på boxen fick jag två väldigt glada kommentarer (anser jag). Den ena va en tjej som sa "wow, det känns som att slå mot en mur! Du är verkligen stark när du håller emot" och den andra var Emilia som sa att det var så roligt att träna med mig för jag puschar henne så hon orkar mer.. Det är sådant som får mig att vilja hålla på med det jag gör.


RANDOMBILD

jag springer på taniga ben

2012-03-13 @ 18:02:45
Vad hände med beach body 2012..? Jag var ju hur taggad och inspirerad som helst! Visst tycker jag om att träna fortfarande, men jag gör det mindre vilket jag inte mår bra av. Man mår bra av att träna! Sen maten.. Jag äter inte godis, chips, glass, kakor eller något sånt, men för det betyder det inte att jag äter nyttigt. Om det ska hända något snart så får jag fan skärpa mig. Det gick hur bra som helst, jag såg ändring på min egen kropp, men nu är det bara bajs. Jag måste hitta glöden igen, och det vill jag verkligen, skärpning Sanna!


no makeup, yeye

hj

2012-03-13 @ 13:12:36
Jag är verkligen så dålig på att skriva nu för tiden, var ju bra i ett par veckor, men nu.. I alla fall så är det tisdag och jag har fått sova med min fina, igen. Även åka med honom till Lycksele andra dagen i rad nu. Känns bra, riktigt bra, för jag hatar att åka buss..

Ska även ta en dag ledigt från skolan har jag bestämt och gå och prata med Karin Borgén i Åsele. Jag känner att nu behöver jag hennes råd och jag har tuuuusen frågor som jag gärna vill ha besvarade. Och ingen fara, jag ska inte hoppa av, men jag är sugen på att byta skola. Jag trivs inte alls i Lycksele, och det har jag insett nu efter väldigt många om och men. Dock finns det ingen skola som är nära nog så jag kommer nog måsta flytta, och hela mitt liv är i Åsele.

Men nu måste jag sluta skriva, hejkdååå! :)

i've missed you so bad

2012-03-11 @ 16:59:57
Söndag, absolut värsta dagen på hela jävla veckan, värre än måndag nästan.. Lovet har varit bra, fått umgås med min fina hela lovet, och även tatuerat mig.

Gårdagen var hur bra som helst! Blev väckt klockan tio och fick frukost på sängen av Andreas, efter det titta vi på lite tv sen for jag hem. Åt lunch med bror och Elin ute i finväre och sedan in igen för att bestämma kläder. Efter det for jag och Emilia på hockey ett tag sen for jag hem och fixade mig. Klippte bror, lagade mat med tjejerna, klippte Cecilia samt fixade Cecilia och Emilias hår! Sedan drog vi vidare till Andreas och efter det blev det pizzan. Och idag vaknade jag upp bredvid världens finaste, kan inte begära så mycket mer!



Jag känner mig stark, jag vet vad jag vill och tvivlar inte så mycket längre. Jag har det bra med många fina vänner och en pojkvän. Jag är så glad att det går så bra för mig just nu och jag hoppas det håller i sig. Jag är så glad, livin the good life.

au se eu te pego

2012-03-08 @ 12:26:48

Torsdag och lovet är snart slut, och jag har inte gjort ett skit, haha. Igår for jag, Mattias och Linus ut på soffjakt. Vi fick med oss tre soffor hem! Eller ja, typ två och en halv.. Vi fick en hörnsoffa i skinn som var i tre delar, och sedan skulle vi vidare till Sandra och Fredrik där vi skulle få ta en soffa som stod utomhus. Den hade frusit fast så de hoppade från staketet på altanen och då knäcktes hela soffan, men vi tog den ändå! Sen kom dom på att de hade en hel soffa vi kunde få, inne i förrådet. Det var fullt med snö så efter kanske 45 min skottning var vi inne i förrådet! Så då fick vi en till soffa på köpet, tacksamma var vi :)

Jag körde epan med en släpvagn med sofforna på och på vägen hem råkade jag köra lite snabbt så en av de tre delarna till hörnsoffan flög av, men den klarade sig! Sen som råga på allt körde vi fast i en uppförsbacke, och backa med släpvagn är inte det lättaste kan jag lova!

Tatueringen går bra, verkar ha bra läkskinn haha! Har redan fått jättemkt skorpor redan efter första dagen. :) men nu gäller det till att träna extra mkt så magen håller sig riktigt fin! Den har blivit lite mindre och jag är riktigt glad över det, för jag trvis ba i min kropp nu, men fastare kan den gärna få bli. :) magrutor..? Haha nä, jag skojas bara.


Har igna nya bilder för min telefon är trasig.


you need some rock 'n' roll

2012-03-07 @ 14:53:29
Nyss kommit hem från Dorotea och nu har jag gjort min tatuering! Gjorde grymt ont, men ja härda och fick hela klar på en och samma gång! Är grymt nöjd faktiskt. :)


Så blev den! Och som ni kanske ser är den på revbenen, därför det gjorde så jävla ont! Men är rätt så jävla nöjd iaf :) beach 2012, here i cooooooome! ;)

ett mirakel

2012-03-06 @ 20:58:42
Nu är tisdagen bortgjord, och den var väl både bra och dålig! Började med att jag blev väckt av min fina, sen for jag och pratade med Sabina en sväng om livet, sånt behövs ibland. Efter det for jag till Emilia och slingade hennes hår. Efter det blev det en roadtrip till Lycksele där vi hann med Jysk, Dollar och Ibbes. Hugo bjöd på mat men fick bli en kycklingsallad för min del. Efter det handlade Hugo sig en bil och då drog vi tillbaka till Åsele där jag tränade från halv sju till halv nio, dock inte så hård träning, var ganska lat ikväll haha.. Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och att min knäppis ska komma hit! Sen blir det tidigt i säng för imorgon drar vi iväg till Dorotea där jag ska göra min andra tatuering.. Sjuuuuukt nervös!! På revbenen ska den sitta och jag tror det kommer kännas ganska så mkt.. ;p


Har även bestämt mig för att börja sola så jag blir snygg till våren.. Kolla exempel på hur blek jag var jäntemot Emilia!

Tio saker ni nog inte visste om mig!

2012-03-05 @ 20:46:47
1. Nästan varenda gång jag är ensam på rummet dansar jag framför spegeln.

2. Jag sjunger jättehögt när jag är ensam i epan. Pinsamt om någon skulle höra mig. ;p

3. Jag skulle kunna välja bilar framför smink och hår, looooove cars! (folkrace bilarna, epan, isbilen, artonårsbilen..)

4. Jag tror jag aldrig har sagt "jag älskar dig" till någon i min familj, även fast jag älskar dom över allt!

5. Jag har fobi för att bli fet.

6. Jag kan "hata" människor utan att känna dem pga deras handlingar.

7. Jag är väldigt osäker i mig själv och jämför mig alltid med andra, även fast jag verkar vara världens gladaste tjej utåt.

8. Jag har ångest (och rädsla) inför döden även fast det förhoppningsvis är väääääldigt länge kvar..

9. Jag är rädd för att växa upp. Jag vill bli typ tjugofem sen inte äldre, haha.. Alla problem som man inte kan förlita sig på mamma och pappa med. Dock kan jag inte vänta tills jag får flytta hemifrån! That doesn't make sense.

10. jag är käääääär! :)


nämen hej

2012-03-05 @ 14:57:21
Dålig uppdatering, ja vet.. Men jag har avverkat helgen och just börjat på mitt sportlov! Helgen var det 60års kalas som kanske inte slutade så bra, men det resulterade att jag fick sova till halv ett på söndagen, skönt! Igår gjorde jag näst intill ingenting, var bara med min fina. Idag ska jag och grabbsen börja bygga våran släde vi ska ha till nappet och ska även hinna med träning, skön dag med andra ord! Bara få umgås och må bra. Är även med min fina idag med.

Onsdag blir det tatuering som står på schemat!!! Gissa om jag är exited?! Får se om det blir hela på en gång eller bara början, men jag lovar att lägga ut bild! :)

Sen till helgen blir det en järngängs-dejt! Som det ser ut nu blir det middag med tjejerna och kanske något vinglas?! Gryyyymt. Länge sen jag var med tjejerna nu!


"järngänget" haha!

love brought us together

2012-03-01 @ 17:19:56

Hey, you're one in a million
and my heart feeling love
you're so brilliant
boy, I've missed your love..
..dance with me all night long and make my heart feel like I'm the only one.

BILDBOMB

2012-03-01 @ 17:09:05























RSS 2.0