love it

2014-01-29 @ 22:08:20
Hör ni..? Vet ni vad det är för ljud? Jo, det är snart helg! Är nämligen ledig på fredag så imorgon tar jag helg, samt att jag ska få klippa mig imorgon, ja ficke bäst. Tänkte träna imorgonkväll och klippa om jag hinner, annars klippa på fredag. På fredag ska jag även byta bromsbelägg på Audin och följa med Felicia och träna. Ska även ladda upp för den efterlängtade skoterturen pp lördag, klockan 08.00 ska skotrarna avgå från galven sen har vi en hel dag med körning framför oss! Fan så kul. Väntar även på ett paket, vad får ni höra sen..






goddamn i'm beautiful

2014-01-26 @ 15:40:35
Blir väldigt glest här nu för tiden när allt ser likadant ut, haha. Är på skolan och umgås med folk, blir arg när det är lektioner, skiter i att fara dit ibland, klipper folk, äter, sover. Typ. Men det är dom små sakerna som gör skillnad, i onsdags när jag var hemma från skolan följde jag Emma på gymmet och körde på i över två timmar och for sedan till lägenheten och gjorde lunch och surrade på ändå till klockan fem då det var dags för palt. Det tackar jag för, fick lite ny energi! Tog även en skotertur med Elin igår då vi körde till Fetsjön och gjorde upp eld och åt klämmackor. Så gott! På kvällen for jag, Elin och A på Silvan coh åt en pizza, uppvaktade Gunilla, for på Ica och handlade lördagsmys och drog till läggan och såg en skräckis. Skjutsade hem Elin efter det och fick sovmorgon imorse. Åt även glass och godis igår som jag inte gjort ändå sedan nyår. Gott var det men nu klarar jag mig ett tag till. Jag och min man gjorde även våfflor till lunch idag med mitt nya våffeljärn jag fick i julklapp. Supermums! 
 
Och jag som tycker januari är en sån tråkig månad ska iallafall få ett bra slut på månaden. Till helgen är det gammskoterhelg med öl och härliga individer. Det är det här jag älskar med vintern - en helg i stugan med bra folk, öl, musik och det bästa - skotrar. Som ja längt!
 
 
Grymt uppiggande låt!
 

det bästa jag har

2014-01-23 @ 06:39:37
Om du ändå bara kan förstå vad du betyder för mig. Jag säger hela tiden hur mycket jag älskar dig och hur du gör mig hel, men det känns som att det inte räcker till. Tanken på ett liv utan dig gör mig galen och gråhårig, jag hoppas du aldrig, aldrig lämnar mig. Du är det bästa jag har och även min bästa vän. Så många gånger du har hjälpt mig med mina beslut och fått mig på bra humör, jag kan inte tacka dig nog. Snart har vi varit tillsammans i två år och jag hoppas du vill vara med mig resten av ditt liv. Jag älskar dig till månen och tillbaka, en procent mer gånger stjärnstopp pling.. Du och jag Andreas! ♡




small pic update

2014-01-18 @ 16:37:26









onsdag

2014-01-15 @ 09:23:04
Just nu sitter jag på Lilla Bageriet i Lycksele och dricker kaffe och har nyss sagt hej då till pappa och den andra nämndemans-gubben. Om ungefär 40 minuter har jag tatueringstid! Åh, som jag har längtat. Bild kommer såklart sen!

Har även upptäckt varför jag inte tycker om skolan. Lärarna. Jag vey inte varför men när dom ger en uppgifter som dom inte ens kan själv, eller inte kan förklara när man behöver hjälp eller är allmänt elak så känner jag att jag blir likadan tillbaka. När jag får en uppgift och inte förstår och inte får hjälp så blir jag så himla arg, så arg att jag inte tänker på det själv. Det är ett beteende som jag måste ändra på innan jag kommer ut i arbetslivet. Jag tycker det är intressant att lära mig, om någon vill hjälpa mig. Tur det bara är en termin kvar sen slipper jag det.



Ett exempel på en historia lektion..

shine

2014-01-13 @ 10:50:43
Planer ändras snabbt. Blev ingen stuga i helgen pga kylan samt ingen träning med Felicia pga andra tider osv. Klippte dock henne på kvällen så de blev en surr-stund på nästan 2 timmar! Köpte även min första bil i lördags, en Audi A3, -01. Är faktiskt riktigt nöjd! Känns så bra att kunna köpa något helt eget för egna pengar eftersom jag har fått så mycket annat. Skönt! Idag körde jag till Lycksele och nu sitter jag och väntar på Sandra när hon gör uppskrivningen för körkortet. Nervöst..

Fick även en kommentar där nån sa att blont var så jag och fint på mig. Först - tack! Men sen så är det så att jag var lite ljust kopparbrun vilket såg konstigt ut på mig för att jag hade nästan samma hudfärg haha.. Så vi bestämde oss för att göra mig mörkare och sen längre fram i vår göra massa slingor, för hade tänkt att vara ljushårig på balen till min ljusgula klänning. :)





Ge mig sommar, sthlm och Metallica!!!.. (tog den här bilden för den tog jag sist vi va i sthlm)

fredagkväll

2014-01-10 @ 20:47:05
Blev spontanmörkhårig igår.. även kört på en ren idag haha. Lite småläskigt men tur att det inte va något större djur. Imorgon ska jag träna med Felicia sen hem och duscha och förhoppningsvis till övik för att titta på en bil om dem före mig inte vill ha den. Hoppasssss. Ha en fin fredagkväll!





♥♥♥

Längtan efter något nytt

2014-01-08 @ 16:12:57
Jag tycker januari är så grymt tråkig månad så därför är det viktigt att man hittar på något eller har något att se fram emot. Det var tänkt att jag skulle på hotell i helgen och ut och festa med fina Cecilia och Emilia men ekonimin satt stopp när jag ska tatuera mig om en vecka och betala balklänningen. Dock ska jag och A till stugan i helgen och mysa, köra skoter, grilla och basta. Bara vara, sånt som man behöver ibland. 
 
Något som närmar sig med stormsteg är min resa till Prag! Guuuuud så kul det ska bli. Något vi även har börjat planera är Metallica konserten. Kan ni fatta att jag ska få fara och kolla på Metallica?!?! Tror jag har dött och hamnat i himlen. Men men, planen är väl iallafall att vi ska åka ner till Sthlm på tisdagmorgon och på tisdagkväll ta båten till Tallinn, Estland där vi ska spendera hela onsdagen, sedan åka tillbaka till Sthlm så vi anländer där på torsdagmorgon. Äta god frukost sen checka in på hotellet. Sen har vi inte kommit längre.. Förutom Metallica på fredagen! Och utcheckning plus hemfärd på söndag. Jag kan inte förklara hur mycket jag lngtar!
 
Fattar ni..?
 
Måste även tipsa om ett schampoo. Det är ett schampoo ur Redken's serie - All soft. Kombinerar du schampoot och balsamet så har du ett helt nytt hår! Mitt hår känns mycket tjockare och helt underbart. Dock kostar det där efter så mitt tips om ni är intresserad är att beställa från USA - mycket billigare!
 

scared of the future

2014-01-07 @ 10:29:38
Jag blir galen när jag tänker på livet efter skolan eftersom det bara blir närmare och närmare, ungefär sex månader från nu. Jag ska stå på egna fötter och fixa allt ansvar själv. Jag tänker ha ett jobb innan jag går ut för jag tänker inte vara arbetslös! Dock skulle det vara skönt med sommarlov.. Mycket beror på Andreas, får han tillbaka sitt jobb i övik så fixar det sig, men annars då? Vars vill jag flytta och bo? Ska jag börja jobba på en gång eller göra timmarna? Skulle även vilja ta ett år utomlands och göra mina timmar där, exempelvis i USA nånstans, men då skulle jag tänkt på det tidigare eftersom det är inte gratis. Åh.




new year, new me

2014-01-02 @ 21:00:15
Även jag överlevde nyår! Vi va ett gäng på 10 st som hyrde byastugan och hade trevligt. Förrätten bestod av kräftcocktail och baconpaj som jag och A stod för, varmrätten var älginnanlår och entrecote samt potatisgratäng med en supergod sallad till och efterrätten var youghurtdessert med björnbär och hallonsås, samt en rödvinbärslikör till. Smällde raketer och gjorde lekar och gav upp kring tvåtiden. Tack för en bra kväll!

Nyårslöften är något jag sällan har eftersom jag har en tendens att bryta dom. I år har jag dock lite löften men tänker inte berätta dom förrän jag vet att jag klarar det, men nu ska jag lägga bennskallen till och försöka allt jag kan! Jag kan jag också.






RSS 2.0