Tisdag!

2012-10-30 @ 10:52:58
Nyss har jag varit ut på en lite kortare promenad med min hund, kunde inte gå allt för långt pga. mitt jävla skavsår som aldrig försvinner!..
 
Nu snart ska jag på en välbehövlig lunchdejt med Johannes och Linus, bara prata, skratta och äta så jag glömmer bort allt sånt här jobbigt och tråkigt, som att A inte är hemma nu på min lediga vecka.. Men förhoppnigsvis behöver han inte jobba där så länge till and it makes me so happy!
 
Hehe, potatisnäsa!

v.44

2012-10-29 @ 17:06:37
Måndag - Promenad 30 min, maxpuls 1 h (min axel tillåter ej), kaffe & skitsnack med Sandra!
 
Tisdag - Joggingtur (om vädret tillåter), fix med epan, (lunch på kronan?) 1 h latin fushion
 
Onsdag - Jobba, promenad? Forts. med epen
 
Torsdag - Forts. med epan, 1 h 20 min box, älskling kommer hem förhoppningsvis!
 
Fredag - inga planer ännu! Step up 1 h?
 
Lördag - Övik? Halloweenmiddag? We'll see.
 
Söndag - Mysdag! Kanske, kanske, kanske bandy?
 
Så ser min vecka ut grovt, ska även göra småsaker som att hjälpa mamma bli klar med vardagsrummet, kanske hjälpa syster med hennes halloweenfest osv.
Bjussar på en bild på min nya jacka!

Onsdagen

2012-10-29 @ 17:00:55
Onsdagen var skitrolig! Om man bortser från att jag höll på ramla framför allt folk och att jag söla kaffe på bröllopsklänningen så var det riktigt roligt! Fick även många kompilimanger om mina utstyrslar samt att vi hade gjort ett bra jobb. Tatueringen gick även bra, längtar redan till nästa sittning! Men.. är inte riktigt redo än haha, det gjorde så jävla ont.
 

Jag är nöjd.

2012-10-25 @ 12:29:04
Jag är nöjd över mitt liv. Jag är nöjd över sakerna som händer i mitt liv, även fast jag kanske ibland önskar att det hände mer. Jag är nöjd över min kropp (hör och häpna), jag har lärt mig att acceptera den. Jag tränar inte längre för att gå ner i vikt utan jag tränar för det är roligt och jag mår bra, sen är det även en väldigt bra sysselsättning. Jag är nöjd äver min hårfärg och vill aldrig ändra den och jag har haft den nu snart tre månader, och förut ville jag byta hårfärg varje vecka. Jag är nöjd över de vänner jag har, som finns där för mig när jag behöver dom. Jag skulle inte byta ut dem mot något, ni vet vilka ni är. Jag är nöjd över min familj som har skapat mig och uppfostrat mig till den jag är idag. Jag älskar min familj även fast jag vill strypa dom ibland, men det hör ju till, eller hur? Jag är nöjd över mina tatueringar även fast jag vill ha mer hela tiden, men det är ett slags beroende. Främst av allt är jag nöjd med min pojkvän som kommit in i mitt liv och som visat kärlek och allt därtill. Jag kan aldrig ens föreställa mig hur det skulle vara utan honom, han är verkligen min bättre hälft, mitt allt. Jag är nöjd över hur mitt liv formar sig som jag vill, och alla som gör det möjligt är jag enormt tacksam över.
 
Jag är nöjd!

Out of the light, like a star

2012-10-23 @ 08:23:04
Igår körde jag dubbla pass, alltså både maxpuls och latin fushion, och det var grymt! Kände mig lite seg efter mapulsen men latin fushion är så roligt så orkade hela passet! 
 
Idag är det första dagen på praktiken, får se om hon har överraskat mig med något jobb eller om jag får stå där med min dockor och klippa på dom samt rulla permanent (död åt det..), men förhoppningsvis går den här dagen fort, känner mig lite småseg. Men jag tänker då inte bli sjuk! 
 
Ska även försöka hinna med att kanske lägga upp några bilder sen i helgen någon gång idag :)
 
Hehe, grym bild!

spring för livet, jag är ur balans

2012-10-22 @ 16:09:16
Ny vecka, nya tag. Måndag idag och har varit ledig idag. Sov nästan hela 12 timmar inatt och de va så skönt! Blev dock väckt halv sex för att säga hejdå till min älskling sen somnade jag om. Imorgon börjar min praktik och de känns så skönt! Att jag slipper Lycksele och skolan i hela fem veckor! Förutom på onsdag då jag ska gå en "visning" och tatuera mig, läskigt.. 
 
v.43
Måndag - (halva gjord) 1 h maxpuls, 1 h latin fushion
 
Tisdag - Börja på praktiken, 1 h core + kondition
 
Onsdag - Lycksele. Gå en visning där vi ska visa upp mode/frisyrer/smink från 40- & 50-talet. Tatuera mig, jobba. Joggingtur?
 
Torsdag - Fortsätta på praktiken, 1 h 20 min box.
 
Fredag - Praktik, A kommer hem, fara till noret?
 
Lördag - mys!
 
Söndag - mys! + jobba...
 
Ungefär sådär ser min vecka ut so far i grova drag. Kommer säkert in mycket mer, men som de ser ut nu så händer det inte mycket mer. Tur jag får träna med min fina vän Emilia, hon gör mig alltid så glad! Får se även om jag hinner klämma in lite fler joggingutrer, ska försöka fixa min kondis!
 
Saknar dig så mycket...!

i found my mother in my bed tonight

2012-10-18 @ 09:26:44
Idag är det torsdag och guess what? Min underbaraste kommer hem! :) vi har inget individuella den här veckan så jag börjar inte förrän 12.10 idag. Som tur är har jag sällskap av Sabina, Frida och Johannes! Så just nu sitter vi i cafeterian och dom tre spelar kort medan jag pluggar och dricker kaffe. Frida tyckte jag såg vuxen ut tydligen, "alltså Sanna, du ser så vuxen ut när du sitter med din dator och papperet i ena handen och kaffekoppen i andra!", hihi.. 
 
Och jag har ingen box ikväll, BLIR GALEN! Måste kolla hela dagen för tränade inget i tisdags heller, och boxen är så rolig så måste verkligen hitta en plats.. 
 
ÅH, ta mig till fjälleeeee!!!!.. 

Tattoo

2012-10-17 @ 14:38:17
Nu jävlar gick jag in till Emmoth här i Lycksele och bokade en tatueringstid, och jag trodde att det inte skulle finnas tid förrän lääänge, men jag fick tid redan nästa vecka! På onsdag klockan två... Jag måste ha någon med mig för jag törs fan inte fara dit själv! Ska fortsätta på den jag har på revbenet. Minns att jag sa att jag aldrig skulle tatuera mig på revbenet igen, men nu har jag beslutat mig för det, hoppas jag blir nöjd över den! Fast det blir två sittningar, först för att fixa till den så den blir finare med skuggningar och så, och andra sittningen blir till att bygga på den, så den går ner mot benet och upp mot axeln! Det blir nog bra när jag är färdig :) om den blir färdig.. iiiihh!
 
 
Mina tatueringar!

i´m on a mission to make it right

2012-10-17 @ 10:19:27
Just nu sitter jag i biblioteket och äter en risifrutti innan jag börjar entreprenörskapen. Dricker även morgonkaffet, obeskrivligt gott. 
 
I morse när jag vakna var snön kvar och det fortsatte att snöa, så glad man kan bli av snö! Jag önskar bara att den här snön stannar kvar så det kan komme ännu mer så man kanske kan plocka fram skotern redan i november, hehe. Jag ser verkligen fram emot sena grillkvällar i snön i vinter, långa skoterturer med varm choklad och ostmackor, isbana på helgerna, fjället med både familj och vänner, paradisbadet (för dit far man alltid på vintern haha), se solen titta fram på våren så man endast behöver sitta i underställ, tolka bakom bilen, åka snowboard, lucia, hockey och myyyycket mer! Åh va glad jag känner mig just nu!
 
Nej, nu måste jag sluta dagdrömma och börja plugga på provet jag har imorgon som jag inte ens har tittat igenom..
 
Några bilder sen förra vintern!

Svar på tal!

2012-10-17 @ 10:06:04

Fundersam..
IP: 95.201.160.68

Vad händer på nyår iår?

Markera som lästSvaraTa bort
 
Svar: Jag har faktiskt inte planerat in något än, men jag känner bara på mig att det kommer bli grymt! Det ska bli ännu bättre än ifjol, det vet jag. Men när jag vet vad som kommer att hända så skriver jag det här.. ;)

yo ok?

2012-10-16 @ 09:29:42
Nu jävlar har jag bestämt mig, och de känns bra! Ska träna upp konditionen samt börja sluta äta godis och sötsaker igen! Gick ju så grymt bra där ett tag, men nädå, det varade inte länge.. 
 
Nu längtar jag så grymt mycket till julafton och min födelsedag. Först och främst blir det Sundsvall 10 nov där det blir gocart och sedan en sväng på Birsta! Sedan i slutet av november ska jag och Andreas till Umeå eller Övik eller så för att julhandla, sen är det min efterlängtade fördelsedag, och en vecka därpå är det julafton, och ännu en vecka därpå är det nyår. Nyår ifjol, ja vad ska man säga..? I år kommer det bli grymt iaf! :)
 
Några bilder sen nyår ifjol.

Du gör mig hel!

2012-10-15 @ 21:29:42
Åtta månader kanske inte är mycket men jag har aldrig varit lyckligare. Det är bara början, många fler ska de bli!  Det finns så många ord jag skulle kunna säga om dig men jag har valt ut tre som sammanfattar allt väldigt bra, jag älskar dig!

he will be loved

2012-10-15 @ 21:24:26
Måndagkväll igen.. Helgerna går allt för fort! I torsdags var det hur jobbigt som helst, vi begravde Boss. Jag grät när jag såg honom, när han låg i jorden och även efter boxningen när jag kom hem till min älskling, då jag egentligen skulle vara glad, men det blev bara för mycket. Han finns helt enkelt inte längre. Och samma dag fick jag höra lite skvaller som faktiskt hade med Boss att göra, och jag blev så arg! Förstår inte hur fan vissa människor tänker.. 
 
Helgen har bara bestått av massa mys och skratt med min bästa, även hunnit med lite loppis, laga mat, jobbat osv. En helt okej helg, synd bara att den ska gå så fort. Men jag får tänka positivt, snart är det helg igen, bara fyra dagar kvar! :)
 

Why do we lie to her so much?

2012-10-10 @ 15:17:18
Insåg för ett tag sen att jag inte hade behövt gå på sista lektion, utan vi får jobba hemma om vi vill, så hade kunnat åka hem med Johannes som for hem vid typ ett.. FML!
 
Iaf, imorgon kommer min älskling heeemmm! :) och imorgon kommer det även hända en hel del jobbiga saker, vill inte alls men vi har inget val.. Tur jag slipper se det, han och sedan begrvningen. Jag går dit senare när jag kommer hem i min ensamhet och fäller en tår själv istället. Om A är hemma får han följa med mig dit och trösta  mig, lär behövas.. Huvva, den här veckan har inte alls varit rolig.. Hoppas du får det bra där uppe.
 
Ikväll står det jobb på schemat och efter det tyckte Johannes att jag, han och Emilia skulle hitta på något, typ baka en paj, får se hur det blir med det! 
 
Tillsammans klarar vi allt <3

<3

2012-10-09 @ 18:13:39
Jag har hittat min själsfrände, min bästa vän och förhoppningsvis min livskamrat för resten av livet. Allt är så lätt med dig och jag kan verkligen vara mig själv. Jag har aldrig trivts så bra med någon som ja trivs med dig. Du är verkligen där för mig när jag behöver dig som mest, visar alltid tillit och tröst. Du förstår dig på mig och ser inte mina brister som något dåligt, du älskar mig för den jag är och det är jag så tacksam över. Vi är så lika men samtidigt så olika, du är min ying och jag din yang. Du är alltid så snäll mot mig och du är alltid så tålmodig. Du överraskar mig ofta och jag blir alltid lika glad även fast jag kanske inte visar det ofta. Jag försöker hela tiden beskriva för dig hur mycket du betyder för mig, men ord kan inte nå dit, det finns så mycket mer än vad ord kan berätta. Det gör mig så arg att jag inte kan beskriva mina känslor, men dom är så stark som dom aldrig varit och det känns så jävla bra. Jag är alltid rädd att göra minsta lilla snedsteg för jag är så grymt rädd att bli lämnad ensam, ens tanken gör mig knäsvag. Jag älskar dig så otroligt mycket Andreas, och jag hoppas det alltid kommer vara vi. Det har snart gått åtta månader tillsammans och det är bara början på något underbart. Du är bäst!

Tisdag!

2012-10-09 @ 08:45:48
Gårdagen gick faktiskt ganska snabbt, men var så grymt seg på maxpulsen! Hoppas jag har mer energi ikväll på latin fushion, ser fram emot det passet! :) 
 
Idag är det frisör, och vi har inga kunder idag och det känns faktiskt skönt, råkade tabba mig med kunden jag hade igår haha.. Men de gick bra! Så idag blir det nog bara till att hålla på med dockorna och tvätta håret, men glömde mina saxar hemma.. 
 
Saknar min älskling, och det är bara tisdagmorgon.. huuu!

måndag

2012-10-08 @ 09:56:28
Just nu sitter jag på skolan och dricker kaffe och äter en banan medans min kund sitter i färg, sedan ska jag klippa honom också. Måndag är det även idag, och helgen har gått alldeles för snabbt!
 
Fick tråkiga nyheter igår angående min lilla älsklingshund.. Idag ringer mamma till vetrinären och bokar tid. Han har varit sjuk så länge nu och har gått på medicin allt för länge utan framsteg. Vi kan inte heller behålla honom för våran egen skull. Vi kan inte låta honom lida... Önskar bara Andreas kunde vara hemma med mig. Visst har jag stöd från familjen som också sörjer. 
 
 

Behandla andra som du själv vill bli behandlad

2012-10-05 @ 08:56:55
FREDAAAG! Eller..? Skönt att det är fredag så jag slipper skolan och att älskling kommer hem, men är så förbannat trött för har sovit mindre bra än vad jag brukar denna vecka. Men nu ska jag sluta klaga! Har ingen skjuts hem idag än så länge så det kanske blir stan senare med Emilia, sola och fika! 
 

heaven is a place on earth

2012-10-04 @ 11:53:18
Idag är det torsdag och då brukar A vanligtvis komma hem, men den här gången är det inte så. Har just haft matlagning på skolan där vi fick göra våran egen mat, gjorde västerbottensost-lax och eget potatismos sam vit chokladmousse med jordgubbsås till efterrätt, mmmmm! Nomnom säger jag bara, blev hur mätt som helst. Funderar på att lägga ut receptet här på laxen. :)
 
Ingredienser:
- laxfilé 
- cremé fraiche
- vitlöksklyfta
- salt
- vitpeppar
- svartpeppar
- dill
- västerbottensost
- saft från en halv citron
 
Blanda cremé fraichen med kryddorna och dillen, samt pressa ner vitlöksklyftan och saften från citronen. Smeta ut såsen på fisken och in i ugnen cirka 15-20 min. Ta ut laxen och strö över osten, in i ugnen igen tills osten är smält! Hur gott som helst! :)
 

every single time i see her, ey ey

2012-10-03 @ 13:11:32
Igår var jag och dansade Latin Fuschion för första gången, och det var smällroligt! Man tänkte inte på att man tränade utan man dansade hela tiden. Dessutom kunde jag inte stegen så bra men jag blev ändå riktigt svettig, tänk då när jag kan stegen hur jobbigt det kommer att bli! Och man måste vara väldigt rörlig i höfter osv. Sen var det "rörelse glädje" där man fick dansa hur man ville, och jag trodde först det skulle bli pinsamt men det var det inte, skit kul!
 
Bild tagen från Google.
 

Är lite smått irriterad även eftersom Andreas inte kommer hem förrän fredag, tycker det är lite dälig stil men det är min åsikt och mer ska jag inte säga. Men men, i helgen kommer vi inte träffas mycket och jag saknar han så gryyyymt mycket! Får göra det bästa utav helgen. Kom hem nuuuuu...!
 

frisöristheshit

2012-10-02 @ 08:57:54
Just nu sitter jag på skolan och väntar på att vi ska börja. Vi har skriftligt prov idag om delprovet som jag kommer att göra om lite mer än ett år, känns pirrigt! Ska även ta ut en designpermanent som jag gjorde igår där jag bara rullade topparna, blir spännande att se hur det blir!
 
Igår kände jag mig inte alls bra så jag avbokade träningen jag hade då. Men då ringde min telefon och jag tog upp den och såg att det stod "Cecilia". Svarade och var ute på en ragg med henne för hon va liks i Åsele, det var välbehövligt! Efter det for jag och klippte mosters kompis och tjänade mig 200 kr. 
 
Hittade även några bilder på min sen i helgen och förra helgen. Folkrace är så underbart även fast det inte alltid går bra, men det får man ta, det är en sport. Adrenalinet du får när du står där på startplattan och väntar på den gröna lampan är obeskrvligt! Det är en sån grym känsla och jag kommer nog aldrig sluta köra. I helgen är det min sista tävling för i år, bara att hålla tummarna då!

RSS 2.0