tjatja

2011-09-28 @ 18:20:05
Tjabba! Haha another day in school, men det kändes konstigt. Eller, jag vet inte :s svårt att förklara.

Iaf nu snart så hade jag tänkt att jag skulle fara och jobba, fast jag egentligen inte orkar.. Men jag har som inte så mycket val, man måst sköta jobbe sitt!


Haha ändå skön bild, är sen i lördags när både jag och bror vann a-final! :)

Fan va irriterad jag blir.. Vet du vad? Det känns inte ens som om vi är det längre, känn du samma sak? Och min fråga är, vafan ha jag gjort? Snart får du skylla dig själv, du gör det inte lätt för mig..

Kapten Röd - Ju mer dom spottar
Fucking lovin it

med jagad blick

2011-09-27 @ 18:59:35

Hej ni som fortfarande läser min blogg haha! Jag tror inte jag kommer börja skriva igen, men jag måste skriva ett tankeinlägg igen, förlåt om det bara är sånt nästan..
Varför jag skriver sånna är för att jag inte vill säga till någon utan det känns bättre att skriva ut det, som en dagbok.

Jag känner klumpen i halsen och hur jag ser mer och mer suddigt för ögonen täcks av tårar, men ändå grinar jag inte för jag tycker inte det är värt. Varför ska jag gråta bara för att jag inte kan hindra mina känslor att ändras? Det är inget ja kan ta kontroll över och det vet jag, men jag vill göra på smidigast bästa sätt för att göra som mamma sa, att "inte såra någon".
Och du, du gör det inte lättare för mig heller när du stänger mig ute.. Och den där saken gör det absolut inte bättre! Åh, jag vet inte vad jag ska göra.. Jag får väl vänta ett tag och se, huvudsaken jag gör rätt.



Nu till roliga saker vafan! :)

Jag trivs hur bra som helst på frisör och är superglad att jag har fått Sandra i min klass! Även fast vi känt varandra i fem veckor känns de som ja ha känt hon i hela livet ungefär. :)

..det var en liten kaxig sak idag som trodde jag var sjutton! Haha, *stolt*..

Sen vet jag inte så mycket mer! Jo jag saknar min evalena och jag tycker hon ska hem i helgen, BRAAAAA!

Puss!


RSS 2.0