Nu var det länge sen!

2012-09-26 @ 14:46:53
Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg haha.. Har hänt mycket sen sist! Älskling kom och hämtade mig i torsdags och jag fick spendera hela helgen med honom. Ha plocka upp pären, grillat, bakat, gjort massa mat och mycket mer! 
 
Igår for jag en trip till Storuman direkt från Lycksele där jag fick träffa Andreas, samt klippa hans kusin och även träffa hans nyaste kusin som är 6 veckor idag tror jag det var. Och imorgon kommer han hem igen!
 
Annars då..? På fredag är jag bjuden på födelsedagsmiddag och ska kanske även klippa en bekant. På lördag blir det folkrace för fulla muggar! Även så är det någon som fyller år, så jag får väl stiga upp tidigt på lördag så jag kan ge Andreas fika på sängen. När vi kommer hem tänker mamma bjuda oss på en födelsedagsmiddag å Andreas vägnar sen får vi se vad som händer på kvällen. Är ju marknad i Lycksele..? Söndag får bli mysdag och jobbdag.. Kanske mindre kul. 
 
Nu måste jag försöka hänga på genomgången vi har haft nu i 20 min, men ja fattar inget.. 
 
Hehe, hade tråkigt en annan naturlektion..

when i go round baby, when i go

2012-09-13 @ 09:41:34
Jag har absolut ingen insipration när det gäller bloggen, det händer så lite just nu.. Jag tränar, umgås med älskling, går i skolan och jobbar, ungefär så ser det ut. Från och med nästa vecka kommer det se annorlunda ut, för då far Andreas och jobbar i Storuman, måndag-torsdad varje vecka, huvva. Kommer kännas grymt tomt för är så van att träffa honom varje dag, och sova med honom varje natt. Vill inte tänka på det nu, utan tar det när det kommer.
 
Just nu känner jag mig lite konstig, lite småledsen faktiskt. Vet inte exakt vad det beror på men det går väl över under dagen. Har ingen lust alls att vara kvar här i Lycksele idag, utan jag vill bara hem till sängen och ligga där. Tur att det är box på schemat okväll så jag får komma på andra tankar, eller komma på några tankar alls. 
 
Nej, nu ska jag gå och laga mat för det står matlagning på schemat, och som tur är där att jag slipper äta den äckliga lunchen som är idag! 
 
(ursäkta frillan)
Vill tillbaka till fjälle, vill att det ska vara vinter, vill fylla år och ha julafton och den efterlängtade nyårsaftonen!

Buzzador!

2012-09-12 @ 12:03:37
Nu måste jag berätta om en riktigt bra sida, nämligen Buzzador. Jag blev tipsad för vääälndigt länge sen av Charlotte som berätta om detta för mig. Det är en sida som du blir inbjuden till där du ska samla poäng och bli inbjuden till kampanjer, och en kampanj kan vara och precis vad som helst. Du får hem olika saker, t.ex. som eltandborstar, mjölkdrycker, tsastiski, massagesaker och annat. De sakerna ska du testa och sedan utvärdera sakerna. 
 
BLI MEDLEM HÖRNI! Skriv eran mejl så skickar jag inbjudan till er så kan ni sanbbt bli medlem och börja gå med i kampanjer! :)
 



(Några bilder tagna från Google, folk som har gått med i kampanjer)


praktik!

2012-09-11 @ 20:49:10
Vi ska snart ut på praktik och jag tycker det är hur spännande som helst. Johanna i min klass sa att hon skulle få vara på Rapunzel i Umeå den första veckan, och jag tycke det lät superkul så jag mejlade dit jag också. Loggade in på mejlen nyss (gör det nästan aldrig, har typ 2900 olästa mejl) och se på fan! Där hade dom svarat att jag skulle få vara där vecka 47! Så nu måste jag akut leta boende, för den här chansen tänker jag verkligen ta, FAN SÅ KUL! Åh, superglad tjej just nu! :)
 




fatta ingenting

2012-09-11 @ 08:40:22
Nu va de ett tag sen jag skrev! Det känns så superskönt nu när jag har kommit igång med träningen igen. Igår körde jag dubbel vilket var för mycket för min del kände jag, kanske kan göra det i framtiden när jag är mer vältränad, jag höll bokstavligen på att svimma kändes det som! Men det känns så jävla bra efteråt. Men maxpulsen tänker jag absolut fortsätta med. 
 
Jag vet inte om jag har förändrats eller om det är bara för stunden, men skolan känns inte alls lika jobbig längre. Dessutom ska jag snart ut på praktik så jag får vara i Åsele i hela fem veckor! Dock så spelar det ju inte så stor roll för Andreas är ju ändå borta på veckorna.. 
 
Nu måste jag kila, ska följa Antonia och köpa en macka. :)
 

RSS 2.0