try to stand up straight

2013-02-27 @ 14:59:19
Fan så fort den här veckan har gått! Men å så skönt, snart lov! Vet inte riktigt hur jag ska spendera lovet, kanske åka till farmor och sova där några nätter? We'll see. Dessutom har jag hjälpt A att flytta och fan så mycket jobb det är och ändå har jag gjort typ en hundradel vad han har gjort.. Men fan så kul det är! 
 
Nu är det bara två dagar kvar, två dagar innan jag får ändra om mina rutiner helt och börja mitt nya liv. Spännande men skrämmande. Kommer uppdatera er här vad jag tycker om upplägget, maten osv. Jag hoppas det kommer gå bra, men det går alltid bra när jag har stöd av mitt hjärta.
 
Love you, haha!

Dag 19 - Dina upp och ner- gångar det senaste året.

2013-02-27 @ 14:53:51
Det senaste året har det hänt mycket. Jag hittade världens finaste kille, har kommit närmare min syster, hittat nya vänner, tappat vänner, insett vilka man kan lite på och vilka man ska lägga energi på, lärt mig hantera min ilska liiite grann, lackat ur på lärare, osv osv. Tycker egentligen inte om att prata om nedgångarna så därför säger jag inget mer, så har jag inget sagt. Jag kan bara dra en slutsats att det varit ett intressant år som även varit lärorikt.
 

Dag 18 - Respekterar du dina föräldrar?

2013-02-26 @ 13:00:44
Klart som fan jag gör! Nämen ja det gör jag, mycket dessutom. Visst har även jag varit yngre och gjort dumma saker bakom ryggen på dem, men jag har aldrig gått för långt eftersom jag hatar att svika. Jag respekterar deras beslut (oftast haha) och sättet de uppfostrar mig på. Annars hade jag ju inte varit samma person, hur kul skulle det ha varit? Jag respekterar inte bara mina föräldrar utan jag följer även deras fotspår och det är jag glad över. Jag är glad att min mamma och pappa är mina föräldrar, skulle aldrig byta ut dem mot något. Hoppas även att jag aldrig någon sårar dem hårt eller sviker dom, det är nog det värsta som skulle kunna hända. Mamma och pappa kan jag alltid vända mig till och tanken på att inte kunna göra det makes me sick. 
 

Blev just på mycket sämre humör..

2013-02-25 @ 14:22:34
Ni som ska söka gymnasium nästa år eller till hästen eller nån gång i erat liv, välj då för fan inte Lycksele. Är så arg just nu. Kanske lite att vara arg över men när det bara blir mer och mer så rinner det tillslut över kanten. Ångrar att jag valde Lycksele istället för Övik, hade säkert varit tusen gånger bättre. Nä nu ska jag lugna ner mig med mitt kaffe och kanske göra en uppsättning som jag visar sen.. Jävla r*vhålskola.
 

woah

2013-02-25 @ 11:32:24
Idag är det en bra dag, känner mig glad idag! Har nu på förmiddagen avfärgat Tovas hår två gånger, något orange är det nu haha.. På eftermiddagen har jag min stammiskund och efter det har jag möte med syon, hoppas det går vägen. Ikväll har jag avbokat träningen för att hjälpa Andreas nu när han ska börjar flytta allt till nya lägenheten, gör ändå inget om jag är lite lat i veckan för på fredag är det den 1 mars, och då vet ni vad som gäller!.. 
 
Ha en bra dag alla, bra väder dessutom! :)
 
 

Härliga fredag

2013-02-22 @ 13:29:03
Imorse tog jag sovmorgon, ändå till halv nio haha. Tur jag har en morgonpigg pojkvän som gör så jag inte sover bort dagarna. Tog en skotertur med hunden, vilket slutade med att han jagade ett rådjur.. Har nu packat ner nästan alla mina saker i A;s lägenhet i flyttlådor, snart smäller det! 
 
Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma från Vilhelmina, de ska bli så kul att få träffa henne! Var ett tag sen. Senare ikväll om det blir som planerat blir det någon öl, we'll see. 
 
"för jag lever idag, morgondagen är för långt från idag, så jag skrattar idag" en gammal goding, blir så positivt ladda av den låten!
 
Dålig uppdate av bilder! Sry

Dessa härliga cam-bilder!

2013-02-21 @ 19:33:24

you gotta have faith

2013-02-21 @ 15:40:08
Idag har det varit full fart! Har gett Antonia en ny hårfärg, gjort de sista av mina 70 samhällsfrågor, lagat mat, blekt lite hår på dockor osv.. Men det gör inget för nu tar jag helg, så jävla skönt. Ikväll ska jag klippa lite och gå en långpromenad med hunden, har inte rört mig på länge. Imorgon kommer min vän Sandra från Vilhelmina så jag ska sätta in löshåret på henne, blir en utmaning men fan va kul! På lördag kommer Michellé, grymt länge sen jag träffade henne! I somras tror jag..? Så jag får se vad vi hittar på, köra lite isbil kanske? Laga en grym middag ska vi göra iaf. 
 
Bjuder på en bild som är.. äcklig på mig haha.

Dag 17 - Det du tror på / din tro.

2013-02-21 @ 13:22:41
Jag vet inte riktigt vad jag tror på, jag tror faktiskt lite på att det finns någon där uppe som bestämmer över hur allt ska fungera, typ som ödet. Jag tror även på andar, att dom finns och att dom vakar över de som de känner. Typ gamla släktingar som vandrar runt. Lite läskigt men det tror jag på.

Senaste tiden

2013-02-20 @ 11:22:55
1. Försöker ta en bra egobild men skutar alltid med att jag är oseriös.
2. Gjort LCHF- "chokladbollar"
3. Gjort kusin lite blå i håret, grymt snygg färg, dock syns de inte så bra på bilden.
4. Gjort en uppsättning baserad på bilder och former. Min bild var en konstig trappa (gjorde omlott ovanpå huvudet) och runda former som for som på ett led.
5. Varit på dop för denna sötfis.
6. Varit med mitt sötaste kusbarn!
7. Fått ett nytt underställ som jag äääälskar!
 
 
 
 
 

Busy day!

2013-02-19 @ 08:41:51
Idag är del verkligen en heldag på skolan. Färgteknikern kommer idag! Så hela förmiddagen är det teori och på eftermiddagen har vi modell, där jag ska färga Thereses hår, kommer nog bli skitsnyggt. Blir en utmaning men sånt gillar vi!
 
Har på mig mammas transparanta blus idag från Öhmans, i like it! Och ursäkta för sista bilden ;p

resultat

2013-02-18 @ 15:07:00
Före..
 
Efter! Kanske inte syns så mycket på bilderna men jag tycker själv att de syns att de är mindre gult! :)

Ny vecka, ny dag

2013-02-18 @ 13:19:03
I helgen har jag hunnit med ganska mycket. Fotbollsträning vilket var grymt jävla kul, pratade väl inte så mycket men kan bli riktigt tyst bland nytt folk, Drog fram isbilen och såg till att den funkade, gjorde älgstek i lergryta med pären och rödvinsås, jobbat, varit på bandyn där vi även gjorde massa stafetter, sett melodifestivalen samt tagit vara på mitt hjärta som känt sig lite sjuk. 
 
Idag är det måndag och Therese avbokade klippningen hon hade idag, men det gör då inget för då fick jag färga mitt eget hår, fick bort allt det gula! Så nöjd blev jag, ska låta det vila ett bra tag nu! 
 

Right now

2013-02-14 @ 15:43:47
 
Sitter i biblioteket med Johannes som dampar på sin telefon eftersom den inte vill print screena och väntar på att bussen ska komma, eftersom när jag kommer hem väntar en middag som älsk bjuder på! Och dessutom är jag hemma imorgon! Fett skönt. Och en sista sak.. Slingor på måndag! Så jag får bort min äckelljusafärg :)

Dag 16 - Din syn på musik.

2013-02-14 @ 09:14:16
Musik är något jag inte kan leva utan! Har alltid haft svårt att koncentrera mig även fast jag är bra på saker och ting, och där har musik hjälpt mig. Musik har hjälpt mig visa känslor, hjälpt mig att somna, lärt mig förstå texter och hur andra tänker. Musik peppar mig när jag ska träna, gör det lättare att ta promenader med hunden. Jag älskar musik och det är något jag aldrig skulle kunna leva utan!
 
Det här är en gammal låt som jag har haft med mig flera, flera år. Den har betytt mycket, både bra och dåligt. Texten är fin, skulle lätt kunna tatuera in den på revbenen.
 
 

Valentines day!

2013-02-14 @ 08:46:00
Hann inte uppvakta min älskling imorse, men det kommer jag att göra ikväll! Har en hemlig leverans.. ;) Hoppas ni där ute har en bra alla hjärtans dag, för det ska jag ha! Vi firar även ett år idag (det låter töntigt lite men de är bra mycket bättre än "åh en månad med älsling, älskar dig!", hur kan man ens veta att man älskar någon efter en månad?) och det känns så bra, det är den här killen jag vill spendera mitt liv med! 
 

Lol that's me

2013-02-13 @ 15:18:53
 
 

Onsdag

2013-02-13 @ 14:30:57
Igår var det ju som sagt fettisdag och själv så ÄÄLLSKAR jag semlor, men jag stog emot. Ända tills på kvällen efter träningen, då tog jag mig en tesked och tog en tugga av semeltårtan pappa hade köpt, men det var inte alls lika gott som förväntat. 
Ikväll är det jobb som står på schemat, samt kolla in en lägenhet Andreas kanske ska flytta till, jag ska tydligen hjälpa han att välja vilken lägenhet han ska ha (kanske blir flytt för mig framöver i vår/sommar) så är nog därför, hihi!
 
Imorgon är det alla hjärtans dag som jag kommer spendera med min finaste, då vi även firar ett år. Lite töntigt but i like it. Så det blir middag, en liten present och massa mys! I love you. 
 

Fitnessfighten

2013-02-12 @ 08:55:44
Okej, ni minns jag skrev om något förut som jag inte kunde berätta om? Nu tänker jag berätta nämligen. Jag och Andreas har bestämt oss för att köra fitnessfighten i mars. Vi har tittat på det redan sen i början av januari när mamma tipsade om det men vi tänkte att vi skulle köra när vi har lite mer pengar (februari är en fattigmånad) så det blir mars. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av det hela, jag mailade dem och sa att jag mer ville tona kroppen och bygga muskler istället för att gå ner massa kilon, och det gick givetvis. Det ska bli spännande och testa. Jag vet även att det kommer säkert bli några grymt jobbiga dagar, men jag ska ta mig igenom det. Och efteråt ska jag belöna mig själv med nya, snygga kläder. Fan va kul. Taggad är jag också. Och att jag dessutom får göra det med min bättre hälft, tillsammans klarar vi allt. Tänker såklart uppdatera er här på bloggen samt lägga upp resulatat sen. Hade tänkt fota före och efter som dom gjort på hemsidan, och om A går med på det får ni se hans resultat med. Wish me luck! :) 

Dålig uppdatering

2013-02-12 @ 08:34:50
Sorry för att jag har uppdaterat dåligt! Har haft ganska mycket för mig. Dop, hockey, melodifestivalen, gaygalan (haha), jobb, uppvaktning samt hockey igen. Igår var det även fullt upp eftersom vi gjorde slingor i Josefins hår och hon har hårförlängningar som är 60 cm (!) så det tog den tid det tog.. Tog sådan tid så jag hann inte ens se resultatet, var jag tvungen att åka bussen hem. Igår var jag inte alls sugen på träna men när jag väl kom dit gick det bra. Åsa vikarierade, och fan var grym hon är. Har alltid tyckt hon är en bra ledare. 
 
Konstig bild men drar en sån här cam-bild igen.. Mina chinos från Lindex är på idag!

Finally friday

2013-02-08 @ 10:56:15
Fick sova två timmar längre än vanligt imorse och dessutom åka bil till skolan, tack moster! På vägen hit fick jag även se två döda renar som blivit påkörda, huvva.. 
Ikväll ska jag klippa Lars inför dopet och se om jag hinner med Andreas också. Ska även komma på va fan jag ska göra med håret imorgon!.. Och på söndag blir det jobb samt bandy, och ska även försöka hinna med att umgås med en vän. :) 
 
Vill även önska Emilia lycka till imorgon som ska simma utomhus i Skellefteå imorgon, jag håller tummarna för dig! 
 

Dag 15 - Dina favoritbloggar.

2013-02-08 @ 10:52:27
http://www.imakeyousmile.se/ - sminkblogg
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/ - sminkblogg
http://emiliasoderstrom.blogg.se/ - Emilia Söderström
http://wiklanbelom.blogg.se/ - Cecilia Blom
http://beatricefilipsson.blogg.se/ - Beatrice Filipsson
http://ddagonatt.blogg.se/ - Jenny Andersson
http://werun.se/isabelles/ - Isabelle Strömberg (tro jag hon het)
 
Sen brukar jag även kika in på andra ibland. Har ni några tips på bloggar jag kan läsa?! :)

Dag 14 - Ditt första/tidigaste minne.

2013-02-07 @ 13:28:00
Mitt första minne har jag ingen aning om faktiskt, men jag ahr ett svagt minne från en familjesemester, jag tror det var från Skara sommarland, dit jag vill fara i sommar om jag har råd. För er som inte vet är det en stor badpark, djurpack osv, osv.. Jag minna att Pontus klättrade på låtsasdinosaurier, den var grön. Jag tror jag inte fick eftersom jag var så liten. Jag saknar familjesemestrarna.

Old pics

2013-02-07 @ 09:20:45
<p>HAHA, kv&auml;llen va lyckad! (:<br />
kulkul.</p>
<p>gamla tider..</p>
<p>"ja &auml;h s&aring; snygg, johannes kolla!"<br />
<br />
haha;d</p>
<p>TYP V&Auml;RLDENS ST&Ouml;RSTA CIGG!<br />
den va lite go.. ;]</p>
<p>ug me brudsen! :))</p>
<p>HAHAHHAHAAH!</p>
<p>hih ja digga bilden! :)<br />
s&ouml;ta:)</p>
<p>smoothien va god ;]]</p>
<p>haha, coolish ;dd</p>
<p>&Aring;&Aring;&Aring;&Aring;&Aring;H, ja vill f&auml;rga h&aring;re.. -.-<br />
elr iaf ha tbax mitt l&ouml;sh&aring;r.</p>
<p>haha ;]</p>
<p>haha, liiiiiiite s&aring;gsp&aring;n? ;p</p>
<p>haha, b&ouml;gh&ouml;gp&aring;jens.</p>
<p>piloots ftw, jao!<br />
seri&ouml;st, s&ouml;ndan va schtek! fyfan vilken j&auml;vla sommark&auml;nsla man fick, och &auml;nnu mer glad blev man n&auml;r man va me brudsen, puss!</p>
<p>HAHA! ;] &lt;3</p>
<p>sen hitta oskar typ en sötödla</p>
<p>och vassa naglar har katarina oxå,(a)</p>
<p>lägereld innan vi for!</p>
<p>syteryster</p>
<p>haha, sova hos moa och äta tunnbrö åh hårdmackern äh superbbra :)</p>
<p>när vi kom fram, så såg vi en gris som vi skulle äta till middag! :)</p>
<p>HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAH</p>
<p>HAHAHAHAHAH, gammbild nr1!<br />
<br />
GUD, mitt öra gör jätteont för tillfället, håller på att trycka igenom töjningen nu.. fyfan att jag lät det läka helt.<br />
<br />
älsk kmr imrn!:)</p>
<p>haha, sött</p>
<p>HAHAHAHAHA, face p&aring; mejj.<br />
<br />
"MEN KAN NI L&Auml;MNA CYKELN, JAG SK&Auml;MS JUU!!"</p>
<p>hoppas!</p>
<p>härligt med examen!</p>
<p>HAHAHHA, jag hade glömt bort den här bilden! ;)<br />
soetnowsar</p>
<p>bikini säsong? almost there</p>
<p>hah, sött.<br />
<br />
GRATTIS SABINA, "BYXMYNDIG" ;)</p>
 
 
 

Redan torsdag!

2013-02-07 @ 09:00:18
Igår skrev jag till en gammal vän att jag saknade henne, och det kändes förjävla bra. Framöver när hon kommer till Åsele ska vi hitta på något, love it. Var även tänkt att på lördagkväll skulle jag ha tjejkväll med Elin med film, fruktsallad och isbanan men det blir inte så, stannar kvar i Storuman över middag, så det blir nästa helg! Fick även reda på att Andreas flyttar in i nya lägenheten om tre (!) veckor och eftersom jag har typ alla mina saker där så är jag skyldig till att hjälpa till att packa osv.. Men fan så kul ändå!
 
Och just ja, idag fyller min kära lillasyster 12 år! Fan, snart är hon stor. Tiden går way to fast. Jag hoppas hon tar rätt val i livet och blir en vis kvinna som kan stå på sina egna fötter och vara stolt över det. Och ha en jävla bra kontakt med sin storasyster. Ha en bra dag Jonna. <3
 

Dopoutfit

2013-02-06 @ 12:31:32
På dopet på lördag ska jag ha min tröja från Bik Bok samt ett par svarta jeans från H&M, som jag matchar med mina skor från Skopunkten eller om det var Din sko.. Ska även bära upp det med mycket halsband och armband! Vet dock inte vad jag ska göra med håret... Någon som har något förslag?
 
(Det är de bakre skorna med nitar på)
 
 

Dear wednesday

2013-02-06 @ 10:09:52
Imorse var jag och "kollade synen" hehe.. Så jag fick mig en sovmorgon på sisådär 70 minuter, jävulst skönt! Kom lite sent till marlagningen men slängde ändå ihop en kycklingsallad med vitlöksdressing, mums vare. Ska även köpa födelsedagspresent till syster som fyller 12 år imorgon! 
 
Har på mig min snygga militärskjorta idag från Gina Tricot!

Dag 13 - Någonstans du skulle vilja besöka eller bo.

2013-02-05 @ 14:40:54
Har jag som jag sa tidigare en tanke på att flytta utomlands ett år innan jag skaffar familj och så vidare, och när jag nu flyttar utomlands tror jag att jag skulle kunna flytta till Spanien eller Turkiet, jobba och bo ett år, helst med min fina. 
 
Annars ett ställe jag skulle vilja besöka är bland annat Madame Tussauds muséum, där alla kändisar är vaxdockor. Hur grymt skulle inte de va?!
 

nu får regnet sluta falla

2013-02-05 @ 08:37:27
Känns lite bättre än igår. Trött som bara den dock, vet inte varför jag är så grymt trött hela tiden. Men men, hoppas jag har någn kund idag så jag får pigga upp mig lite och göra något jag tycker är roligt, samt träffa klasskamraterna och dricka kaffe. Härlig dag. Om min kropp tillåter blir det lite Latin Fushion ikväll, det är riktigt roligt faktiskt. Ha en bra dag alla fina!
 
Idag har jag på mig en kjol från H&M, en tröja från Gina Tricot och min älsklingshalsduk från Åhléns. Puss!

life goes on

2013-02-04 @ 17:29:52
Det känns lite tufft just nu. Hur många tankar som helst som snurrar i mitt huvud och jag vill skriva av mig men det kommer inget. Vill inte heller prata för det känns som det platsar bäst i mitt huvud. Vet inte riktigt vem jag kan lita på och vems axel jag ska luta mig mot just nu, jag vet varken in eller ut. Hoppas det går över, är inte roligt att känna så här. Jag har tur som har Andreas, utan honom vet jag inte vad jag hade gjort. Just nu känns det som jag aldrig vill tillbaka till skolan, orkar inte träna ikväll utan hade hellre legat på soffan och bara varit, fått tänka igenom allt. Men jag tänker ta tag i kragen och göra det bästa av situationen och träna ikväll och gå på skolan imorgon med ett leende. Jag tänker inte låta jobbiga tankar och känslor ta över mig. Jag är stark, och det här är bara ett prov på HUR stark jag är. Livet får vara tufft ibland.

so come on and save me

2013-02-04 @ 13:38:04
Är så grymt dålig på att skriva här när jag inte är på skolan, skärpning! Tycker ju faktiskt om att blogga nu för tiden. ;)
I lördags körde vi skoter och jag vet faktiskt inte hur långt det kan ha blivit, 7-8 mil kanske..? Kändes såklart i armarna och handlederna efteråt, men fan så kul de va! På kvällen var det middag här hos oss. Spelade lite spel, åt gott, dansade lite sen drog vi vidare. Slutade hos Gunilla där det var "kärringfest" (haha) men jag blev så jäkulst trött så tillslut var jag nöjd och ville hem, där vid kvart över tolv. Fick skjuts hem, tack för det! Vaknade igår och mådde sådär, men under dagen gav det sig.
 
 

Dag 12 - Berätta om din dag.

2013-02-04 @ 13:26:44
Min dag har varit skön. Blev väckt av min fina efter att ha sovit 11 timmar, och låg i sängen tills halv elva typ. Åt havregrynsgröt till frukost med mango, hallon och mjölk. Mums! Efter det satt jag mig med läxan och gjorde bort lite där medan min älskling gjorde lax och hemmagjorde flyftpären till lunch, sedan for jag och klippte Doris och här sitter jag nu. Väntar på att Sabina ska höra av sig så jag får klippa henne också. Ikväll blir det en snabbdejt med Emma och pump på det. Helt OK måndag!
 
Bjuder även på en gammal bild hehe.. Tycker själv jag hade fin hårfärg där. :)
 

Dag 11 - Sätt din Ipod på shuffle och skriv upp de första 10 låtarna.

2013-02-01 @ 18:37:26
Har ingen ipod så får bli min spotifylista ist.
 
1. La bomba - Eddie Wata
2. Blah blah blah - Ke$ha
3. Sture P - Peter08
4. Leave out all the rest - Linkin Park
5. My sharona - The Knack
6. Dansa Pausa - Panetoz
7. Do it all night (Michel Mind Radio Edit) - Darious & Finley ft. Nicco
8. Follow me home - Killabite
9. Who's that chick - Rihanna, David Guetta
10. Part of me - Katy Perry
 
Den här listan har jag haft sen jag skaffade spotify och såklart kom det bara gammlåtar.. 

RSS 2.0