Dan före dopparedan

2012-12-23 @ 22:13:59
Söndagkväll, dagen innan jul. Det är sjukt hur pirrigt det känns, det har inte känts så här på flera år. När vi stiger upp imorgon jag och min fina så är det frukost och en julklapp i julstrumpan som gäller! Den är från mamma. Efter det är det jullunch på berget sedan skiljs vi åt då jag far hem på Norrstrand och kör skoter med syster, bakar, gör mig julfin och inväntar släkten. Åh vilken bra dag! 
 
Ytterligare några bilder från julbordet!

got to love it

2012-12-22 @ 20:55:14
Åh va jag längtar till jul! Hade inte alls någon julkänsla för typ en vecka sen men nu har jag så mycket så jag tror jag spricker. För första gången i hela mitt liv så kommer vi fira jul hemma, på Norrstrand. Men farmor och farfar, sen ska även Gunilla, Kåre och barnen komma senare på kvällen och min fina älskling efter han har varit med hans familj. Älskar jul! 
 
Haha glad tjej! Julbordet förra lördagen, var riktigt roligt, måste göras om! 

don't take life to serious

2012-12-20 @ 09:39:15
Jag är glad, det är jag. Jag uppskattar saker på ett vis jag aldrig gjort förut, jag förväntar mig inte så mycket. Men jag blir så ledsen och nerdragen när jag läser vissa bloggar och forum som bara fokuserar på det negavtiva. Om jag endast skulle fokusera på det negavtiva skulle inte jag komma så långt som jag gjort och jag skulle säkert framstå som en helt annan person. (visst kan jag också slänga in inlägg som är mindre roliga, men jag har ju faktiskt bloggen för en andledning och det är för att få skriva av mig och mina egna tankar, så det är helt normalt). Jag har alltid negativa funderingar men skirver det inte här. Jag skriver det här om det är något jag verkligen måste ut med men vill inte prata med någon om det. Men jag har ett råd till alla er där ute som känner att det är jobbigt - det är okej att tycka att det är jobbigt, du är faktiskt människa du med. Bearbeta det på ditt sätt sen försöker du se det positiva med det hela, än hur svårt det kan vara finns det alltid något litet positivt. "Don't take life to serious" berukar jag säga till folk som tycker jag skrattar och har mig mycket. Jag är glad när jag inte bryr mig, om vad andra tänker och tycker och när jag är mig själv, samt fokuserar på det positiva. Va positiv!
Ingen ska ta åt sig av det här inlägget, menar ingen jag känner. :)

drink beer with the boys, and chase after girls

2012-12-20 @ 08:50:51
Nu sitter jag här i vanlig ordning och dricker kaffe, undra om jag har börjat skapa ett kaffe-på-skolan-beroende..? Idag är det sista dagen innan lov, och jag fick åka bil dessutom, can't get any better than this! Imorgon är det städ & fix dag. Ska gräva mig fram till min andra älskling, nämligen Hondan och skruva lös batteriet från den och ställa det i källaren så det blir varmt någon gång så jag kan ladda det och sätta i isbilen, som jag ska köra i vinter! OCh jag hoppas många vill köra med mig för det är itne så kul ensam, haha.. 
 

lycka

2012-12-19 @ 15:41:07
Hittade dessa godingar på Lindex, 50 kr och det fanns bara en storlek kvar, min storlek. We are ment for each other. Hittade även ett oversize linne för 100 kr som är to die for. Glad tjej!

Utväxten borta!

2012-12-19 @ 15:37:36
Slingade utväxten igår och vi provade en ny blekning från "waterclouds" och den va skitbra! Gjorde även en brun slinga i luggen och toppade igenom håret, skönt!
 
No more utväxt! Plus mina snygga naglar med glitter på ;)

alla jag väntar på är här

2012-12-18 @ 08:41:43
Fyllde år igår, och i förrgår hihi. Har fått så fina saker och är så tacksam för allt! Tror jag ska dra det här med två födelsedagar oftare. ;)
 
Åhhhh, idag ska jag bli snygg i håret! Ska nämligen slinga bort min utväxt på typ 5-6 cm (tur den inte syns så mycket) samt klippa mig, och färga över den röda slingan i luggen, får nog bli brun eller något. Guuuud så skönt! Julsnygg. Dock får jag inte klippa och färga för mycket för andreas för han säger jag är så fin som jag är nu, så söt han är!
 
Haha åter igen dessa webcam bilder..

Miss Me

2012-12-13 @ 10:10:29
G E M I G ! . . .

Lucia!

2012-12-13 @ 09:50:40
För två år sedan den här dagen var det vi som hade lucia i Åsele och jag var reserv, lika glad för det var jag. Dock hade jag just klippt av mig allt hår så alla bilder på mig sedan dess är hemska.. 
Nu på morgon iaf har jag sett på lucian i Lycksele, dom är duktiga men det är så tråkigt, haha! Och ikväll blir det lucia i Åsele, spännande! Blir att gå dit med min finaste pojke.
 
Dessutom bjuder dom på varm choklad och lussebullar idag i matsalen, myyyyys! :)
 
Hade även ett välsigt uppmuntrande samtal igår på bussen på vågen hem, jag var så grymt glad när jag klev av bussen! Fick annat perspektiv på saker och ting, fick skratta, minnas och så vidare. Tack så mycket för det. :) 
 
Var bland det roligaste på hela högstadiet!
 
Och kort där efter var det juldans..

Frisyrtips!

2012-12-11 @ 11:18:34
Tänkte tipsa er om lite frisyrtips!
 
# Om du vill att ditt hår ska se glansigt ut så kan du spraya på glans-spary på håret innan du plattar det - läckert!
 
# När ni gör en inpackning, ta en handduk och mikra den lite så den blir varm, sen sveper du den runt huvudet när inpackningen verkar. 
 
# När du har tvättat håret - gnugga inte det mer handduken, krama ur det istället. Sliter mindre!
 
# Om ni vet att ni ska göra en uppsättning, se då till att inte tvätta håret samma dag, det är lättare att arbeta när det är lite skitigt.
 
# Platta inte där du har sprayat med hårspray! 
 
# Använda värmeskydd så ofta du kan. När du fönar, plattar, lockar osv. Skonsamt mot håret.
 
# Vänta inte för länge med att klippa dig. Ju längre du väntar desto mer måste du klippa, skadade toppar kan inte lagas. Klipp dig var åttonde vecka, ungefär. 
 
Så, det var lite grann.. Har ni frågor om hår, dvs. färg/klipp/permanent/uppsättningar osv så fråga på! :)
 

so come hold my hand

2012-12-11 @ 08:47:41
Nu är det redan (!) tisdag igen. Igår var jag i Åsele och hjälpte Carina klippa på ålderdomshemmet Tallmon och tjänade mig en slant, och klippte även privat så på hela dagen igår tjänade jag mig 700, wiho!
 
Har även hunnit vara sjuk en sväng, vilket suger för är väldigt träningssugen just nu.. Har inte haft någon motivation dom senaste veckorna, måste försöka hitta den på ett eller annat sätt. Dock etfer nyår tänker jag och Andreas förändra våra matvanor och latvanor, är så mycket lättare när man är två! Och dessutom, nu under 2012 va han ju så duktig och gick ner hela 20 kilo, så duktig han är! 
 
Blir ännu en cam-bild på grynd av bildbrist..

It's friday!

2012-12-07 @ 10:35:59
Idag är jag "sjuk", haha. Känns så grymt onödigt att åka till Lycksele och sluta 11, sen vänta till tio över fyra, då få man vara hemma.. 
 
 

design

2012-12-06 @ 12:33:34
Har just lärt mig att byta bild där uppe, eller header som det kallas. Ska även undersöka på internet hur man gör om hela designen eftersom den jag har har jag haft sedan åttan typ.. Så kanske dags för något nytt! Men som sagt, ska lära mig själv så det kan ju ta ett tag.. Men ny design kommer upp framöver!
 
Någon som har tips på bra sidor där man kan läsa om hur man gör?

loveyou

2012-12-06 @ 09:51:11

make my wish come true

2012-12-06 @ 09:26:50
Nyss haft utv. samtal och det gick rikitgt bra, hon sa att jag var så duktig, modig och hade blivit en helt annan person än förra året. Jag insåg nog själv att jag klarar mig längre om jag är snäll, än om jag skulle vara bitchig (vilket jag var ifjol hela tiden). 
 
Imorgon är det fredag och de känns så bra! Hockey på kvällen med min fina, kanske hockey på lördag också, sen får vi se vad som händer, inviga Pontus nya bar..? 
 

we just want to be happy

2012-12-04 @ 08:57:56
Dålig update, jag vet. Jag har varit i Sundsvall och inte haft tillgång till datorn helt enkelt. Kan inte heller berätta så mycket om vad jag handlade eftersom det var julklappshandling! Men kan säga att jag har nästan alla julklappar köpta - har köpt till Andreas, mamma, pappa, Pontus, Jonna, Sabina, Emma, Katrin och Elin. Alltså är det kvar till Lasse och farmor & farfar, men det är snabbt gjort. 
 
Fyller även år om mindre än två veckor, längtar faktiskt lite grann! Sen en vecka efter det är det jul.. Can't believe it! Sen är det nyår, och det är ännu obestämt vad vi ska göra.. Får se hur det blir. 
 
Nu ska jag ha permanentprov vilket jag inte har tränat ETT DUGG till, you go girl.. Även om färg men det känns lättare, permanent är svårare. Nu ska jag dricka upp kaffe, sen gå ner, wish me luck!
 
Måste  verkligen börja ta mer kort!

RSS 2.0