tänk på dem stunder vi har haft

2012-07-03 @ 11:56:06
Älskling överraskade mig med en trip till Sundsvall och en natt på hotell! Underbart säger jag bara, massa kläder, hotellfrukost, kvällspromenad med älskling, hoppat i en hotellsäng (check!) och massa mys, kan inte bli bättre.

Pappa har kommit hem från Estland, varit borta i hela nio dagar! Skönt att han är hemma, fick även en parfym av honom, hihi. Saknat han!

Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som jag gör allt vad jag kan samtidigt som det känns så falskt. Jag vet inte varför jag mätar mig med dig hela tiden när det gäller den personen. Den personen väljer väl själv hur det ska vara, men varför det tar så hårt är nog för att den är "bättre än mig", den har vunnit, över mig. Det känns säger jag bara. Nothing i can do about it! Jag har försökt, och det har gett sitt svar.

Nu ska jag äta en god lunch sen iväg till Sandra och prata om allt mellan himmel och jord, välbehövligt säger jag bara. Dessutom börjar det kännas att jag inte har träffat Sandra Eriksson på ett bra tag, har inte träffat henne sen i början av juni.. Hoppas för allt som finns att hon kommer på marknaden!



Tycker bara om dig mer och mer för varje dag som går, du har gjort något med mig! Och vad vet jag inte, men det är underbart! Jag älskar dig Andreas.

Och förövrigt har mitt hår växt sen det där ser jag, hihi!

RSS 2.0