senaste verken

2014-04-30 @ 16:12:34











love this

2014-04-29 @ 21:11:36


Den övre bilden är för ett tag sen och den undre från idag. Det händer inte supermycket men någon skilland ser jag i alla fall, det tar tid. Längtar bara tills jag ser ut så där utan att spänna mig. ;)

Känns så jäkla skönt att få sova ut imorgon och bli väckt av mitt hjärta och få äta lååång frukost. Lediga dagar är så uppskattade, nu har jag långhelg och de känns så skönt. Blir Storuman, en dejt med Emma och hå igenom alöa saker hemma, sen får vi se vad resten av helgen bjuder på.

favourite song atm

2014-04-29 @ 11:27:16
 
 
Den här låten tänker jag lyssna på när jag kör HIIT imorgon. För mig är HIIT och Tabatha ganska lik, bara några saker som skiljer dom åt men å andra sidan är jag ingen expert, det kan skilja mycket!
 
Mitt löshår från Rapunzel har kommit så nu är det inte länge innan vi ska färga in det samt sätta in det. Dock är det 50 cm så måste nog klippa av en rejäl bit.. 
 
På tal om helt annat så tog mitt pass jag gjorde igår rejält i ryggen, så skönt! Fick även bli en kvällspromenad med mitt hjärta, cirka 6000 steg så den blev inte så lång. Dock hade han redan varit ute och gått en gång tidigare på dagen så det blev två promenader för han, duktiga du! 
 
 

HJÄLP!

2014-04-29 @ 10:59:15
Som ni ser har jag ändrat header, men den där bilden på tjejen är ivägen, hur gör jag för att ta bort henne? Den täcker ju halva headern, har aldrig varit så duktig på sånt här.. Tips någon?!

workout

2014-04-29 @ 07:15:58
Tänkte faktiskt dela med mig av hur ett pass kan se ut för mig. Nu har jag lite nytt upplägg, kär färre övningar men med mer fokus på dom.

Gårdagens rygg/bröst:

Stående rodd
10x30kg
10x32,5kg (gånger tre)

Bröst uppifrån i cable
10x30kg
10x35kg (gånger två)
10x30kg

Sittande rodd
10x45kg (gånger två)
10x40kg (gånger två)

Bänkpress
10x20kg
10x22,5kg
10x25kh
10x27,5kg
8x30kg

Marklyft
4x60kg (gånger tre)

Och tabatha på roddmaskin efter det!




kort-måndag

2014-04-28 @ 16:22:07
Sån där kropp skulle jag inte tacka nej till! En svensk tjej som jag nyss börjat följa på Instagram som redan blev en stor motivation för mig. Vi får se vars mitt program leder.. ;)
 
Gjorde Felicia snygg i håret idag och åt en sallad på Ibbes efter det eftersom det var oätlig mat på skolan. Fick reda på då att lektionen jag hade idag var valfri så då bestämde jag mig för att åka hem med fillan. Drog iväg på gymmet för bröst/rygg och var så jäkla seg från början, men sen när jag körde bänkpress och det gick så bra fick jag lite ny energi så då passade jag på att prova marklyften igen, det gick även bra! Men på slutet var jag inte så färdig men ville inte heller köra någon annan övning så därför blev det Tabatha på roddmaskinen. Efter det var jag färdig! Skööööönt.
 
Dessa står högt upp på önskelistan, synd det är så länge kvar.. Når jag något mål med det här programmet så ska jag unna mig dessa. OM jag har snygg ben. ;)

Apr. 28, 2014

2014-04-28 @ 07:11:48
Idag fick jag sova hela 45 minuter än vanligt! Ska nämligen åka med Felicia till skolan eftersom vi ska göra henne snygg i håret, snart klar med projektarbetet.. Det blev ben på gymmet igår med fillan också där jag gjorde ännu en chin! Och jag som inte har tyckt om benpassen tyckte det var riktigt kul igår, hade nya övningar och nytt upplägg. Jag får fokusera på det som är roligt så kanske jag tycker om benpassen mer. Ikväll tänkte jag köra lite bröst och rygg och imorgon blir det vila. Vila är inte alls kul men så himla viktigt, glöm inte det.

Jist det, idag har jag köry en vecka på dieten/programmet och det går riktigt bra. Ska inte väga eller mäta förrän nästa vecka, så får vi ser om det hänt något. Det tar tid att få den där drömkroppen man suktar efter mem det är sån jäkla rolig resa dit.
Ha en bra måndag! :)




Apr. 26, 2014

2014-04-26 @ 21:59:42
Blev visst ett pass på gymmet ikväll också, hehe. Hade sån energi så innan slutet for jag på gymmet där vid halv åtta och körde lite mage och kittelbell. Jag gjorde även något so jag aldrig trodde skulle gå.. Min första chin!!! Blev så förvånad så jag förstod inte ens att jag klarade det, så då provade jag igen och då klarade jag nästan en till, vilken jävla känsla!! Hade lite brist på motivation men nu kom den tillbaka som ett brev på posten. Hoppas morgondagens benpass blir grymt.






lovely lördag

2014-04-26 @ 12:45:30
Så hät vill jag att alla mina dagar ska se ut! Blev väckt vid nio och åt lyxfrulle eftersom det är lördag. Havregrynsgröt med hasselnötter, madel, kokos och Maple Joes ekolosiska honung. Efter det blev det ett avsnitt av Sons of Anarcy ich vis halv elva ungefär kom Felicia och hämtade upp mig. Vi for upp på Åslia och körde backintervaller i stora backen med solen i ryggen. For hem, åt en god matlåda med ett stort glas Pepsi max. Nu ska jag in i duschen, fixa till mig efter det och vid tre ska jag fara och klippa för klockan fyra är det 50års kalas!




snart student

2014-04-24 @ 22:04:00





hemfärd

2014-04-24 @ 16:11:35
Vilket väder det är! Man blir så grymt glad, synd bara man måste vara inne på skolan. Men imorgon så tänker jag mest troligt köra bil hem så jag får komma hem till solen lite tidigare. Ikväll ska jag klippa mor min sen köra lite på gymmet, just nu känns det som jag bara vill dit och kötta, hoppas den känslan håller i sig. Jag älskar det här!




att göra ett val

2014-04-23 @ 16:12:56
Påväg hem efter en onsdag på skolan, lite shopping på Dollar och en hårfärg fixad. Ikväll är det galvstädning på schemat och då passar jag på att dra en joggingtur dit och tillbaka i det fina vädret, man måste passa på att njuta! I helgen vankas det 40 och 50 års kalas gör fulla muggar, men jag kör på mitt eget, "dieten" eller vad vi ska säga. Kommer självklart fara dit men inte svulla i kakor och alkohol, jag har gjort ett val som känns mycket bättre, jag kommer ha roligt i alla fall! Att få umgås med släkten är guld värt. Samma sak som att jag skippar 50-dagars för jag har gjort ett val, ett val som känns bra för mig. Ha en grym onsdagskväll!



purpleeee, ni får bättre bild sen :)

Apr. 22, 2014

2014-04-22 @ 17:56:46
Chennna, allt bra? Det är bra med mig också förutom att jag har haft hål idag från halv tio till halv tre.. Men då passade jag på att sola lite och titta på när Josefin tatuerade sig. Vilket påminde mig om att jag har tid snart - 5 maj! Som jag längt.

Imorgon blir det lite ändring i min hårfärg så jag kan börja beställa löshår snart. Vad får ni se sen..

Allting närmar sig med stormsteg. Snart är drt både bal och student och innan det är det Metallica. Det är så grymt mycket utgifter just nu så mina nya träningstights får vänta, men det gör inget. Allt kommer vara värt pengarna, de vet jag. Imorgon ska balen betalas, skoj!

Nu ska jag städa bort i köket sen ner på gymmet för lite axlar och armar.




sunny monday

2014-04-21 @ 15:22:57
Idag har det bara varit sooool att och sånna dagar är man bara gladare än andra! Blev väckt av mitt hjärta tjugo i tio och åt sedan frukost. Han stack så jag var kvar ensam i läggan vilket betyder musik, hög musik. Dansade omkring medan jag sminkade mig, åt lunch och kollade nya övningar. Drog iväg och klippte och for sedan på gymmet. Gick halvbra med tanke på att det är nästan en vecka sen sist. Nu ska jag in i duschen och sedan fara på middag på berget.






påsk 2014

2014-04-21 @ 10:15:55









cause it was ment to be

2014-04-20 @ 18:20:06
Den här helgen har jag verkligen njutit och haft det riktigt jäkla bra. Jobbade till sex på torsdagen och efter det brände vi till Sörnoret där det var kaffe hos farmor och farfar där vi surra på ett bra tag innan vi for på äventyr med volvovalpen. Fredagen bestod av skoterkörning, fastkörningar, körning på vatten, massa sol, bra sällskap och god mat. Påskbuffé hos farmor på kvällen där jag stod för efterrätten - jordgubbar och passionsfrukt med vit choklad och maräng serverat med glass. Bland det bästa jag ätit.
 
Men nu är jag så himla redo för det som jag ska börja med, har nämligen gått upp två kilo i påsk, HAHA! Men det är sånt som försvinner. Jag vill inte kalla det för diet men å andra sidan vet jag inte vad jag ska säga? Ett livsval kanske, bara lite hårdare från början för att få det korrekt. Så ikväll är det mätning på schemat! Ska även hinna med en liten grillning med Jan och Felicia ikväll, perfekt avslut på en bra vecka. Ha det bra!

Träningsfunderingar

2014-04-15 @ 21:18:42
Idag for jag och handlade inför det som komma skall. Handlade mycket mat och gjorde massa matlådor så jag slipper tänka på det. Ni minns jag skrev att jag hade något på g efter påsk? Först ville jag så gärna prova på en deff men vet ni vad? Det är alldeles för tidigt, så mycket muskler har jag inte. Dock vill jag få maxade resultat så jag har därför gjort ett eget program till mig själv utifrån min egen kunskap, bloggar, internet, tidningar och så vidare. Har provat mig lite fram nu med olika saker och vissa saker har gått bättre än andra, så därför tänker jag köra på det som har gått bäst hittills. Men ville köra med någon kompis eller så, men då fick jag höra att Felicia hade en plan hon med så vi får kanske funta ihop något tillsammans. Men mer om det senare!
 
Är så jäkla redo man kan bli att få köra igång! Jag fattar inte förut hur man hela tiden kunde vilja bli smalare? Jag tycker det är så mycket snyggare med muskler än att vara spinkig. Jag ser själv hur kroppen börjar formas och tycker om den mer nu även fast jag är lika stor, inte blivigt smalare. Jag har hittat något jag älskar och som belöning får jag en snyggare kropp och bättre självkänsla. Hur bra är inte det?
 
 
 
 

Apr. 14, 2014

2014-04-14 @ 07:43:26
Jag vill bara berätta för er att jag fick jobbet i Övik! Känns så jäkla kul och spännande, dock läskigt att flytta ifrån Åsele och lämna allt. Nog för att det inte är långt hem. Det finns ju faktiskt nackdelar.. Jag kommer sakna konsum här i Åsele och alla som jobbar där. Kommer även sakna galven även fast det ska bli skönt att sluta städa där. Kommer även kännas surt att jag kommer att ha en slavlön under det närmaste 1,5-2 åren men det kommer vara värt det sen. Men är i alla fall så jäkla exited så vi har redan börjat leta lägga!




Sanna genom tiderna

2014-04-13 @ 21:14:25
Hittade lite gamla bilder på mig. Enjoy.. eller nåt.
 
 
 
 

alltid roligt med paket!

2014-04-10 @ 22:09:36
Hämtade ut mer pulver från Finessguru idag och gjorde såklart fluff på det nya efter träningen ikväll. Ikväll var det ben och mage, gick riktigt bra! Körde på fler magövningar än vanligt vilket är bra eftersom mage är inte det roligaste tycker jag. Kämpar även på med knäböjen, nu klarar jag av 3x10 på 40 kg så snart kan jag nog börja öka. Jag ska ta det lugnt med dom, sakta men säkert kommer jag tillslut att kunna ta mycket på dom också. Det får jag ha som mål. :)

I helgen blir det fjälle för första gången i år (!) och det känns så jäkla skönt!




Apr. 09, 2014

2014-04-09 @ 21:08:02


Så där ser det ut just nu i stegräknar tävlingen! Är på andra plats men dock ha de bara gått tre dagar. Blev rn springtur till jobbet och en promenad med A tillbaka. Nu ska jag duscha och sen äta lite frukt!

övik igen

2014-04-07 @ 09:29:09
Nu är jag framme i Övik och dricker mitt kaffe så kag klarar av dagen. Är lite smått nervös haha.. Men förstår inte varför, jag ska ju bara göra det jag tycker om!

Och får ju gå på gymmet här i övik en gång till, tyckte faktiskt om det ganska mycket på slutet. Dock är inget som hemma! Jaja, nu ska jag leta parkering sen dra dit.. håll tummarna för mig!






jag är glad att vara här, älskar sköna dagar men hatar det så väl

2014-04-04 @ 20:11:11
Helt sjukt vilket tryck jag fick i bröst och rygg idag, och vad jag orkade! Kul också att Sabina följde. Ikväll gjorde jag och A en brakmiddag - vitlöks fläskfile, potatis i ugn, rödvinssås och vitlöks/lime tomathalvor till. Mmhh! Efter det for han iväg och drack kaffe hos Pontus och då har jag passat på att ta hand om mih själv, klippt och färgat naglar, rakat benen och snart ska jag göra en ansiktsmask. Åh vad jag älskar att vara hemma! Allt känns så bra just nu, jag vill inte att det ska sluta.. Lev livet när ni kan, ni får bara en chans.





Haha var tvungen att spänna fast mig på något sätt så jag kunde stå kvar. ;p

update

2014-04-04 @ 11:51:45
Anhående förra inlägget så har jag goda nyheter. Jag ska provjobba redan måndag och tisdag! Så förhoppningsvis så får jag besked då redan. Och angående kommentaren på förra inlägget - Andreas följer med mig. Han letar jobb i Övik för fullt och vi har planerat det här länge, att starta ett liv utanför Åsele. Så vi har faktiskt redan börjat titta på lägenheter! Är så spänd på att få starta ett liv på riktigt med kärleken i mitt liv. :)

Idah blir det gymmet med Sabina och sen klippa massa folk!




i was on my knees, looking for the answer

2014-04-02 @ 23:17:41
Åh jag är så himla glad just nu!! Min framtid spricker upp för mig ocj det känns så grymt bra! Som ni säkert inte vet så hade jag inga planer på att bli frisör, jag skulle bli brandman. Jag ville dock ha kul i gymnasiet eftersom jag var skolless så jag valde frisör. Väl från början kändes det inte som jag och hade inga planer på att fortsätta efter skolan, tills längre in i utbildningen. Nu har jag äntligen kommit på (för ett bra tag sen, redan i början av tvåan) vad jag vill göra. Jag vill gå ut skolan, flytta från åsele och göra mina lärlingstimmar så jag kan ta mitt gesällbrev. Idag var jag på arbetsintervju här i Övik och ska få komma och provjobba (!!!!) så fort som möjligt. Gud så skönt, gaaah!





Och tack vare de goda nyheterna så gick sista passet i Övik riktigt bra, körde på utan problem med knäböjen!

bright day

2014-04-02 @ 08:56:48
Nu känns det mycket bättre än vad det gjorde från början av veckan! Ursäkta för den negativa energin, nu ska vi vara positiv igen. Veckans två pass som har varit har varit super, motivationen stiger tillbaka sakta men säkert. Ikväll är det ben och mage på schemat. Något jag dock måste klaga på är mina benböj. Från början kunde jag ta 60 kg nästan tio gånger, men nu är det knappt att kroppen vill ta 40 kg? Måste klura ut det där för det är en bra övning. Och så fort jag har börjat tycka om dom så tycker jag garanterat om benpassen mer!

Imorgon blir det vila eftersom det är hemfärd!!! Så klockan 19 imorgonkväll springer jag på Candy Corner och handlar inför påsk sen blåser jag hem. Ska bli så skönt att bara få bo på sitt eget revir, träffa alla kompisar på skolan samt få umgås mycket mer med alla där hemma. Jag har faktiskt haft riktigt kul här i övik och jag ångrar inte att jag for. Nu ska vi bara hålla tummarna att framtiden vill se ljus ut..




RSS 2.0