home sweet home

2013-09-20 @ 20:22:52
Äntligen hemma! Eller kom hem vid halv tre idag. Blev bjuden på pizza på berget och efter det drog jag vidare till Tove och Ulf, klippte Ulf och drack lite kaffe och surrade på. For hem sen och packade upp lite, blir en lugn kväll ikväll med min fina. 
 
Jag har börjat fundera lite på min framtid lite eftersom det smäller bara till så är det juni, och då har jag ingen skola att gå tillbaka till. Då börjar allvaret. Men jag har nog en liten aning om vad jag vill göra med mitt liv, dom närmsta åren iallafall. Något jag ska göra är att flytta till Övik till Andreas efter skolan iaf. Resten får ni höra någon annan gång, va jag har för framtida önskeplaner.. ;)
 

övik baby

2013-09-18 @ 12:46:17
Ingen fara, jag lever! Ni behöver inte vara oroliga. ;)
De är bara så att nu när jag är på praktik så ha jag inget Internet! Om jag inte lyckas fixa de på något sätt.

Bokat halkbana nu den 2 oktober och ska väl försöka göra riskettan så snart som möjligt, sen är det bara vänta tills jag fyller år så jag kan skriva och köra upp! Fyfan va kul, kan tiden inte gå liiiiite snabbare?!

Det är roligt här i Övik men jag saknar även hemma. Längtar iaf tills A har hittat lägenhet här så man slipper bo i husvagnen haha. Men sånt är livet! Cyklar även varje dag till och från praktiken (vet inte hur långt det är men det är väl 3-4 km enkelväg) och eftersom jag varit så lat så ser jag det som en början. När det inte är allt för jobbigt så tänker jag ge mig ut på joggingturer här, gym är ju så jävla dyrt här.. Men som sagt, en början iaf!




if i roule the world

2013-09-11 @ 15:08:52
Kändes riktigt konstigt att vakna upp här i Lycksele immorse, men helt okej faktiskt. Dock föredrar jag att sova i min egen säng.
 
Fick reda på idag att det är skolkort om två dagar, så som tur var hade varken jag eller Josefin kunder imorgon så imorgon ska jag göra håret lite ljusare och sedan bli riktigt kall, snyggt! Trodde dock att jag skulle ha meduza piercing på mitt sista skolkort eftersom jag har velat ha det så länge, men men. 
 
Annars då? Praktik nästa vecka i Övik vilket känns riktigt bra, jag hoppas jag trivs så jag förhoppningsvis har någon framtid där. Jag kan inte fatta att det är mitt sista år. Och vi i klassen har redan börjat planera in 250-dagars, hehe.. Har aldrig under mina år festat med klassen så de kan bli riktigt kul! 
 
 

denna jäkla måndag

2013-09-09 @ 15:14:54
Nej nu ska jag inte klaga, måndagar kan vara bra också! Körde folkrace i lördags i Övik vilket slutade med en tredjeplats i a-finalen. Nöjd efter omständigheterna. :)
Idag har vi haft gemensam dag med minigolf och tacos.. De va väl sådär. Har iaf kommit i full gång med körkortet vilket känns riktigt bra! Håller på läsa för fullt, ska gå handledarutbildning imorgon, boka halkbana, köpa faser och redan nu ifall det finns skrivning och körning i närheten i december, helst så fort som möjligt efter jag har fyllt år. Fan ja kul!








en dag närmare helg

2013-09-05 @ 22:36:40
Ligger ensam i sängen i lägenheten nu och ska snart sova, lite läskigt att vara här själv. Men förhoppningsvis om min man är pigg när han slutar halv tolv så kör han hem ifrån övik så imorgon när jag vaknar ligger han bredvid mig! Som jag har saknat han. Ikväll har det varit skoter och bil-snack med kaffe med mor och far, kan inte sluta tänka på en bil.. Första prio är en bil, efter det - skoter! Efter det for jag till lägenheten och städade lite och fick besök av Kricken och Olivia så då blev de ännu mer kaffe. Har även läst lite mer i körkorts boken, är inte allt för jävla länge tills jag fyller år! Can't wait.. Nej nu blir det sova, sov gott alla! Hihi.






bättre bild på tatueringen

2013-09-03 @ 09:26:54


Om ni tittar på den så ser ni det smalaste i mitten, hur fult det är jämfört med det andra. Det är första sittningen jag gjorde och det var hos en hemmatatuerare. Som tur är ska vi fixa till det! Har tid igen den 15de januari, can't wait! Då ska vi börja gå ner på armen, kommer bli grymt! Och ni som undrar vem jag tatuerar mig hos så är det Emmoth i Lycksele. :)

nighty nighty

2013-09-02 @ 22:21:44
Just nu sitter jag hemma i min egen säng som jag inte har sovit i på flera månader. Känns lite konstigt men jag har ganska mysigt rum ändå haha. Jag och A måste verkligen börja sova här! Har varit förbi Sandra ikväll för lite kaffe och färgning på Ida, samt gått en prommis i mörkret med min hund och mina ny-nedladdade låtar på telefon. Imorgon blir jag hemma så jag kan meka lite med bilen för på lördag är det tävling igen, den här gången i Övik. Ska även försöka städa lite i läggan och kanske svänga förbi Sandra. Vi bestämde även att på onsdag ska vi ha filmkväll jag, Ida och Sandra ute på Västerled, får se vad jag drar hem för film hihi..
 
Insåg även att jag älskar mina tapeter jag har hemma hos mamma och pappa!
 
Kom hem älskling..
 
 
 

another boring monday

2013-09-02 @ 09:40:58
Sitter i biblioteket med Jenny nu och tittar på kläder, om man bara kunde ha pengar. Idag åker min älskling till Övik och börjar sitt nya jobb, både spännande och läskigt. Kommer vara konstigt att vara ensam, men sånt är livet. Börjar inte förrän halv ett idag vilket känns jävligt drygt, men har med mig pengar så jag kan dricka det viktigaste - kaffe. Imorgon har jag en lektion som börjar halv tre, så kan lika gärna vara hemma, vi får se. 
 
Drömmer mig även bort om tanken på att skaffa bil. Snart så. Vet inte än vad det blir för något men kikar in nu och då på blocket. Ska även pallra mig ner i veckan och köpa gymkort eftersom jag inte vet vad det blir för gympor i år, och jag har ingen lust att vänta så mycket längre. Ska nog skaffa mig en liten bok där jag skriver ner olika övningar och vad jag har gjort på olika pass så det blir lättare att komma igång istället för att gå ner på gymmet och inte ha någon aning om vad man ska träna för olika muskelgrupper och tillslut står man där som en idiot och vet inte vad man har kört eller vad man ska göra. Ska även ha pepp-talk med Emma!
 

RSS 2.0