and i'm gonna be by your side

2013-11-29 @ 06:31:02
Sitter i min egwn lugn och ro och äter frukost. Gröt utan mjölk, huvva. Idag bär det iväg till Lycksele endast för att göra riskettan idag, samt övningsköra hem efter det. Skönt att vara hemma tidigt! Så blir som vanligt några klippningar när jag kommer hem, sen har jag inga andra planer för kvällen. Få se vad som bjuds på!




I am a supertruperduper frontgoing girl

2013-11-26 @ 22:03:05
Tänkte att jag skulle uppdatera lite här.. Har hållt på för fullt med salamförsäljningen på sistonde. Min Josefin från klassen kom även hit i söndags så gick vi runt och sålde lite fast det gick inte så bra som vi trodde. Är det ingen som läser min blogg som vill köpa en salami - vitlök, peppar eller kryddmix?!
 
Annars så håller jag på övningsköra och göra faser för fulla muggar, jag ska klara det där jävla körkortet på första försöket! Jag tror att jag skulle känna mig så grymt förnedrad om jag inte klarade det på första försöket. Lite dumt att tänka så men kan inte hjälpa det.
 
Är även nästan helt klar i nya läggan och jag trivs som fisken i vattnet. Det är så jävla mysigt! Bilder kommer senare. 
 
Fyller även år och exakt tre veckor idag och jul är om fyra veckor. Mycket att tänka på nu med körkortet, bil, julklappar och så vidare så det ska bli kul att på lördag ha ännu en tjejfest. Få koppla ner, äta god mat och dricka en öl med vänner. Välbehövligt at the momet.
 
Får även träffa min fina Cecilia på torsdag eftersom hon kommer till Lycksele och är min modell. Vet inte om du hinner läsa det här innan men jag förväntar mig en stooooor kram!
 
Juste! Snart dags igen hihi..
 

dessa tisdagar

2013-11-19 @ 06:32:50
Godmorgon! Egentligen har jag inte tid att fara på skolan idag, inte när vi är mitt uppe i flytten. A satt på golvet igår i nya läggan och pustade men när jag sa att han skulle tänka på hur mysigt vi skulle få det så fick jag fram ett leende. Allt blir inte alltid som man vill.

Hur som haver så äter jag fem underbara gröten som Emma gav mig recept på, kokosgröten. Såååå jävla underbar!

2 ägg
1 msk kokosmjöl
1 dl kokosmjölk

Blanda allt i en kastrull och rör hela tiden, bränner skitlätt. Toppa med frön, nötter, frukt eller vad du vill och njut!




livets stora gåta - förlåta?

2013-11-14 @ 20:00:41
Jag tycker det är så skönt när folk faktiskt kan lägga saker bakom sig och se framåt istället. Ibland till och med skita i det förflutna och börja om, på ruta ett. Har faktiskt varit med om några sånna händelser i veckan. Och som sagt, det slår aldrig fel.

Har nyss bakat lite julgodis som jag ska stoppa i frysen så jag slipper göra det närmare jul haha. Sitter även i soffan och inväntar min man som är på ingående! Blir även tunnbrödsbak imorgon.








tisdag

2013-11-12 @ 11:05:58
Nu snart ska jag iväg och äta med Sandra och Jenny och efter det ska jag tillbaka till lägenheten och fortsätta packa, dock har jag hjälp av Sandra, tack och lov! Klippa Melvin där vid tre ungefär och som de ser ut nu så blir det tacos hos Emilia ikväll följt av pepparkaksbak, mys! Ska även hinna med att övningsköra med far. Ha en bra tisdag!




don't care what they say, i go my own way

2013-11-11 @ 21:49:14
Det är lite jobbigt när det blir så här glest med inlägg eftersom man har så mycket att ta igen och skriva om. Har i alla fall på senaste tiden varit mycket på Åsvägen (aka Ridgeroad) och tittat och hjälpt Pontus och Elin lite eftersom dom ska flytta dit. Även firat far på farsdag, varit hos farmor och farfar och fikat, spelat bingolotto, druckit kaffe med Tove och Matilda, fixat Toves hår och börjat med faserna. Även tittat på bilar och fastnat för en (dock har den gått lite långt), gjort lite ljusare i mitt hår så jag trivs bättre, ätit på Great Eastern med klassen och mycket, mycket mer! Just ja, börjat packa ihop lägenheten också.. Vi får se vars vi flyttar här näst. Önskar bara man fick bestämma sig för en bostad där man vet att man kommer att bo kvar ett tag. Inte som nu - skaffa en lägenhet i kanske några månader för att sen hitta en ny. Ååååååh. Som tur är så har jag ju världens bästa kille i alla fall!
 
Min fina mor.
 
 

massa gott till min sena frukost

2013-11-05 @ 09:50:42
Idag skippar jag gröten och kör på massa godsaker + kaffe såklart.




i'm gong timber, you better move

2013-11-04 @ 13:19:36
Helgen var bra! Fredagen jobbade jag på till fyra, efter det gjorde jag middag till jag och A, fläskfile, hasselbackspotatis samt sås. På kvällen var det fullt upp med klippningar och färgningar. Lördagmorgon vaknade jag och tvärträffade Cecilia sen vid elva drog vi iväg till Lycksele. gjorde bort stan och vid tre for vi på hotellet och checkade in. Börajde fixa oss och där vid halvsex gick vi och ställde oss i kön till middagen. Middagen var väl sådär, halvkall mat och så, men det var riktigt trevligt ändå! Efter maten drog vi till en svit, där vi satt och pratade hela Gallac samt gamla chefen från Skellefteå. Hade trevligt som bara den. Drog ner och kikade på Mustach och sen ner på dansgolvet ett tag, träffade mycket Åselefolk. Kvällen avrundades där vid halv ett-ett tror jag. Åt som fan till frukost sen drog vi iväg hemåt, myste med A eftersom han skulle fara på kvällen samt åt middag på berget. Sen somnade jag tidigt och sov nästan tolv timmar inatt, väldigt välbehövligt. Till helgen blir det nog lugnare, ska nog dra till stugan och ha riktig kvalitetstid med min älskling. Hoppas ni hade en bra helg!
 

RSS 2.0