i called her on the phone and she touched herself

2011-11-26 @ 14:45:48

Tjabba!
Lördag idag, och har varit i Kyrktåsjö på dop, kusin dotter, riktigt trevligt faktiskt. :)
Igår var jag och Sandra och julhandla på Dollar och jag fick med mig tre julklappar hem! Nu äre ba två eller tre kvar, har inte riktigt bestämt mig än.. Senare när jag kom hem ställde jag mig och lagade mat och bjöd mamma, Jonna, Gunilla, Sabina, Lovisa och Kristina på inbakad kyckling! Senare blev det ut en sväng med epen, hem och gå med Exxo sen for vi till Sven-y som tatuera Sabina! :)


Dock är den inte klar än, den ska skuggas om två veckor!

Desutom ska jag äntligen göra min andra tatuering! Nästa fredag blir det, när jag kommer hem från skolan. :) jag ska skriva "i was born this way" i nacken hade jag tänkt mig.


Ikv blire skruvning sen skull jag och Sabina kanske hitta på ngt!


"i'm gonna keep on giving you my love"
i miss beeing in love,


Torsdag!

2011-11-24 @ 14:54:18
Hejsan!
Idag äre faktiskt 3 veckor till min födelsedag, 4 veckor till jul och 5 veckor till nyår! :D ja kan int beskriv hur mkt ja längt!


För två år sen hade jag sån här mörk hårfärg på jul! Tror det blir något liknande i år eftersom jag har löshår som är i ungefär samma färg :)

Jag kan ju säga att jag blev väldigt glad när ja kom hem och öppna lönespecifikation! Hon hade glömt att betala ut semesterersättning i två månader så då fick jag det nu! Perfekt inför jul och så. ;)

Imorgon ska jag och Sandra och Jenny på Dollar Store efter skolan och julhandla hade vi tänkt! :) så jag måste nog sätta mig ner och börja skriva vad jag ska köpa och till vilka..




Nä nu ska ja ut me hunn s ja få skriv mer senare!

make this dream the best i've ever known

2011-11-22 @ 18:27:03
Hellu!
Tisdagkväll just nu och dagen har inte så varit så mycket vidare.. Det hela började med att vi satt oss på bussen och jag vaknade och kollade på klockan i bussen som visade 07:30, och vi stod still. Ja la mig ne roch försökte sova igen, men ungefär tjugo minuter senare satte jag mig upp och fråga vad som hade hänt.
Då visa det sig att en mjölkbil hade kört av vägen, och en arab eller vafan de va hade hädd sönder kopplingen och hade inga pengar att ringa efter bogserarn, haha stackarn..



Hela dagen har jag inte varit på så bra humör faktiskt? Men jag har kunnat fokusera ovanligt mkt på matteprovet, hm! Sen bleve inte så mkt bätter när jag kom hem och fick reda på att folk lägger sig i mitt liv om saker dom fan int ha å göra med!
Kan nån snälla förklara för mig, varför killar som ligger med vi säg, tio st på en månad är cool, när tjejer blir klassad som hora om de gör samma sak? Det är så jävla fel!

Dessutom äre ju egentligen bara jag somvet hur det ligger till så ja ska int ta åt mig, jag ska vara stark. Folk få väl tro vafan dom vill, är bara less på alla rykten som går i Åsele.


<3


when we stand together

2011-11-20 @ 21:19:45
Hej!
Nu vare ju så att förra helgen sa Tove att jag skulle skriva minst tio inlägg till på min blogg så hon hade ngt att läsa, och det gick ju inte så bra haha..


Iaf så har det varit en ganska bra helg!
*Kom hem typ ett på fredagen och på kvällen var jag barnvakt åt Jonna, så vi for åt Sabina och dom och bakade och ja kan ju säga att ja tro ja tillhör de andra könet eller ngt för ja ska fan int va i köke! Hädd sönder ett mått, spillt mjölk på plattan som va på osv.. ;p
*Lördagen klev ja upp nio och ksull träna men de va ingen träning så ja for å sprang runt elljusspåret och sen titte ja på hockey, och på kvällen for jag och Sabina åt Daniel. Jag har lärt mig nu att man ska nog inte vara uppe så länge ;p och jag hatar att tänka tillbaka och komma ihåg allt pinsamt.. Men kul vare! Och btw, tydligen snarka jag..? Haha, högt dessutom.. ;p



Nä nu jävlar ska ja gå och äta ngt för illamåendet har äntligen släppt!


HAHAHAHA, tro ja va typ.. elva?!;p

dirty dancing in the moonlight

2011-11-12 @ 12:14:17
Fan de här gå ju bra! Länkade bloggen på facebook efter ett enda inlägg och då vare 60 st som va inne å kolla! :) fast måste byta design och så på bloggen, lite väl gammal nu..

Ja, gårdagen haha.. Ja ska fan slut å drick, man ångra ba saker dagen efter haha. Men en sak blev jag väldigt förvånad över, på ett bra sätt. ;) och en annan sak som jag fick höra idag blir jag lite småless på.. Men som sagt, du kan inte både äta kakan och ha den kvar.



Idag blire till å skruv i epen! :) bror har varit så snäll nu och skruvat i den utan mig, i två dagar. Känner mig lite småelak haha :( men men!

Och ikv blire kanske Sabina, ja hoppas de så vi få ta igen lite!


Here we go again!

2011-11-11 @ 15:02:15
Nu äre ju så att jag lovade ju en viss Charlotte att jag skulle skriva på lovet, vilket nu är en vecka sen, haha.. Är inte riktigt duktig på det där ;)
Men jag kan ju ta igen lite vad som hänt;

- i''m singel.
- fixat fram en epa! :)
- färgat håret ännu en gång lite mörkare, fast inte mycket
- varit i Umeå, en näst intill värdelös helg ;p
- varit i Piteå på havsbadet, firmafest (kan ju säga att ja va väldigt less då haha!)
Sen vet ja int riktigt! Allt möjligt har väl hänt :) men nu blire bildbomb hade jag tänkt!







jag har inga ögon!





Nu fåre va bra! Haha.

"can't stop thinking of you,
and not in a good way.
i've made my choise, but it's hard"

RSS 2.0