Till föregående inlägg

2013-03-27 @ 18:27:20
Den här låten passar inlägget jag skrev innan. Den är gammal men den gör mig fortfarande glad.

GLAD TJEJ!

2013-03-27 @ 18:21:25
Jag är så glad! Jag är så glad eftersom jag har världens bästa pojkvän, vänner, familj och omgivning, känner mig så oerhört tacksam just nu. Har varit glad iprincip hela dagen, skolan har varit bra till och med. Bra bilresa hem, bra kvalitetstid med Sabina, leenden från mamma, kärlek från A och massa planer. Sånt gör mig så glad! Och dessutom så är det min efterlängtade påsk imorgon! Efter lunch drar jag med epan till Sörnoret och stannar där över helgen med massa roligheter. Veckan därpå åker vi till fjället en vecka. Efter det är det praktik i fyra veckor. Kittelfjäll står på schemat på valborg. Min bästa Evalena fyller 18. Folkracesäsongen börjar. Kanske brännbollsyran med vänner. Examen och sommarjobb. Börja mitt nya liv. Känner mig så glad, så glad!

En solig måndag

2013-03-25 @ 08:53:22
Jag fick en kommentar imorse, "va liten du ser ut!" och hon menade min kroppsstorlek. Själv har jag inte sett någon skillnad så jag föstår inte hur hon kunde se den men jag blev ändå lite glad. Sitter just nu och fikar och väntar på min kund som kommer nio. Det var som om jag fick ny energi imorse, precis som om jag skulle kunna fortsätta med fitnessgifhten i flera veckor till. Det känns skitbra, då kan jag verkligen köra allt på slutet, det är ju trots allt dag 25/30! Helgen spenderas dock i sörnoret, det är ju min efterlängtade påsk i helgen. Så hur jag gör med sista dagen angående FF får vi se..
 
Ha en bra måndag!

ombre

2013-03-25 @ 08:44:10
Tänkte visa er min första ombre som jag gjorde förra måndagen. Den blev lite för mörk, men ska fixa till det idag om jag får tid. Tyckte annars att de belv bra övergång osv, så för att vara min första är jag riktigt nöjd.

Önskelista

2013-03-24 @ 17:28:01
 
Dessa godingar skulle jag inte säga nej till. Ankelbyxorna är ett måste på min lista, ska försöka hitta ett par när jag drar till Östersund. Något annat som står högt på min lista är en ny skinnjacka och en ny jeansjacka, samt nya brillor. Måste bara säga att jag äääälskar döskalle-scarfen, måste nog införskaffa mig en sån med.. ;)

min marknad

2013-03-24 @ 12:11:41
Japp, det blev en nykter vintermakrnad för mig. Men jag hade roligt ändå med tanke på omständigheterna. På fredagen fick jag lite kvalitetstid med världens finaste Cecilia och klippte även Doris och på kvällen blev det skotertävling. Lördagen var det bara att kliva upp för Johannes ringde där vid halv elva och sa att han var på väg till lägenheten. Klippte honom, for hem på Norrstrand och drog på mig täckisar, annoraken och bäverfittan och blev chaffis till kälken som vi byggde ifjol (men som aldrig användes...). Det var riktigt roligt, synd bara jag inte satt där bak med dem och att någon annan körde, men men! De försökte även få med mig ut på kvällen, men så var det inte. Lovade på heder att jag skulle ut med dem nästa marknad. Drog en sväng på marknaden, for på Norrstrand och hälsade på och skjutsade lite folk, sen blev det mys framför en skräckis. Idag blev jag väckt vid åtta och mår prima! Jobbar just nu och det blir träning med bästa Emma i eftermiddag, plus lite kvalitetstid där. Grymt! Bilder kommer senare!
 
Två bilder sen ifjol..

Tankar

2013-03-22 @ 09:58:11
Vi är redan inne på dag 22/30 och det har gått grymt fort, men jag har insett att det här var inget för mig. Det har varit jobbigt psykiskt och jag känner helt enkelt att upplägget osv passar inte mig. Det kan funka för dig men inte för mig. Så efter dom här 30 dagarna då? Av alla som säger vad du ska äta för att vara nyttig och hälsosam, vem ska du lyssna på? Och angående träningen, vem fan säger "om du gör det här gör du rätt". Vem ska man lyssna på? Jag tänker försöka hitta något som passar mig, försöka skapa en slags balans. Jag vet inte hur länge det kommer att ta att hitta den rätta vägen som funkar för mig, eller hur jag ska göra men så fort jag vet vad som funkar för mig, min balans, så ska jag berätta det för er. Jag tror att det är det absoluta rätta, man ska inte lyssna på vad som funkar för andra, du måste helt enkelt försöka själv och se om det funkar för dig, det ska jag göra och jag ser fram emot det. Försöka skapa en livsstil som passar in på mig som person och som jag trvis med. Fan va bra. I'll let you know. Tack även till alla som har sagt att jag gjort det bra den här månaden, det har behövts. 
 
 

Dag 23 - Lägg upp fem bilder av killar som är känd som du tycker är attraktiva.

2013-03-21 @ 09:23:01
Joel Kinnaman
Channing Tatum
Wentworth Miller
David Beckham
Ryan Renolds
 

Ny desgin

2013-03-20 @ 09:52:41
Nu äntligen har jag uppdaterat bloggen lite! Det blir en annan header så småningom, gjorde en nyss men jag tyckte inte den blev bra så det fixar jag i eftermiddag kanske. 
 
Idag kände jag för att vara hemma, börjar halv ett och har två lektioner. Nä då stannar jag hellre hemma. Gjorde en supergod frukost som vanligt och nu snart är det dax för mellanmål, mums. Efter det blir det träning och senare idag kanske Sandra dyker förbi. Ska även hinna handla lite och gå med hunden, och dessutom är det bra väder. En helt okej dag ändå!
 

tuesday

2013-03-19 @ 08:51:43
Ska försöka mig på en ny bloggdesgin idag om jag hinner, tycker det är dax med lite förändring.. Har lite idéer och förhoppningsvis tycker ni också om den! :)
 

ny vecka, ny dag, nya möjligheter

2013-03-18 @ 13:05:38
Har hjälpt Carina klippa på stugan idag och det gick bra, snabbare an vad jag trodde. Ska strax koka kaffe och se lite DH och efter det blir det träning. Det känns mycket bättre idag, hoppas bara det håller i sig! ska kika på lite motivationsbilder innan jag kör igång. Jag kan göra det här, de kan jag! Ha en bra måndag. :)




Dag 22 - Hur har du förändrats de två senaste åren?

2013-03-17 @ 19:00:14
Jag har nog blivit betydligt lugnare. Är mindre galen än vad jag var förut, och framför allt är jag lugnare när det gäller mitt humör. Om du sa fel sak till mig förut kunde jag få ett litet utbrott tex. Sen tror jag även att jag har börjat ta mer ansvar och mognat, kanske inte om man frågar A men frågar man mamma så, ja. Utseendemässigt vet jag faktiskt inte, haha. 
 
2011..
 
..och 2013
 

Ibland måste det vara jobbigt för att det sedan ska kunna bli enkelt

2013-03-17 @ 18:42:08
Det är jobbigt nu. Kroppen har verkligen ingen ork, det känns som en förkylning är på väg så jag har inte tränat igår och idag. Imorgon kör jag på som vanligt för det här går inte, det känns så fel. Och när kroppen inte orkar med känner jag för att skita i allt och bara äta det jag känner för. Jag vet inte vad det är. 
 
Men så ska jag inte tänka, jag klarar det här, det vet jag. Du är stark Sanna, kom igen för fan. Det är mindre än hälften kvar och eftersom det känns lite jobbigt några dagar ska du inte ge upp. Om jag ger upp är jag en quitter och det vill jag absolut inte vara. Nä du, jag tänker köra på imorgon och träna än om kroppen är lika seg som idag, eftersom efteråt känns det alltid bättre. Ikväll tar jag en vilokväll och laddar upp för morgondagen. Jag har ett mål och jag tänker inte ge mig förrän jag är där. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att bero på resultaten efter dag 15 var faktiskt bättre än förväntat. Jag trodde inte att det skulle vara någon skillnad men ack så fel jag hade. Jag kör ju fitnessfighten för att få lite bättre koll på kosten samt bygga mer muskler, inte för att gå ner massa i vikt, så därför blev jag positivt överraskad när måttet på min arm hade ökat med 3 cm, grymt vad härligt det kändes. Sedan resten av kroppen hade jag minskat, bland annat 4 cm på rumpan. Andreas däremot har redan på 15 dagar tappat 5,5 cm runt bröst och 8,5 runt mage. Grymt gjort babe!
 

freitag

2013-03-15 @ 08:59:24
Idag är det mycket som ska göras! Tur jag fick va hemma, hehe. Eller fick och fick, men jag tog det som jag att jag fick! ;)
 
Började dagen med en underbar frukost, såg lite DH och har bara tagit det lugnt. Ska snart äta mellanmål och efter det träna så jag har gjort bort det för idag. Efter det hade jag tänkt sminka mig och ta en promenad bort på Norrstrand bara det slutar snöa! Prata lite med mamma och pappa och sen tänker jag se om epan startar, har inte kört den på.. snart fem månader?! Efter det blir det nog en tripp ut till Sandra eftersom det aldrig blev av igår. Ikväll är det även box, fan så jävla kul! Det var så grymt länge sen nu. Får se till att lägga till 300 kalorier i kosten idag, har aldrig tränat mer än vad man ska förut.
 
Imorgon blir det nog gym med Jenny och luncha ute på skoter om vädret tillåter, i hope so! 
 

Dag 21 - En av dina favortiserier.

2013-03-15 @ 08:49:46
Måste nog säga Desperate Housewives här, haha.. Har följt det sedan det började tills det slutade, och nu har jag börjat se om det igen. Vet inte varför jag tycker det är så grymt bra, kanske för att man känner igen sig i vissa situationer? Who knows.. 
 
Andra bra serier jag älskar är Prision Break och OTH.
 

here i go again om my own

2013-03-14 @ 13:22:22
Superväder ute, jag har nyss slutat och hade tänkt gå på stan.. Men såklart glömde jag börsen hemma!!! Arghh.. Försöker leta skjuts hem men det verkar inte gå något vidare. 
Ikväll tänkte jag fara och hälsa på Sandra och Ozzian, de va ett tag sen! Även träna och göra bort lite sånt.
 
Imorgon är jag ledig, hehe. Söka jobb + ta en promenad hem på Norrstrand hade jag tänkt. Även börja bränna Ozzians skiva som han ska ha på sitt kalas, killen blir snart två år, fan va tiden går fort! Och på måndag tänker jag hjälpa Carina att klippa = no school, sen är det inte länge kvar innan det underbara påsklovet kommer, och strax efter det bär det av till fjälls i en vecka, som ja längt!
 
Igår började jag och två andra på att planera en sak, mer än så kan jag tyvärr inte säga nu, för om en annan person läser min blogg så förstörs allt.. Men fan va kul säger jag bara!
 
Börjar även få lite halvt synliga muskler, vilket får mig att vilja träna ännu hårdare och tyngre. Nu kör vi!

Fitnessfighten dag 12/30

2013-03-12 @ 11:30:40
Oj vad tiden går snabbt! Och självklart när jag började med det här förstod jag att det skulle komma jobbiga dagar också, vilket det redan har gjort. Kosten är det som har varit jobbigast, att jag har varit grymt sugen på choklad och sötsaker. Men jag tror det är över nu. Igår var det som jag fick ny energi, jag tränade ännu hårdare än vad jag hade gjort på dagar och det kändes så bra. Ska jag göra det ska jag göra det till 100%, inte halvdant som jag gör med alla andra saker. Det här jag ska klara och jag ska klara det bra! Om tre dagar ska jag mäta och väga för första gången, spännande.. 
 
 

Senaste dagarna

2013-03-09 @ 11:21:23
Kört skoter, mannekängat, ätit, tränat, varit hos farmor, klippt och mycket mer!
 

Some say I got my eyes where my head can't reach, but what do they know

2013-03-06 @ 11:22:40

En helt okej dag

2013-03-05 @ 20:15:35
Vaknade i vanlig ordning och åt frukost, älskar dessa frukostar. Har aldrig riktigt tyckt om ägg men nu äter jag det nästan utan problem. Gjorde världens godaste mellanmål samt lunch och begav mig sen till Gunilla. Drack kaffe och surrade, klippte både Gunilla och Marie dessutom. Efteråt fick jag trycka i mig mitt efterlängtade mellanmål och en timme därefter var det träning. Träningen går verkligen bra, superroligt! For och jobbade ikväll och efterdet for jag och hälsade på mami, världens bästa mamma. Det var guld värt. 
 
Trodde aldrig att det skulle vara så här kul att äta, haha. Jag tycker om Fitnessfighten mer och mer för varje dag som går och jag har bara gjort fem dagar än så länge! Efter den här månaden om jag tycker lika mycket om det fortfarande ska jag försöka göra det till en livsstil. En man sa "det ska inte funka i 30 dagar, det ska funka i 365 dagar", så sant. I love it!
 
 
På instagram följer jag @getmydreambody och dom lägger ut grymma insirationsbilder! Följ dom vetja!

2 recept på mellanmål!

2013-03-04 @ 20:34:06
Kvarplättar med banan
 
Ingredienser:
3 äggvitor
50 g kvarg (0,1-1% fett)
15 g fiberhavregryn
20 g banan
 
80 g kvarg
40 g hallon
Vaniljpulver
 
Mixa ihop allt i en bunke och låt stå ca. 3 min. Värm upp en panna med 1 tsk olja och stek plättarna. En smet blir två st, till mellanmål behöver du endast halva smeten, det vill säga en plätt.
Mixa kvarg, hallon och vaniljpulver i en annan skål till en smet, äts med plätten.
 
Ca. 140 kcal (halva smeten plus hallon/vaniljkvargen)
 
 
Mango och passionsfruktscremé
 
Ingredienser:
140 g kvarg
70 g mango
1 passionsfrukt
(Vaniljpulver om önskas)
 
Mixa ihop kvargen och mangon. Häll över innehållet i passionsfrukten och rör om. Tillsätt vaniljsocker om så önskas. 
 
Ca. 139 kcal

Fitnessfighten dag 4/30

2013-03-04 @ 08:20:37
Oj va mycket planering det är! Men nu redan dag fyra har vi börjat få ordning på det. Träningen går jättebra och hittills har jag bara tränat hemma. Börjar med gym så småningom men så länge det går bra att vara hemma så ser jag ingen andledning till att gå dit. Kanske skulle vara för lite variation. 
Det känns som man äter som en häst, fast man blir lika hungrig på ett litet tag igen. Har nog aldrig ätit så här mycket i hela mitt liv, haha. Men än så länge så ger jag programmet två tummar upp! :)
 
Så kan en lunch se ut!

RSS 2.0