sörnoret

2013-07-28 @ 19:45:57
Helgen var precis som jag förväntade mig, helt underbar. På fredagen blev det promenad och film med älskling. Lördagen bestod av hjortronplockning, bergsklättring, grottsökning, skogsbrand, grillat, fiske och mycket mer! Idag har vi bara mått i solen, åkt båt, badat, hälsat på hos farmor och farfar och haft det bra. Snacka om terapihelg, nu är jag redo för jobb och skruvning i veckan eftersom till helgen är det säsongens roligaste tävling!












the sweet life of me

2013-07-23 @ 20:35:41
JA, jag lever. Överlevt marknaden och allt därefter. Hade två grymma utekvällar, torsdag var det kalas hos Pontus som avrundades på älgstallet, och på fredagen var det myskväll med Elin och Cecilia samt hennes vänner. Vi firade Cecilias kompis lite eftersom hon fyllde arton, så dom hade bokat bord på öltältet när det var Hounddogs och ni som inte såg det missade verkligen något!

Nu har jag en fullspäckad vecka med jobb, andra vecka på kolonial. Hittills har det gått bra iaf, tror jag. Och även fast jag var till Stockholm förra helgen behöver även jag få koppla av, så i helgen ska jag och min älskling fara till stugan och premiärsova. Middag hos farmor och farfar på fredag sen bara mysa. På lördagen kommer Pontus och Elin och då är tanken att vi ska hinna plocka hjortron, bergsklättra i grottorna, fiska, kanske bada och bara må, mitt ute i ingenstans. Åh det behövs verkligen nu.








Stockholm äger

2013-07-12 @ 21:55:19
Idag var vi framme vid två tiden. Checkade in och har hunnit göra bort gamla stan och gröna lund, samt en smäll dyr middag. Fy fan, de här är semester!






life aint a fire in the hole

2013-07-10 @ 20:59:52
Jobbat klart äntligen! Tog även med mig ett par kakor på jobbet idag som blev väldigt uppskattade, brownies med chocolate chip cookies-deg och dumle. Riktig sockerbomb hehe. På tal om mat, tittade på lite marbloggar och det slutade med att jag blev hungrig.. Tror jag måste ta en finn crisp sen. Mitt nya favvobröd! Nu ska jag hoppa in i duschen med min bättre halva, sen mysa ner oss i sängen med te och film. Önskar bara tapetgubbarna kunde komma nån gång och tapetsera om sovrummet så jag fick hänga upp alla saker nån gång! Och juste, FYI så har jag världens bästa pojkvän! :)
(Som även har lovat att hoppa med mig i hotellsängen till helgen haha..)
 
HAHA
 

det blir Stockholm

2013-07-10 @ 12:24:36
Klockan sex på fredagmorgon avgår bilen. På fredagkväll blir det grönan. Lördag shopping och Vasa-museumet. Och på lördagkväll en kväll att minnas.. som jag längtar! Fyfan va kul det ska bli! Hihi. Och det bästa är att Nina ska komma till Åsele imorgon och göra mig snygg i håret, thank god! Nu är det tillbaka till arbetet, stänger ikväll. Grymt!



instapic

please God be with me

2013-07-07 @ 14:30:22
Om Gud är på min sida så åker jag ner till Stockholm till helgen och tittar på Iron Maiden och Sabaton. KAN NI FATTA DET?! Ni som känner mig vet att jag har drömt om att se Sabaton huuuuur länge som helst, faktiskt tittade jag och A på den här konserten tidigare i år, men då när det bara fanns dåliga platser kvar sket vi i det. Helt plötsligt dök det upp som en blixt ur himlen, biljetterna är våra. Men det finns ett problem, jag jobbar på söndag.. Men som sagt, om Gud är med mig så går det! Hoppas hoppas hoppas...
 
 

min lediga onsdag

2013-07-03 @ 17:35:15
Jag vet inte vad som hände imorse, jag bestämde mig för att ta en lång pw istället för att se Desperate Housewives?! Men jag gick och gick och ville aldrig att det skulle ta slut, så när jag kom hem  var jag lagomt svettig. Gjorde då min goda räkröra som jag åt på finn crisps. Mmmmhh. Men då åter igen i eftermiddag när jag och mor var i stugan nästan vräkte jag i mig kakorna som jag bakade igår... Fattar inte varför jag kunde så lätt låta bli förut, jag blev inte ens frestad. Ska försöka att vara mer bestämd med mig själv. Men jag tog mig iaf ut och motionerade, det klappar jag mig själv på axeln för.
 
 

this is my life

2013-07-01 @ 09:30:07
Helgen har varit bra, vi hade överraskningsfest för Janne eftersom han fyller 30 nu på torsdag. Trevligt folk, bra väder, roliga lekar och god mat. Synd bara att jag hade så ont i huvudet hela kvällen, men försökte göra det bästa av situationen.
 
Nu tänker jag inte klaga, bara lätta på hjärtat. Jag älskar att jobba på konsum, men det är stressigt och mycket att tänka på. Jag skulle vara ledig hela veckan den här veckan, men fick då jobb torsdag och idag.Jag hade sett fram emot så mycket att varva ner, göra det jag vill som jag inte har kunnat göra på länge osv. Inte ha några måsten. Och eftersom han jag jobbar för är sjukskriven idag lär han säkert vara det imorgon också, så får jag säkert ta hans pass då, och på onsdag har jag mitt andra jobb, städjobbet. Så det blev som ingen dag jag var ledig ändå tillslut. Jag får helt enkelt ta vara på den lediga tid jag får. Och kom ihåg, jag klagar INTE. Älskar att jobba, men ville varva ner bara. 
 
Annars är det superbra med mig! Puss

RSS 2.0