when you got a job to do

2012-01-28 @ 17:27:45
Tjabbaaaa!
Nu äre äntligen min efterlängtade lördag! Blev väckt halv två, duschade, gick ut med hunden samt fixade mig själv! Drog till Emil sen och hjälpte henne med håret och sminket. :)
Nu blire pizza så vi hörs! Blev bara ett snabbinlägg, hihi
Kanske inte så glada miner nu... Men det kommer! ;)

i am titanium

2012-01-25 @ 19:55:11
Onsdagkväll är det nu, vilket innebär att det är torsdag imorgon likamed närmare helg! Haha det är typ det enda jag har tänkt på i veckan. Och ska jag vara ärlig blev det ingen promenad till jobbet.. Får ta i extra mycket imorgon på boxen!

Jag känner att helgen kommer bli pressad! Fredag äre bara hem och äta, sen upp på samhället igen för då vankas hockey! Lördag blir det till att vakna tidigt för då är det fotbollsträning mellan 10 och 11.30. Efter det ska jag fara direkt på Galven och jobba, sedan hem och duscha. Efter duschen blir det till att snabbfixa mig själv, för sedan ska jag vidare till Emilia och sminka henne samt fixa hennes hår! Efter det blir det bara till att ställa sig och göra middag till sex pers, sen under kvällen har vi lite olika aktiviteter planerade! Det blir nog en grym dag/kväll :)

Nä, nu måste jag fortsätta så jag kan fara och tanka och ta ut lite pengar!


om jag inte är så bitchig, men markerar mitt revir

2012-01-25 @ 12:21:26

Nuuuu är det nära! Onsdag idag och har frisör så dagen går ganska snabbt! Ska även jobba ikväll och har bestämt mig för att promenera till jobbet istället för att ta epan, tar bara typ 25 minuter längre, men det är nyttigt! Måste verkigen ta tag i min kropp nu, och har redan börjat. Igår styrketränade jag så jag knappt kan röra armarna.. Men det är så grymt jävla skönt och ha träningsvärk! Och imorgon står det boxing på schemat. Avstod även till och med saft idag, känner att ju mindre sött man äter/dricker desto mindre sötsugen blir man! :)

Även så tycker jag att helgens planer kommer bli grymma! Har förberett lite sådär inför lördagen, men måste även ta fram en outfit som jag kan ha då, den måste passa till temat vi ska ha.. ;) och på fredagen blir det hockey! Och efter den har jag ett hemligt uppdrag, men det blir nog bra de med! Åh, jag känner mig bara så glad! Uppskattning, remember..?



Lite skillnad på ett år! Synd bara jag har sånt töntigt smile på den nedre bilden..


i'm feeling sexy and free

2012-01-21 @ 00:56:31
Ännu en fredagkväll avklarad! Först ute å ragga med Hugo och Emilia tills han börja jobba, sedan tog jag och Emilia epan och drog en egen ragg, sen kom Linus och åkte också! Blev även en tripp till Gafsele för att lämna av Linus, tur jag inte gatt köra själv.. Sedan blev det film för fulla muggar!


jag tycker om den här bruuuuuden!


Imorgon blir det skoter, och vi blir nog ett stort gäng som far, men det är roligt!

Även känns det som jag måste välja. Vet inte om det är rätt tid, men då måste jag göra något nu. Can't keep going like this för då får jag nog ett smeknamn, som jag verkligen inte vill ha.


Saknar ändå hårfärgen lite, hihi!

heeeeelg

2012-01-20 @ 14:43:08
Helluuuu! Idag äre fredag och de känns grymt bra! Haft idrott, engelska, svenska och matte idag och jag trodde det skulle blir en dryg dag, men ikket!

Just nu är jag nog den enda personen på skolan förutom dom som har lektion. Sitter ensam i biblioteket och väntar på att Emilia ska sluta så jag får lite sällskap! :) sen blir det att invänta skjuts hem, skönt att komma hem tidigare!

Sen har jag funderat.. livet är för kort för att vara onöjd! I sommar ska jag ha min efterlängtade beachbody! Nu är det bestämt, och jag ska vara stenhård. Sätta upp regler och ett mål såklart. Känns bra att jag har riktigt bestämt mig nu. :) för det är ju trots allt på sommaren man visar kroppen mest..?



http://www.youtube.com/watch?v=o85s3WJhizw

känns på ett sätt att den här låten passar, men den är egentligen inte så passande;p

torsdagkwel

2012-01-19 @ 22:05:26
Boxas ikväll har jasg gjort med Emilia och jag har rent utav glömt bort hur skönt det är att träna! Måste verkligen börja träna igen som jag gjorde förut, msn mår verkligen bra av det. :)

Har även lärt mig att uppskatta saker, saker som man har. Man ska vara glad över det man har istället för att tänka på det man inte har. Det känns bland annat superbra att jag och lillasyster har blivit så bra vänner som vi är, jag minns helt ärligt inte sist vi bråkade! Kramar är myyyyycket bättre. Sen även de sanna vänner man har, dom ska man verkligen vara rädd om. Vänner som finns vid en sida när man behöver dom som mest, som verkligen förstår en! Jag önskar bara jag kunde vara likadan tillbaka för att visa min tacksamhet.

Kan ju bara säga såhär.. livin' the good life! And I'm thankful for that. Tack alla som gör mina dagar!

(kan tyvärr inte ladda upp ngn bild, datorn är wierd)

Gästblogga!!!!!!!!!!??

2012-01-16 @ 22:48:03

och vad ska man skriva om då man gästbloggar?.. Sanna sitter och fiser/rapar och hostar...
bara kollar fejjan och är helt osocial! :(..

Men som tur är så finns ju tv'n som jag kan kolla på medans hon är så tråkig!=)..
hmmmm... Att blogga är då verkligen inte min grej så nu äre bäst att jag slutar och tråkar ut er! ;)..

Sanna är en liten prutt, sådeså! ;)

puss å hej leverpastej! ;D


Måndag!

2012-01-16 @ 19:59:05
Idag har jag haft frisör hela dagen och bara gjort uppsättningar, grymt roligt men kan vi lite trixit, ihihi.





(fast den sista är dock inte klar)

Sen har jag en fråga som jag skulle uppskatta om ni svarade på! Vill ju pierca mig men vet inte hur, vilken av nedanstående ska jag göra?!


den eller..

..den?

theweekend

2012-01-16 @ 19:53:06
Hej! Var ju ett tag sen jag skrev.. Men nu tänk ja berätta lite om helgen! Började med att jag färgade håret på Emil på fredagkväll, sen var det träning på lördagmorgon! Efter det blev det en tripp med skoter, och efter det blev det pizza och på kvällen vankades det wii, film och glass! Söndag blev det skoter igen, sen städning på galven och bingolotto på det! Skön helg med andra ord..








tisdagkväll!

2012-01-10 @ 23:00:09
Tisdagkväll är det nu som sagt, och skolan började igår! Kändes jobbigt att stiga upp tidigt, men det gick vägen! Hade bara frisör hela dagen så det var ganska lugnt, vilket jag även har imorgon, lööööv it! :)


Kan inte förklara hur skönt det är att bli schamponerad!

Dagen har varit både bra och dålig. Jag och Emilia hämtad av Hugo och Strömberg på skolan och sedan blev det en snabbfika innan hemfärd, var hemma runt två. När jag kom hem möttes jag av massa sms som inte var vad jag ville höra, men jag orkar inte bry mig. Jag har inte gjort något fel så då får det vara. Efter jag hade ätit så for jag ut en sväng med epen och hämtade Evapes sedan for vi till Sandra och hälsade på! Efter det blev det en ragg, hämtade min skiva och for hem, och nu blir det sängen känner jag!

Hade även en grym lördagkväll måste jag säga! Jag, Hugo, Strömberg, Emilia och Lina for till Hugo och spelade musik och hade det trevligt, drog sedan ut till pizzan och sedan vidare, ska inte dra in på för mycket detaljer. Emilia tyckte även att vi skulle göra om den kvällen, och det säger jag att vi måste! De va smällroligt. :) fast ska nog ta det lugnare då, även vissa andra.. ;)


Haha, har ingen annan bild..

Justee! Hugo ville även att jag skulle skriva hur snäll han är! ;) nej men du är bra hugo, du ställer upp, precis som man ska göra!

crush on the dj

2012-01-06 @ 01:47:41
God morgon, kväll? Whatever. Klockan är nu 01.42 och jag ska försöka hålla mig vaken för att se JVM inatt vid två! Är inte så intresserad av hockey men de ha komme mer och mer! :)

Ha haft en skön dag! Varit ute och kört skoter idag typ 1 ½ timme, sen for jag åt farmor och farfar och åt middag! Efter det blev det full gång med skruvningen, även fast jag inte gjorde så mkt, hihi.. Sen som avslut på kvällen kom Hugo och Emilia och hämtade mig, fast Emilia for hem på en gång så då blev det film hos Hugo, jag han och Andreas.


Jag och bror

Jag måste även tacka min snälla bror som har hjälpt mig så pass mkt med epan! Fast, de jämnar ut sig på en tioårsperiod? ;)

Nä nu ska jag byt kläa och tvätt bort sminke innan hockeyn börja! Blir förövrigt hockey på lördag också med Emilia och Hugo om det blir som tänkt. :)

love me, love me, say that you love me

2012-01-04 @ 21:45:42
Haha another inlägg idag! Amaizing. Undra om de bero på att ja ha mycke å skriva eller att ja ha lite å göra? ;p

Till viktigare saker, imorgon tänker jag ta en jävla sovmorgon, ända till tolv kanske! Haha, nä men jag har lagt mig så sent och klivit upp ganska tidigt nu några dagar, så nu tyck ja att ja ska få en sovmorgon! För senare på eftermiddagen blir det skruvning i epen. :) förhoppningsvis en stereo kanske..? Hoppaaaaas!



Nä nu ska ja gå och hämta något att äta, sen mysa ner mig i sängen och kolla på tv!

~secret crush?~

wednesday!

2012-01-04 @ 12:45:41
Hellååå!
Onsdag äre idag och jag är hemma på lunch mitt i skoterkursen! :) hade skoterkurs hela dan igår och idag, och idag vid tre gör vi provet! Får hoppas de gå bra, men när vi gjorde ett "test prov" så klarade jag det, så det går nog vägen. :)


Två skönheter! ;)

Jag är faktiskt riktigt glad :)! Jag vet inte riktigt varför, men jag har lärt mig att riktigt uppskatta de få riktigt nära vänner man har. Dom är rent utav för dyrbar för att bara slänga åt sidan! Dock finns det väl folk man umgås med nu och då, men det är inte riktigt samma sak. De som förstår en på rätt sätt, de som ser på en är något är fel, ja, de som finns där helt enkelt!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"you know i'll do anything for you,
stay the night but keep it undercover"
-vvvvarför?

about 2012..

2012-01-02 @ 16:14:26
..så tro ja de kom å bli ett jävla bra år! Dock kan jag inte klaga på 2011 för de va också ett jävligt bra år! Hade tänkt dra en snabb genomgång av 2011. :)

Allt började väl med nyår 2010-2011!


Sen for jag och några andra till svedjan typ tre helger i rad! (där jag även fick testa tre st 2011s skotrar)


Sen vare fullt igång med plugg, men mitt i allt bestämde jag och tjejerna oss för att ha ett pyjamasparty!


Sen började folkracesäsongen :)


Vann även min första a-final! :)


Sen lyckades jag även gå ut nian och komma in på den linje jag ville!


Sen blev det ju den efterlängtade marknan, haha.. (ursäkta min sura min!)


Sen som en sista rush på sommarlovet drog jag och Olivia till Evalena i Vännäs!


Och där badade vi även i en fontän, med skum!


Efter det började jag gymnasiet, HVFRI 1. :)


Mitt i terminen for jag och grabbsen till Umeå för att hälsa på Niklas! (var även för att komma på andra tankar för det var helgen efter jag hade gjort slut med fredrik)


Sen hann jag även fylla år!


Efter det var det jul! (dock har jag ingen bild på de;p)
Och sen var det äntligen efterlängtade nyår!


Har med andra ord haft ett riktigt bra år! Tack alla som har gjort det, men jag känner nästan på mig att 2012 kommer bli ännu bättre!

2 januari!

2012-01-02 @ 12:55:45
Ja nu tänkte jag faktiskt uppdatera om nyår! Ojojoj, vilken kväll.. Både bra och dålig kan man väl säga.
Ja for till Linus där vid två så fick ja en "välkomstdrink", piggelingrogg! ;) där vid halv tre for jag till Hugo och hjälpte Emilia med att fixa hennes hår. Kom tillbaka till Linus senare och då va de helt plötsligt mer folk än innan! Vi gjorde middag och åt, jag och grabbarna!


Efter det drog jag till Hugo ett tag för jag hade lovat att jag skulle komma förbi där en sväng, och där blev det fishshot, inte okej! Senare for jag tillbaka till Linus igen och efter ett tag så for vi alla på pizzan! (haha som vanligt så köper jag en pizza) och där blev vi ett jävla tag. Träffade även på gamla bekanta, vilket gick förvånansvärt bra. Lite bråk var det, men inte mer än vanligt haha. Sen vare nån som sa "övre torget" och när vi kom dit så vare rakter för fulla muggar, och då passade även jag och Emilia på att sjunga för Hugo! :)

Senare blev det raggarklubben! Haha.. Va int så mkt folk där men de kom fler och fler, sen drog vi iväg på ett annat ställe och där stannade jag. Jag var även uppe och såg Sverige vinna hockeyn! Kvällen var ganska bra med andra ord, man hann med mycket iaf!

Tog några bilder men få itne dom från telefon till datorn så ja ha snott lite av Emilia! Hihi


När jag kom till Hugo välkomnades jag av två trevliga brudar!


Sen blev det fishshot! "jag vill också smakaaaa!"


Ännu en person som drack fishshot och ville vara med på bild!


...och efter FS så vill man upp å dans!

Ja, en sak till. Vill även tacka Emilia som var min trogna vän under kvällen! ;)

RSS 2.0