Syster!

2012-08-31 @ 12:23:43
Jag måste bara få tipsa om en blogg. Man blir glad av den för att personen som skriver den är alltid så positiv och fantasifull, och personen som driver bloggen är min lillasyster Jonna. Hon går verkligen all in för det där, roligt att hon uppdaterar så ofta och om olika saker! Kika in vettja :)
 
http://liiindstrom.bloggplatsen.se/
 

Då höjer vi glsen, nu tömmer vi den.

2012-08-31 @ 12:11:18
Jag blir så glad när ni lämnar kommentarer, det är jätteroligt! Förutom när dom är elaka.. Men dom väljer jag att inte läsa.
 
Idag är det REDAN fredag och just nu sitter jag på skolan och väntar på att sista lektionen för dagen ska börja! Efter det åker jag på Dollar med mamma och syster, sen får jag åka hem. S K Ö N T !
Ikväll tänker Andreas lämna mig för att fara på andra äventyr så då tänker jag passa på att vara med Emilia. Massa bus som vanligt..? Hope so!
 
Igår hade jag världens myskväll. Efter maten hoppade jag i One Piecen och drog sedan på Ica och köpte massa frukt + tidningar. Min frisörtidning hade även kommit. Hade några läxor också. Mysade ner mig i sängen hos Andreas och tände sängbordslampan och började med läxorna, sedan åt jag fruktsallad och läste SOLO, och efter det blev det en lång och skön dusch, sen massa mys!
 
Och ang. flytten till Lycksele.. Det finns ett ljus i tunneln längst bort! (mitt hopp). Dock så är det inte säkert att den där saken kommer att hända, men jag hoppas det så jag kan få flytta någon gång! Dock #2 så har jag inte ens pratat med mamma om det här.. Kanske ska göra det så hon får säga sin åsikt om allt det här. :)
 



sometimes it's rough, sometimes it isn't

2012-08-29 @ 15:09:43
Slutade som sagt tidigt idag så jag bestämde mig för att gå på lasarettet till farfar som har legat där ca. 4 veckor. Det var hemskt. Eller hemskt var det väl inte, utan det var roligt att träffa honom och se att han mår bra, men det var ändå hemskt. Att se en person man känner så bra måsta sitta där inne pga skador/sjukdomar, med alla slangar osv, det var inte roligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och han fick till och med tårar i ögonen, det var jobbigt för mig. Tillslut gick jag därifrån, och jag hann inte längre än utanför sjukhuset så brast det för mig. Även fast han har återhämtat sig nästan helt så tyckte jag så synd om honom. Så jag slog en signal till mamma och berätta mina tankar för henne samtidigt som jag fällde mina tårar. Tillslut så kändes det så mycket bättre och vi la på. Jag fattar inte hur mamma kan göra mig så lugn och få mig att må bra, men det gör hon och det är guld värt. Jag är så oerhört rädd om alla som är runt omkring mig så det är sjukt. Besöka ett sjukhus igen när någon ligger där? -Skulle inte tro det, det var för jobbigt.

Var glad och nöjd för vet du vad, en björntjänst gör ju ingen glad

2012-08-29 @ 12:15:26
Just nu ägnar alla mina tankar åt en lägenhet, i Lycksele dessutom. Just nu skulle jag inte hellre än att flytta till Lycksele. Även fast jag inte tycker om Lycksele så värst mycket men allt skulle underlätta med skolan. Dock finns det nackdelar med att flytta till Lycksele. Jag skulle måste säga upp mitt jobb i Åsele vilket innebär 0 inkomst, skulle inte kunna gå på alla träningar som är i Åsele på kvällarna som jag ÄLSKAR, och jag skulle måste flytta från Andreas och det är det sista jag skulle vilja göra. Allt skulle vara perfekt om jag hittade ett jobb i Lycksele så jag hade något att göra på kvällarna, samt om Andreas hittade ett jobb i Lycksele så han kunde flytta hit med mig.
 
Åter igen så har vi slutat nu för dagen och klockan är tio över tolv.. Och vi har dessutom hunnit äta lunch så vi slutade typ kvart över elva för dagen. Men som tur var så såg jag att Tove va i Lycksele så skulle få åka hem med henne! Du får en guldstjärna av mig, hihi.
 




i'm out of control

2012-08-28 @ 09:04:52
Tisdagmorgon och just nu är klockan 08.56... Var ledig igår för min lärare var sjuk, så dagen bestod av mys, tennis med Jonna och Molly, en sväng till Sandra och på kvällen provade jag och Andreas på att göra hemmagjorda chips i ugnen så vi slapp all olja som man behöver med fritös. Resultatet vart dock inte något man skulle vilja trycka i sig när man är sugen på något..
 
Idag börjar jag inte förrän halv tolv och hade då tänkt att jag skulle hälsa på farfar på lassa men så blev det inte, är en bra bit att gå sen skulle jag inte veta om han var vaken heller, eller vars han ligger.
 
Ungefär så här skulle jag vilja göra just nu.

Jag ser mig om och ser mitt hem försvinna bort

2012-08-27 @ 13:37:02
Stort tack till alla mina vänner och till min pojkvän samt min familj som gör alla mina dagar! Utan er skulle jag inte vara samma person och är hur glad som helst att ha alla fina individer runt om mig hela tiden, puss!

mongo

2012-08-24 @ 10:26:36
FREDAG! Så jävla skönt måste jag bara säga, men dock måste jag klaga på den här jävla skolan jag går på ännu en gång.. Hade en lektion som slutade kvart över nio typ, sen är det lektioner som är inställd så ÅTER IGEN har jag hål i typ tre-fyra timmar. FML!

Det känns så underbart med helg och nu känner jag igen mig från förra läsåret, det man blev glad av på denna urusla skola var att det var helg. Cecilia kommer till Åsele och det kanske blir att umgås med henne ikväll och efterlängtade Umeå imorgon. På kvällen tyckte jag vi skulle basta, men det får vi se.

Nu ska jag äta, hare!


thank god it's over

2012-08-23 @ 15:49:37
Har ingen aning om vad jag ska skriva och just nu sitter jag med Emilia i biblioteket och väntar på bussen, och då tyckte hon att jag skulle skriva om henne!

Emilia, Emilia, Emilia.. Vars ska jag börja? Jag kan dra historien om våran relation först. Vi var bästa vänner i åk 6 där vi umgicks och bakade snopp-pepparkakor och spelade in filmer osv. Sedan började vi i högstadiet och då var vi inte alls med varandra längre. Vi pratade väl nu och då men inte ofta eller långvarit. I gymnasiet efter massa "hat" mot varandra ang. pojkvänner så började vi prata igen. Vi pratade mer och mer och umgicks mer och mer. Tillslut var vi tillbaka där vi var i sexan, riktigt bra vänner! Vi bestämde oss att inte bry oss om killar, och vi fick verkligen en kick-ass vinter tillsammans! Gjorde massa skoj och busigheter hela tiden, och träffade även våra drömkillar ungefär samtidigt. Jag har berättat tråkiga saker för hon, skrattat med hon, varit stupfull med hon och massa mer! Jag är hur glad som helst att jag valde att gå i Lycksele istället för i Övik för om jag hade gått i Övik hade vi nog aldrig tagit upp kontakten igen, och det hade varit riktigt synd för hon är en sådan fin vän.

Love you bff!


back2school

2012-08-23 @ 09:08:25
Nu är jag inne på tredje skoldagen, och det känns helt ärligt som jag aldrig haft ett sommarlov.

Gårdagen var bra iaf! Första lektionen inställd, missade andra och hade ingen tredje så alltså, inga lektioner.. Men jag hade med mig Emilia och Johannes heeeela dagen! Va hos Gabriella, drack te, såg film, sminkade Emilia, drog på stan (men handlade inget!!) sen var det bara att åka hem. Dessa personer har jag inte umgåtts med mycket på senaste tiden så det var riktigt roligt med en heldag med dom!

Nu är det en timme och 45 minuter tills jag börjar.. Och ingen annan jävel har sovmorgon så nu sitter jag här, helt ensam.. Skulle ha funderat på lägenhet ist! Fast, nu har jag världens bästa kille i Åsele som jag inte vill lämna. :)


Ska även kanske göra min tredje tatuering snart, spännande.. ;)

Och ÄNTLIGEN ska jag få fara till Umeå (på lördag) och spendera alla mina pengar! Dock tyckte mamma och Andreas att jag bara skulle ha med min 500 kr, morr..


reminds me of you

2012-08-01 @ 19:29:26
Hej på er där ute! Ser att det är folk som fortfarande tittar in även fast jag inte skrivit på fyra veckor, det värmer!

Vad har jag gjort då? Jag har hunnit vara i Sundsvall, Umeå på John Foggerty, marknan, bygga en folkracebil, färgat håret lite, varit med Sandra från meselefors, varit en kväll på motorveckan (nyktert) och mycket mer!

Jag känner att det händer väldigt lite i mitt liv just nu. Jag vill ha mer! Jag vill åka bort, är så grymt less på Åsele just nu, varit fast här för länge haha.. Har även så grymt dålig fantasi, sen har jag även ganska dålig ekonomi.. Dock har jag sparat ihop lite pengar och fått lön från fyra olika håll! Fast bara för de ska man inte göra av med allt, för jag planerar en ny tatuering inom kort tid..

Har fått umgås med världens bästa kille hur mycket som helst den här sommaren, mer än plaerat pga skador osv. He makes me the luckiest woman on earth!

Måste dra igång med träningen igen, vilket jag nu säger för 45325 gången.. Längtar tills ÅIK-gymporna drar igång igen!

Sommarlovet tar mycket av min tid och jag har inte så stork ork att blogga, men vi ser väl när vi hörs igen! :)


RSS 2.0