senaste tiden

2013-06-16 @ 18:44:48
Under senaste tiden har vi fått en ny soffa, fått våran fungerande videokamera, jag har kört folkrace i Föllinge, tittat på Elins student, grattat kusin som fyllt arton, varit på studentkalas hos Nina, planera lite inför midsommar och mycket mer! ska försöka uppdatera er lite oftare så jag inte har så mycket att berätta varje gång..













Mycket bilder men det är roligt!

vars är du träningsglädjen?

2013-06-11 @ 20:42:16
Jag saknar att träna men inte nog för att träna som jag gjorde förut.. Motivationen har varit bortblåst hur länge som helst nu och jag håller på att bli galen! Är det någon som har något tips hur jag ska få tillbaka träningsglödjen?!?!
 
Det här var under fitnessfighten och som ni ser ville lite muskler komma fram, men dom är ju som bortblåsta nu efter dåliga matvanor och nästan ingen träning..
 

brännbollen 2013

2013-06-09 @ 15:38:14
Tänkte lägga upp lite lånade bilder från igår så får ni se hur min dag/kväll var. Först samlades vi och umgicks alla ett bra tag, sen spelade vi brännboll, grillade och efter det var det lekar sen sång och dans. Superroligt!
 
 

learn to love yourself

2013-06-05 @ 13:00:41
Hörni, stanna upp en stund. Tänk efter vad som är bra med er själv och lär dig att älska det. Skönhet finns hos alla och i alla tillfällen, man måste bara lära sig att plocka fram det och sen tycka om det. Går man hela tiden och vill ha något som någon annan har så blir man aldrig nöjd, älska det du har, det som ingen annan har. Vi är helt enkelt för hård mot oss själva. Jag har börjat uppskatta mina höfter, det ÄR fint. Min näsa stör jag mig inte alls lika mycket på längre. Min röst är inte så mörk och ful om man tänker efter. Let it go, ni kommer må så grymt mycket bättre!




tuff och full

2013-06-04 @ 08:36:03
Haha, vilken hemsk människa jag känner mig som. Skrek till barnen imorse på bussen att vara tysta. Snacka om att dom måste ha blivit livrädd, för tyst blev det. 
 
På lördag ska jag och min familj dra upp en tradition vi har haft sedan -98 tror jag, nämligen den årliga brännbollen. Dock har vi haft uppehåll i två år men det är ju faktiskt folk som frågat efter det, så nu jävlar kör vi!      Fan va kul, umgås med släkt och vänner, grilla, spela brännboll och leka lekar. 
 
Ah just, kan ju faktiskt sätta upp hela håret nu i en tofs! ;) Tova sa även att jag passade i tofs eftersom det framhävde mitt ansikte, och att jag hade så fint ansikte. :)

bilder sen helgen

2013-06-03 @ 19:36:53











Snart så..

2013-06-03 @ 15:14:10
Måste vara med aktiv på bloggen, det är lite nu för tiden känner jag. Har inte tid helt enkelt men ska verkligen försöka anstränga mig mer.
 
Känns så jävla skönt att det är två (!) skoldagar kvar, sen sommarlov. Dock är det jobb hela sommaren men det gör mig absolut ingenting! Om efter sommaren är det bara ett år kvar innan jag och A får lämna Åsele, börja om. Samtidigt som vi vet vars vi vill är det ändå som att jag kan inte bestämma mig, vi får ta det som det kommer. Som jag längtar! Och som min plan ser ut just nu så ska jag göra klart mina lärlingstimmar efter skolan, och efter det har jag och A pratat om att fara bort ett år, jobba och bo i värmen.. Men det är ett tag kvar så man hinner väl ändra sig 78 gånger innan det. 
 
Väntar även på en ny soffa samt mina klänningar från Nelly! Ska även lägga upp bilder sen helgen sen när jag kommer hem. :)
 
Large

i've already been there

2013-06-01 @ 16:33:51
Idag är det lördag och lite sämre väder än det har varit. Men vad gör det? Igår kväll fick jag besök av Cecilia, Sandra P och Jon som kom förbi och drack kaffe och då bestämde vi oss för att grilla och ta någon öl idag, så dom är påväg hit just nu. Ska väl fara och handla lite sen sätta igång. Mys! 
 

RSS 2.0