almost xmas

2012-11-28 @ 21:27:19
Onsdagen är snart över och jag har hunnit med ett och annat. Sett gammtanter "tjuvdricka" öl, sett Andreas köra fast i värsta vattenpölen, jobba och slagit in julklappar. Nu viker jag in åren för ikväll, ha det bra allihopa!
 

Mina favoritprodukter

2012-11-28 @ 15:01:03
Eftersom jag går frisör utbildningen så testar jag ofta produkter för håret, och hade tänkt tipsa er om mina favoriter!
 
1. Amika noutrishing hair mask 
Testade den för första gången igår, och jag blev kär på en gång! Till den provade jag även deras olja, Amika Oil Treatment och den blev jag även helt såld på, tänker absolut beställa hem! 5/5 i betyg! Luktar dessutom huuuur gott som helst :)
 
2. Waterclouds Repair Hairbutter
Testade den när mitt hår var som värst kvalité, och bara efter en tvätt så var mitt hår bra igen. Den är superdryg så den räcker länge = prisvärt! Även där finns det en arganolja som jag använder dagligen.
 
3. Goldwell Rich Repair
Den här serien av Goldwells sortiment är min favorit. Luktar gudomligt, gör håret jättemjukt och glansigt. Den här serien har vi på salongen i skolan så jag har testat allt, och allt är lika bra. Schampo, balsam, inpackning, leave-in treatment samt olja. 
 
Dessa rekomenderar jag om du vill ha ett friskt hår, rekomenderar dem speciellt om ditt hår är i lite sämre kvalitét. 

affärsidé

2012-11-28 @ 11:07:13
Sitter nu på entreprenörskapen och blir bara argare och argare.. Läraren håller inte reda på vad hon har sagt eller inte, så i nuläget skiter jag i vad vi ska göra. Vi skulle göra så enkelt för oss, designa kläder och skriva om det, men hon gör ju allt så jävla komplicerat så vi ha inte ens hunnit börja skriva om det och halva läsåret har snart gått.. Har iaf hål nu snart i typ 2 ½ timme.. Så då ska jag passa på att gå på stan med Jenny, ta en fika och handla lite julklappar! Ska bli skönt att få vara med henne en stund, va länge sen vi pratade och umgicks! 
 
Bild från 2011

Julklapp till mig själv

2012-11-28 @ 10:26:15
Jag har bestämt mig för att i år ska jag köpa en julklapp till mig själv, men vet dock inte vad. Satt och kollade runt lite nu och insåg vad jag skulle kunna köpa - skor såklart!
 
Någon av dessa godingar får det nog bli.. ;)

Tisdag 27/11

2012-11-27 @ 10:49:02
Åh, så glad jag är! Det är på tal om att min klass ska till Stockholm den 22/1 - 24/1 2013! Det är en hårutställning vi ska på, och självklart ska vi shoppa också, guuuud va roligt! Har ju aldrig varit i Stockholm. 
 
Var på tal att vi i klassen skulle äta pizza till lunch idag, men jag och Josefin ska nog vara smarta och spara pengar samt va lite nyttigare så vi får äta korven som serveras på skolan. 
 
Känner mig betydligt gladare idag än igår! Är ju en dag näramre helg.. ;)

don't you worry child

2012-11-26 @ 15:25:56
http://www.youtube.com/watch?v=zYH4yLeBHOs
 

k k k, kassseee!

2012-11-26 @ 15:20:08
Kanske dags att börja blogga igen? Har inte rört datorn så mycket nu när jag varit hemma, men nu är jag tillbaka på skolan! Känns roligt att träffa alla, men samtidigt hade jag hellre varit hemma. Jag kan inte klaga egentligen eller säga att jag mår dåligt, men ibland kan även jag känna att allt inte är på min sida. Jag kan bara säga att jag är oerhört tacksam att jag har min pojkvän som även är min allra bästa vän, som jag kan dela allt med. Vet inte varför men har fått så oerhört svårt att lita på folk. Är även så tacksam att jag har mina pojkar, det spelar ingen roll om vi inte pratar på två veckor, vi vet ändå vars vi har varandra. Ni läser säkert inte min blogg, men ni är så enkla att ha att göra med, jag är verkligen glad att få kalla er "mina vänner". Har även upptäckt att killar är enklare än tjejer. Har försökt dalta som många gör utan framgång, så lika bra att låta bli kanske. Sen tar jag det som det kommer, bättre att vara mig själv. Jag är rädd för att flytta, vilket jag MÅSTE göra efter skolan eftersom jag inte har någon framtid i Åsele, men ibland kan jag inte låta bli att längta, få flytta med min fina till en annan kommun, en annan stad med nya möjligheter. Allt finns ju ändå kvar om jag vill tillbaka. Ibland längtar jag bara till att få börja om. Hoppas ingen tolkar den här texten på fel sätt eller tar åt sig, ingen ska göra det. Ville bara skriva av mig, menar inget illa, det handlar mest om mig själv. 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Nu till roligare saker! I helgen ska jag, älskling, Jan och Felicia till Sundsvall och bo på hotell samt julhandla! I år ska jag vara ute i tid. Ska bli så skönt, jag längtar såååå! Så hoppas veckan går fort. Har även bestämt mig när jag ska fortsätta på tatueringen, vilket jag ska göra med min älskling (och Emma kanske?). Snart fyller jag år också, pirrar lite när jag tänker på det. Julafton kommer strax därefter och på det kommer nyår! Nyår vill jag spendera med bra folk, god mat och dryck, och många spännande oväntade händelser! Får se vad som bjuds på.. Nu ska jag snart sluta för dagen, sätta mig på bussen och sova och när jag vaknar ska jag skynda mig att slänga i mig mat så jag får gå på maxpulsen, skönt. ÄLSKAR att träna.
 
Långt inlägg.. :)
 
Önskar bara någon kunde komma och ge mig ett uppmuntrande skratt!

RSS 2.0