kingbed

2011-07-24 @ 12:14:06
Jag tänker skriva ett inlägg idag också! Fast inte om något vettigt..
Det är söndag och jag ska fara och jobba ikväll men det orkar jga inte tänka på just nu! Och nyss fick ja veta att vi är bjudna på kaffe hos farmor och farfar vid kaffetin och jag hoppas fredrik följ me då. Sen vet jag inte så mycket mer.

Jag blev ju bjuden att följa på flotten nu helgen som va men då kunde jag inte och jag ångra att jag inte följde nästan.. Men nästa gång ska jag banne me följa! Har blivit frågad två gånger och har inte kunnat följa nån av gångerna.

Men nu är det slutpratat, ska klä på mig och äta något sen ska jag upp på samhälle, cya!


Jonna och jag för typ.. sex år sen? ;p det var den tiden hon ville vara tjej, inte kille..

love the god

2011-07-24 @ 01:31:35
Jag blir så glad när jag loggar in och ser att det fortfarande är flera unika läsare som är inne varje dag även fast jag inte har skrivit på typ.. 1-2 månader?!

Iaf nu så vill jag ta igen lite.. Det har hunnit varit examen och marknan medans jag inte har skrivit! Har även fått min första riktiga lön, sommarjobbat, klippt bort 2 cm av håret, lanat osv! Har dock typ inga bilder från allt det där men shitthesame..

Jag förstår inte. Till och med när den person du har störst respekt för säger till dig bryr du dig inte? Dock är det en sak som gör att du inte bryr dig och jag hatar den saken! Än hur mycket jag säger det så är det alltid samma sak några dagar senare, är det konstigt jag säger att jag inte vill? Varför jag skriver det här är för att du inte är här och jag har ingen lust att ta kontakt på telefon för då blir det bara värre.. I guess jag får ta det någon dag vi träffas, så snarast som möjligt för det kan inte fortsätta såhär, de måste du fan inse själv.. Jag är rädd om dig och om det fortsätter är jag inte säker på hur det kommer sluta. Jag älskar dig och det hoppas jag att du vet men det känns inte bra.. Inte när det händer såhär iaf. Jag hoppas du förstår.. i v u

Vi får se om jag fortsätter skriva, de bero på om ja orka.


RSS 2.0