Kittelfjäll 2013

2013-04-29 @ 17:25:41
Kan ju börja med att säga att det var gwmt mycket roligare i år än ifjol, och ifjol var det roligt. Vet inte vad som gjorde det men. Öl, sol, skotertävling som gick bra för Pontus, grillat. bra musik, bra vänner och mycket mer - helt underbart. Längtar redan tills nästa år! Slänger in nån bild som jag tog med telefon men senare får ni bilder från kameran.








we wanna dance until we drop

2013-04-24 @ 14:09:23
Här är det ganska tyst nu för tiden.. Har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om. Livet flyter på, spontanfärgade håret fast tycker dock det blev lite för mörkt så ska göra slingor imorgon. Fick lite extrapengar vilket känns suvve nu när man är lite småfattig.. Kalas ikväll igen för bästaste Emma som blir 20! Och snart är det helg, som jag har längtat.. Slänger in en passande låt!
 
 

Därför gillar sanna våren...

2013-04-22 @ 10:09:31
...1. Ny bra musik! Ofta där på vårkvisten kommer massa nya låtar som kanske blir sommarplågor..? Got to love it.
 
2. Solglajjer! Älskar att gömma mig bakom solglasögon, speciellt om man trivs i dom. Det är snyggt dessutom!
 
3. Planering inför sommaren! Alltid på sommaren vill jag göra åtminstonde en längre utflykt, i år är det på tal om att kanske fara till Sthlm och titta på Iron Maiden, hur grymt skulle inte det vara?!?!
 
4. Less is more. Älskar att kunna dra på mig skinnjackan och rulla upp byxbenen utan att behöva frysa. Och att man inte behöver långkallsonger längre måste ju vara det bästa, haha!
 
5. Ta fram cykeln! Ska fixa en cykel som jag kan ha i sommar, superskönt att cykla med musik i öronen. Dessutom är det ett bra sätt att röra sig på!
 
 

Changes

2013-04-21 @ 20:46:35
Just nu är jag i det stadiet där jag vill förändra något, det kommer lite nu och då haha. Bytte piercing i ögonbrynet och bytte töjningar men det räckte inte.. Och pang, boom - så hittade jag en bild på en drömhårfärg just nu. Och jag vill inte färga håret ifall jag skulle ångra mig.. Så fick en snilleblixt ifall jag skulle tona håret? Då sitter det ju inte lika mycket som färg iallafall.. Så får se om jag törs, ni lär ju märka. ;)
 
Typ sådär, lite mer åt det ljusbruna hållet. Skitsnyggt tycker jag! Så som sagt, vi får se.. ;)

only johnny depp has ever been to here before

2013-04-21 @ 14:41:14
Här har det varit tyst en stund, men oj så mycket jag har haft att göra! Inskolning tre gånger, jobb på Galven, praktik med supermånga kunder (roligt att någon vill komma till mig hehe), kalas för Emma osv. Men jag tycker om när det står mycket på schemat. ;)
Igår på kalaset fick jag träffa många individer som man inte ser så ofta, fick även träffa på en liten hundvalp. Påminde mycket om min lilla chihuahua som vi fick ta bort så det blev superjobbigt för mig. Men ååååh så söt den var! Vill gärna ha en egen valp men då är det pengar och tid som saknas. Dock har ju A lovat att hjälpa mig att mata den och gå ut med den ibland haha!
 
Och nu är det inte länge kvar till fjället, mitt älskade fjäll. Önskar det kunde vara imorgon! Men veckorna går så fort nu för tiden så snart är det helg. Som jag längtar!
 
Jag har mått så oförskämt bra den sista tiden, så här bra har jag inte mått på länge och det har pågått länge, jag är så rädd att det ska vända om. Hoppas inte, jag älkar att må såhär!

frukosttips

2013-04-18 @ 12:53:41
Jag måste tipsa er om en frukost jag har fastnat för, det är sååååå himla gott!

Tina frysta hallon och mangobitar. Klicka över lite turkisk yoghurt. Strö på naturell musli. Ringla lite honung över och toppa med solrosfrön, gojibär och pumpakärnor och njut. Mums! Smakar lika gott varje gång!



puss

det går bra nu

2013-04-16 @ 15:36:54
Hade ställt klockan på tio över fem imorse och just innan klockan sex hade jag dragit på mig skinnjackan och halsduken och började promenera mot samhället. Hade solen i ansiktet och det kändes bra, ändå tills jag kom på en sak. Jag har fått mitt första riktiga egetfixade sommarjobb, och de kändes så jävla bra. Leendet blev ännu större när jag sen kom att tänka på att jag var på väg mot första inskolningen. Och den gick superbra! Andra inskolningen är imorgon redan. Är även ledig på fredag, wiho! Har dock inte hunnit planera något inför helgen men det kommer!



pusspåer

Och en sak till..

2013-04-15 @ 14:58:58
Tack för alla fina kommentarer ni skriver på min blogg, det får mig att vara ännu gladare än vad jag redan är. Jag tycker om livet och ni gör det enklare, så tack. 
 
Ska även på inskolning imorgon, klockan sex redan... Spännande!!! :)

I'm back!

2013-04-15 @ 14:51:41
Hemma från fjället och kan sammanfatta allt med ett ord - underbart! Mer behöver man egentligen inte säga. Skulle gärna ha stannat en vecka till, måste investera en fjällstuga när jag blir äldre. Fast som tur är.. så är det inte länge kvar innan jag drar upp till fjälls nästa gång! Fast då är det inte för skoterkörning utan då drar vi upp för att titta på skotertävling, umgås, grilla och dricka öl haha. Som jag längtar!
 

hektisk lördag

2013-04-06 @ 19:04:59
De är väldigt mycket förberedelser för fjället, har stekt massa pannkaka idag, gjort morotskaka, gjort nyttiga praliner (recept kommer!), packat, städa så det är rent när man kommer hem, tvätta osv osv. Men oj vad jag längtar! Det blev även en mysmiddag framför hockeyn idag och senare ikväll blir det en sväng på berget, samt städa lite mer. Även en efterlängtad dusch med min fina pojkvän. Tack du att du finns!






shopping i övik

2013-04-06 @ 18:59:12











i still remember how it all changed

2013-04-06 @ 11:05:40
Fy f*n va tiden springer iväg! Redan lördag.. Har hunnit vara i Övik med Elin och shoppat så jag blivit pank, och fick med mig riktigt fina saker hem som jag visar sen, bland annat mina älskade ankelbyxor! Men min döskallescarf var såklart slutsåld..
Pappa fyllde år så det blev lite gofika för min del, men vad gör det? Är jag sugen så äter jag.
Har hunnit klippa mamma, färga håret på mamma, dragit slingor på Kristina, klippt Lina osv. Gymmade med Emma igår och det var huuur roligt som helst, hon är verkligen jätteduktig på att gå igenom övningarna så man får rätt teknik/position och så att det tar på rätt ställe. Efter träningen fikade vi lite mellanmål sen blev det grillning, gud va gott det var! På kvällen umgicks jag lite med mamma, samt skrev packlista och gick med hunden. Lyxade på igår och åt lite vaniljglass, det är ju trots allt lov.
 
Det är så roligt när folk frågar hur jag mår och jag kan svara ärligt med handen på hjärtat "jag mår riktigt bra". Jag försöker se allt positivt och det verkar löna sig. Det är verkligen inte mycket som stör mig just nu. Visst var det lite jobbigt när jag hade fått kommentarerna på bloggen, men sen tänkte jag "varför lägga energi på det?" så jag glömde bort det lika fort. Mamma frågade även igår hur det går med en person jag har haft problem med, och när jag började tänka efter kunde jag inte hålla mig ifrån att börja le. Jag mår så bra nu så jag har inte haft tid att tänka på den personen helt enkelt, jag tänker på saker som gör mig glad istället. Helt ärligt så tror jag inte att jag bryr mig längre, varför ska jag bry mig? Jag mår så mycket bättre när jag inte bryr mig. Positiva Sanna!

Sluta

2013-04-04 @ 08:43:45
Den som nu sitter och skriver kommentarer på min blogg och håller på att dryga kan gärna sluta. Har tagit bort kommentarerna nu och hoppas på att det inte kommer fler. Jag skriver för min skull, inte för eran skull så jag kan lika gärna sätta lösenord på bloggen. Väx upp för fan. Dessutom, att vara anonym när det gäller sånna där saker är jävulskt omoget.

tisdaag

2013-04-02 @ 14:38:32
Och hej så var den här dagen förbi.. Jag hade så mycket på schemat och klev upp så tidigt men ändå är klockan redan halv tre. Har iaf varit förbi hos Carina samt fixat present till far. Nu strax ska jag ta en promenad hem på Norrstrand och gå med hunden, sen tänker jag sy om en skjorta jag har, hehe.. Bilder på det kommer senare! Och ikväll får vi se vad jag hittar på.. Känner för att hitta på något så får väl slå min skalle ihop med min pojkvän och komma på något! :)
 
Fick på mig de ljusa jeansen idag som jag inte haft på huuur längesom helst! Dom sitter lite tajt i midjan men det fixar vi. ;)

Början på en kanske jävligt bra balans

2013-04-02 @ 10:51:26
Imorse provade jag på en gröt som jag fick tispat av Emma, en kokosgröt. Lite mycket äggsmak för min del men annars var den kanoners! Verkligen härligt mättande och bra energi fick jag också.
 
 
1 dl kokosmjölk
2 ägg
1 msk kokosmjöl
- rör ihop i en kastrull och rör tills det tjocknat!
 
Till min gröt hade jag blåbär, hallon, cashewnötter, solrosfrön, gojibär och pumpakärnor. Omnom!
 
 
Och eftersom jag åt en sån god och energirik frukost så tränade jag kort efter frukosten, ett riktigt tungt men smällroligt benpass. Det tog ca. 20 minuter endast, perfekt längd tycker jag! Varför jag tycker det är sån bra längd är för att om man har mycket energi en dag så är det bara köra en gång till, men har man dålig ork en dag så klarar man det ändå, 20 minuter är ingen lång tid. 
 
Och angående min balans.. Jag provar på nu, äta det som känns bra och nyttigt, samt som ger mig energi och tar bort mitt sötsug. Jag har bara nyss börjat så jag kan inte ge er någon utvärdering just nu, men det kommer sen! Och angående träningen, jag kör bara på. Jag kommer försöka variera och även köra sånna här korta men intensiva pass så jag kommer förhoppningsvis kunna träna varje dag. Men jag kommer nog inte köra helkroppsträning varje dag som det var på fitnessfighten utan jag kör ben och rumpa en dag, mage och rygg en dag, armar och axlar en dag osv.. Jag tänker prova det och se hur det funkar. Jag hoppas det funkar superbra och jag har redan bra vibbar av det här upplägget. Fan va kul! Wish me luck. :)

Påsk 2013

2013-04-02 @ 10:39:49
Den här påsken har varit underbar, precis som jag trodde den skulle bli. Synd bara att den tog slut så fort, men nu är det inte länge kvar innan vi packar ihop igen och drar till Klimpfjäll en vecka!
 

RSS 2.0