May. 31, 2014

2014-05-31 @ 15:42:49











May. 30, 2014

2014-05-30 @ 09:53:57






Nu blir det stan för shopping!

storstaaaan

2014-05-29 @ 13:05:09
Nu sitter vi i bilen och är snart framme i Gävle där vi ska äta lunch! Är småtråkigt att åka bil men efter Gävle är det ju bara typ sexton mil kvar. Och vet ni vad? Det är strååålande sol och ca. 15 grader så det är helt okej väder ändå! Så länge vi slipper regnet. :)

Kommer titta in lite nu och då men kan inte lova hur mycket, för nu ska jag njuta. ;) ha det bra kära ni!






om programmet

2014-05-28 @ 18:59:46
Det här programmet jag har kört har gått riktigt bra. Bättre än vad jag har trott, och vet ni det bästa? Jag har gjort det helt själv med egen kunskap och såklart recept och motivation från internet. Ska fortsätta i samma stuk sen när allt lugnat sig med student, flytt osv. Men på dessa fem veckor har jag gått ner nästan fyra kilo, dock vet jag inte hur många centimetrar jag har tappat för har inte hunnit mäta än. Så man kan om man vill! Och roligt har det varit. :)





Är även nöjd att jag börjar få sån fin form på magen! Fast den är väl borta efter helgen, haha..

Bra låt, god mat och strålande sol

2014-05-28 @ 15:49:42
Har varit så glad idag, varför? Jo för nu är det en dag tills vi blåser och A kommer hem till middag. Sitter just nu i läggan och lyssna på låten nedanför och blir bara så glad. Pulled chicken-doft från köket joinar mig och låten. Till efterrätt har jag gjort en kolapaj som ska serveras med en stor klick grädde, ibland får man. Tidigt på morgonen imorgon åker vi av till storstan och jag håller på packa och skriva inköpslista för fullt. Och dessutom tittar solen fram, kan man begära mycket mer? Åh så skoj jag ska ha, är så glad att få komma bort och göra något skitkul. Och konserten på fredagkväll lär vara något man sent glömmer.. Får rysningar bara jag tänker på det! Ska försöka komma ihåg att ta mycket bilder men är ingen hejare på det.. ;)
 
 

recept på pajbotten

2014-05-28 @ 14:21:06
Kul att några har tordas svara på föregående inlägg, får se om det ramlar in några fler namn. :) Tänkte i alla fall kika in här för att lämna ett recept på en nyttig pajbotten som var jäkligt god för att vara så enkel!

1 burk lättkesella
2 dl grahamsmjöl
1 nypa salt
1 msk olja
(valfritt) någon slags krydda, jag använde åotatisgratängs-krydda.

Mixa allt pch förgrädda på 200 grader i 10 min. På med fyllning och sen in igen i ca. 20 min till. Jag fyllde min med köttfärs, tacokrydda, lätt creme fraiche, tacosås, paprika och majs.




Törs ni svara?

2014-05-27 @ 21:36:28
Jag vet ju hur många som läser min blogg, men det skulle vara roligt att veta vilka ni är. För skojs skull sådär. Törs ni lämna en kommentar med namn? Kom igen nu! :)

Funderar på att klicka hem dessa..

2014-05-27 @ 21:34:53
..för dom är så jäkla snygg! Dock kanske det är onödigt med vita träningsskor eftersom jag är så duktig på att skita ner allt. Men dom skriker ju mitt namn, hehe.
 

Hektisk ledig dag

2014-05-27 @ 20:22:27
Ännu en dag gjord! Så jäkla skönt att vara hemma idag, steg upp halv åtta på min lediga dag (!!!) och skjutsade Jonna pp skolan. Drog sen hem igen och fikade gröt med mandel i soffan. For på samhället och gjorde ärenden och sen till lägenheten för att börja packa. Åt en matlåda till lunch och for sedan till Doris för att göra slingor på henne, och efter det så for jag på BA:s och solade 20 minuter. Linus ringde och ville ha kaffesällskap så hann även med en kaffekopp med han och Johannes. Tillbaka till läggan och packadr innan det var dags för middag. Gjorde en nyttig tacopaj, mums! For sedan snabbt vidare och klippte en äldre dam och sen ett snabbt och halvdåligt pass på gymmet och nu sitter jag här i lägenheten igen.. Hann ni med? Haha. Men bättre då det är mycket att göra ist för ingenting! Så nu ska jag packa lite mer sen hem och duscha och vara med syster. Puss å kraaaam








ryggpass och kvällsfika

2014-05-26 @ 22:55:20
Var skönt att få surra av mig ikväll på gymmet med Elin då man inte träffas så ofta nu för tiden. Fick även hjälp av henne att prova köra 70 kg i mark vilket gick bra, körde 2 set, det ena med 4 rep och det andra med 3 rep! Och när det går så bra vill man bara lasta på ännu mer men är rädd om ryggen så får ta det som det kommer. Är glad bara att jag ens ökar i vikt på övningarna. Blev ett perfekt kvällsmål efter en fin dusch - kvarg med mandel och skinkskivor på sidan plus BCAA. Har glömt att berätta att jag köpt det! Råkade även klicka hem ett par shorts från better bodies, hehe.. Kommer med recension sen på BCAA pulvret sen efter några veckors användande.



Sov gott kära ni. :)

gymkärlek

2014-05-26 @ 16:06:59
Hann inte klart med alla uppgifter men får ändå vara hemma tisdag och onsdag! Så.jäkla.skönt. Och dagen har bjudit på regn, frysit mycket, hunger och ingen annan än jag på skolan så dagen har inte varit så bra. Därför ser jag fram emot gymmet ikväll, en riktig glädjespridare är den där lokalen där man får svettas blod och tårar!




rainy monday

2014-05-26 @ 11:38:47
Sitter på skolan och försöker bli klar med allt, men det blir nästan bara slarv.. Vill skynda mig att få in det men det blir inte så bra, så jaja.
Imorse när jag kom till Lycksele drog jag på Sun Tan och låg och solade i 18 minuter, så varmt och skönt. Ska nog sola en sväng imorgonkväll också, vill ha fin färg på bal och studenten! Och nu är det bara TRE DAGAR KVAR INNAN VI ÅKER TILL STOCKHOLM!!! Kan inte förklara hur jäkla kul och skönt det känns! Bara få släppa allt i fyra dagar, se Metallica, vara på Grönan, dricka öl, äta god mat, gå på stan och shoppa, hotellfrukost och mycket mycket mer. Får dessutom spendera några extra dagar med mitt hjärta vilket är guldvärt! Det ska bli så jäkla kul så jag ska faktiskt börja packa ikväll och skriva handlingslista (haha). Men först - bröst och rygg på gymmet med bäst Elin. Var längesen nu! Ska även köra lite mer mage så jag får fram mina mukkler ännu mera, hehe.
 
Så här ser jag ut efter 5 veckor på programmet, nu är jag klar med det striktaste. Hade tänkt köra sex veckor men åker ju till Stockholm torsdag-söndag så det blir inte alls någon träning eller diettänkande. Så därför har jag satt fem veckor och dom här tre dagarna innan sthlm kör jag lite som jag känner för. Efter sthlm resan så blir det annat! Men det får ni läsa om i min nya blogg.. ;)
 
Synd bara att jag inte hade någon riktig före-bild, men har fått lite mer muskler i alla fall. Än är jag inte klar med mig själv men en bit på vägen är jag. Så jäkla kul att bygga och förändra, i love it.

lesstjej.se

2014-05-25 @ 22:09:53
Sitter med skolarbete såhär i sista sekund så jag förhoppningsvis kan vara ledig tisdag och onsdag mem håller på med uppgift 2/5 så det ser inte ljust ut.. Får se om jag helt enkelt (risk för att låta jävligt lat och less och negativ) skiter i att stressa sönder och bara göra bajsdåligt arbete och inte skickar in alls.. Har ju klarat mitt delprov så nu är jag nöjd! Och betygen är ju i princip satta redan.. Sen har jag inte planerat att sätta mig i en skolbänk igen så betygen var inte så viktiga ändå. (Jo i frisör men där är jag klar och nöjd med mitt fina betyg). Ni som pluggar vidare är grym, fattar inte hur ni orkar men bra där och fortsätt så! Ni är förebilder!




update

2014-05-25 @ 11:32:24
Hej underbara ni som är inne och tittar även fast jag inte har skrivit på fleeeera dagar! Vet ni, jag har inte haft så mycket tid till att skriva nu när flytt och skola står överst. Har varit helt slut på efter delprovet och efter det packat ner och rensat i läggan. Igår var det årets första tävling som verklugen inte gick bra, de två första heaten blev jag knuffad av banan och i det tredje heatet konstaterade jag att jag har för lite att köra med så jag slutade som fyra. EN poäng ifrån final.. Så nu innan midsommar ska jag ha en ny bil med mer och köra med! Inte kul att tävla när man vet att man verkligen kan men inte bilen.. Har kört den nu i över två år (den som jag har nu) så av de 87 hästarna som fanns i den när den var ny så är det väl 47 kvar.. Den börjar ha gjort sitt! 
 
Hann även med det grymmaste benpasset på länge i torsdags vilket resulterade i att jag inte kunde gå igår, och svetten bara rann! Jag har i vanliga fall svårt för att svettas på något konstigt vis. 
 
Och igår blev det en riktig cheatday. Hann med både en daimstrut, en chokladboll, lite pizza, lite choklad och tuttifrutti (!), så underbart det var, haha. MEN när man är ovan och sen bara trycker i sig med gott samvete så blir inte kroppen glad. Min mage har varit helt ur funktion men det var det värt haha! Dock vill jag inte veta hur jag kommer må efter fyra dagar i sthlm när jag tänker skita i allt vad diet och träning innebär..
 
Så, en liten update! Kommer även efter sthlm-resan skaffa en ny blogg med nytt namn och nya riktningar. Mer om det sen, kommer såklart länka den härifrån!
 
 
 
 
 

bedtime

2014-05-21 @ 23:21:52
Har haft ännu en fullspäckad dag. Varit med Sandra hela dagen och packat ner mer i lägenheten, varit och städat galven, tagit en promenad, bakat, varit hos mor och far samt klippt. Bra när det händer saker för då går tiden fortare och då får jag snart träffa mitt hjärta.

Har inte blivit gym nu på två dagar och är riktigt osäker på om jag hinner imorgon, folkracebilen ska bli klar inför lördag och dessutom är det gubbgympa på gymmet imorgonkväll, så vi får se. Försöker kompensera bristen på gymmet med löpturer och promenader vilket faktiskt går bra. Synd bara att det är roligare att lyfta skrot. ;)






sunny wednesday

2014-05-21 @ 11:23:31
Haha, skulle gå och duscha men var så slut på att jag satte mig på golvet på toan och läste bloggar istället..? Är hemma idag vilket känns så skönt! Sovde även nästan tolv timmar inatt, var så slut på sen gårdagen! Började dagen med en springtur mes hunden min, som sprang bort.. Jaja, turen gick bra, varm å gött. Nu ska jag duscha av mig, äta lunch och fortsätta i läggan. Senare blir det mys på ballisen med lite kaffe, funlight saft, vattenmelon och jordgubbar.




fyfan, vilken dag

2014-05-20 @ 18:46:55
Har inte sovit en blund inatt, körde trött till skolan med en sockerfri redbull och hög musik. På skolan möttes jag av nervösa vänner och en delprovs tant. Började dagen med att rulla permanent och det gick käpprätt åt helvete. Ju mer dagen gick desto dåligare mådde jag. Ville ge upp flera gånger och gå därifrån och grina, men jag försökte ändå. I slutet av dagen när alla satt alldeles tyst och nere så kom hon ut och sa att alla var godkända. Alla i klassen hade klarat delprovet! Vilken jävla känsla, kan inte fatta att det är över. Nu ska jag njuuuuta av min semester nästa vecka och sen börja jobba i Övik med ett stort leende på läpparna!






fullt-upp-måndag

2014-05-19 @ 21:04:51
Steg upp tidigt och gjorde lyxfrulle, tog sedan bilder, likadana som jag tagit för fyra veckor sedan. Jag ser skillnad vilket är kul! Tänkte visa er här men får inte fram bilden..? Jaja, ni får se sen! Har packat ner massa i läggan, röstat, handlat, gymmat, drucke kaffe mes Elin, klippt osv, osv. Har inte suttit många sekunder idag, men vad gör det? Får dock se om jag kan sova ikväll med tanke på morgondagen..

A var även och tittade på en lgh i Övik ikväll, och vi ska ta deeeeen! Så nu är det fan inte mycket kvar innan vi kan starta vårat liv där! Men först - den efterlängtade Metallica resan, bal, studentvecka oxh studenten. Love this.



Väx små muskler, väx!






Utkast: May. 18, 2014

2014-05-18 @ 22:14:40
I helgen har det varit en sån här skön helg som man måste ha ibland, små måsten och massa göra-vad-man-känner-för. Har skruvat, varit hos mor och far, varit chaffis, tränat med syster, ätit grillat två gånger, varit med mitt hjärta, varit med Sandra och så vidare. Njutit av solen framför allt!
 
Fyra veckor har jag redan kört med mitt program, helt jäkla sjukt hur snabbt tiden går! Den sista veckan har jag ätit lite större matlådor, mer på mellanmålen osv så den här veckan har jag inte gått ner just så mycket, vilket känns bra. Tre kilo på tre veckor kändes lite mycket för mig. Men nu när det bara är två veckor kvar så tänker jag köra järnet! Vilka är med mig?! Haha, det är bra att peppa varandra! 
 
Nu sitter jag dessutom själv i läggan eftersom min älskling for iväg till Övik tidigare ikväll, han börjar jobba imorgon. Är så glad för din/våran skull! Lycka till at the first day baby. Kommer vara supertomt i veckan men har så grymt mycket att göra så tiden springer nog bara iväg, snart är det fredag och då kommer han hem igen!
 
 

fridayyyy

2014-05-16 @ 19:51:48
Äntligen helg och jag har alla modeller till delprovet, puh. Ser inte fram emot det men hoppas långt inne att det kommer gå bra. Blev en sväng på gymmet med Felicia innan middag och sen damp jag ner i soffan med en matlåda. Har varit och skruvat i folkracearn och hälsat på på berget. Ska nu duscha lite sen slå mig ner i soffan framför hockeyn med jordgubbar och melon.

Vi är även först på en lägenhet som är mitt inne i stan med en relavtivt billig hyra.. Så Andreas åker och tittar på den i veckan! Så snart är det aå verkligt som det bara kan bli och jag kunde inte vara gladare. Åååh!






vilodag i all ära

2014-05-15 @ 21:51:31
Jag kan inte förklara hur skönt det känns att ha haft vilodag idag, inte för att jag var speciellt slut på utan att bara få tänka på annat och ladda om. Så morgondagens bröst/rygg pass lär gå som smort! Förhoppningsvis. Har ikväll hunnit rulla mer permanent, hälsat på mor och far, delat ut inbjudningar till studentkalas och brännbollen, gjort en mugcake (recept kommer sen!) och myst med A. På skolan idag var det full rulle, som det ska vara när det är frisör. Fixade till cutsen lite samt färgade dom, hade två färgkunder samt klippte av Antonia håret, så fin du blev! Hoppas ni har haft en bra torsdag. :)








kondis

2014-05-14 @ 19:51:04
Ikväll blev det 30 minuter på orbitracken och höjde en nivå sen sist, så lite tyngre var det idag. Sen körde jag gärnet de sista två minutrarna så efteråt hade jag minst sagt svårt att andas haha. Men efteråt känns det så jäkla skönt! Så nu har jag nyss tryckt en proteinshake samt några jordgubbar
och lite banan, älskar mellanmål. Nu när jag hittar energi ska jag krypa till duschen och sen mysa ner mig med min kärlek, helt okej dag!




ännu en ledig dag!

2014-05-14 @ 15:25:07
Ledig tisdag och onsdag varje vecka skulle inte vara dumt haha.. Bland de värsta dagarna på skolan. Men den här veckan hade jag tur! Idag var jag ganska slö när jag vaknade imorse så har inte åstadkommit så mycket idag, preppat matlådor och handlat, ungefär. Nu är jag på Galven och städar och efteråt väntar middag på berget. Då får jag även krama om Emma som skulle vara hemma! Efter det hadr jag tänkt fara på gymmet och köra lite kondition, ingen intervallträning idag (som jag vanligtvis gör helst utomhus). Det är bra nu, det känns så enkelt allt. Förutom mitt sötsug som dyker upp nu och då. ;)






ledig tisdag

2014-05-13 @ 20:51:40
Skönt har det varit att vara ledig idag! Fick sovmorgon och kastade i mig frukost, for sem till mamma och pappa för en prommis med hunden. Har varit och klippt på två olika ställen och även gjort ett ben/rumpa /mage pass ikväll som blev riktigt svettigt, me like! Så nu har jag nyss fyllt på med en proteinshake och kvarg med ananas och mandel, underbart. Idag köpte jag även färska jordgubbar så imorgon till frulle blir det bäst frukosten som jag tipsade om för ett tag sen.





Har även fått igång pärlan, första tävlingen blir i Lycksele den 24 maj. :)

allt faller på plats

2014-05-12 @ 15:56:42
Idag när jag var på Dressman och handlade en slips så fick jag ett samtal som gjorde att jag började grina där inne, haha. Andreas har äntligen fått tillbaka jobbet, så nu ser våran framtid ut som vi hade planerat, jag kan inte beskriva vilken lycka jag känner, allt känns så rätt. Att få starta ett liv med den man älskar samt att få jobba med något man brinner för på en ort där man trivs bra. Nä fyfan alltså, jag är så jäkla glaaaaad! Så därför kommer nog kvällens arm/axel pass med Elin gå skeeetabra. Jag älskar livet just nu!!!!






Ny vecka imorgon, wihooo!

2014-05-11 @ 20:43:42
Förut hatade jag nya veckor, men nu älskar jag dom! Ny vecka betyder nya beslut, ny start och en ny träningsvecka. Har även idag gjort tre veckor på mitt program och imorgon får jag sällskap - agerar ju som en "mini-pt" haha. Låter skitdumt men det är ungefär så jag kan förklara det. Har gjort ett kost- & träningsprogram som ska börja för henne imorgon, likt mitt så vi håller tummarna på att det funkar för henne också!
 
Angående mitt program så har jag gått ner ett kilo till, alltså tre kilo på tre veckor. Hade inte tänkt att det skulle gå i sådan fart och har jag otur är det muskler likaså som fett som far och det vill jag verkligen inte. Men jag ska fortsätta köra och är det så att det fortsätter så snabbt så måste jag ändra i kosten lite - dit med mer kolhydrater. Men det går annars skitbra! Är mätt och glad, känner en "skön" mättnadskänsla (inte sån där som när man ätit typ pizza), träningen går bra där jag har mycket energi, konditionspassen går bra och jag ser resultat (även fast det gått kort tid).  Det är så jäkla kuuul!
 
Här är en bild från handlingen som vi gjorde inför Elins program, en veckas mat! Det behöver inte vara svårare än vad man gör det till. :)

BCAA - något att satsa på? Help me

2014-05-11 @ 17:24:03
Önskar det var fler som vågade lämna en kommentar här för nu behöver jag hjälp med en sak.. BCAA är det något ni tycker är bra att använda eller slänger man pengarna i sjön på det? Har funderat länge på att köpa men nu när ekonomin är halvdan känns det inte som att man vill slänga ut massa pengar på sådant man inte använder. Så åter igen till ämnet - höjd prestationsförmåga, muskeluppbyggnad och snabb återhämtning låter väl bra? Men som sagt, eftersom jag aldrig provat något liknande så vet jag inget om det, det kanske inte är så bra som det låter?.. Lämna gärna svar om vad ni tycker om det! (Om det är någon som läser den här bloggen som har provat såklart) tack! :)
 
One Amino®

sötsug och gobolla

2014-05-10 @ 20:34:00
Idag har jag vabbat, Andreas är sjuk hehe. ;) Jag har då klarat mig men mitt hjärta har legat i snart fem dagar nu.. Får hoppas mitt grymma immunförsvar inte sviker mig.

Blev en kopp kaffe hos Sandra med lite surr, har rullat permanent, ätit middag hos mor och far, kört kondition på gymmet i 30 min, planerat studentfikat, gjort inbjudningar och "bakat" lite. När jag handlade var jag så grymt jäkla sugen på godis så jag skyndade hem och gjorde protein chokladbollar och frusna hallonbollar, det är ju trots allt lördag. Men stolt över mig själv blev jag när jag stod emot och inte köpte femton kilo godis. Så istället ska jag njuta av mina egna bollar till ESC. Hoppas ni haft en bra lördag. :)






redo för bal

2014-05-09 @ 15:52:09
Idag satt jag in löshår och klippte in det fint så nu är jag redo för balen! Ska prova lite uppsättningar framöver. Frågan är bara hur länge det går innan jag blir less. ;) men än så länge känns de bra!




hoppas på träningsvärk imorgon!

2014-05-08 @ 21:06:28


Så här kände jag mig efter kvällens ben/rumpa/mage pass. Dessa pass har gått så dåligt för mig men nu börjar jag verkligen tycka om dom och ikväll hade jag sån energi! Så har jag inte träningsvärk imorgon då vette fan, haha. Och som bildem visar kände jag också efter jag hade gått upp för trappen, vem fan flytt längst upp?!

en bra torsdag

2014-05-08 @ 16:13:43
Redovisningen av projektarbetet gick faktiskt bra, och fick även veta att jag ligger på ett betyg B i frisör vilket jag tydligen skulle se som ett MVG (i det nya betygssystemet är ett A typ MVG+ så det är omöjligt att få) och de kändes så jäkla kul! Fick även veta att den 24 juni börjar jag jobba i Övik och vi kanske ska få kolla på en lägenhet snart. Har även fått ett paket på posten idag, färgat håret på Emilia, ska träna med mamma ikväll och vara med mitt hjärta, det blev en bra dag idag! Lite bättre än igår..






another frulle

2014-05-08 @ 06:38:49
Ursäkta för gårdagens inlägg, är bara så arg på skolan nu så jag vet inte vars jag ska ta vägen.

I alla fall så tänkte jag dela med mig av ett recept! Så är ni less på äta gröt och ägg till frukost så kan ni kombinera dom.

2 äggvitor
0,75 dl havregryn
1 tsk kanel

Stek ihop i en stekpanna så det blir smulor, är sedan med jordgubbar och banan. Vill man kan man ringla honung över.




fuck this

2014-05-07 @ 14:24:22
Skolan är nog det värsta jag vet just nu.. Som jag säger, hade jag känt såhär som jag gör nu när jag gick i ettan hade jag hoppat av för länge sen. Jag menar det är inte meningen att man ska gruva sig kvällen innan för att man ska på skolan? Jag vill aldrig fara hit och när det är söndag får jag sån jävla ångest. Har aldig lektioner så jag sitter mest bara på skolan eftersom ingen annan orkar ju fara hit eftersom dom bor här i Lycksele, sen när jag har lektioner har jag bara lärare som är helt blåst, som inte kan förklara saker och är allmänt dum. Just nu får vi läxa på läxa på läxa och jag har så jäkla mycket i mitt huvud just nu, speciellt när delprovet är om 1,5 vecka och jag kan inte ens rulla en jävla permanent. Jag orkar inte, snart skiter jag i det här. Visst är det inte länge kvar, men så här har jag känt sen efter jullovet och det blir bara värre och värre. Jag vill ut och jobba och skita i det här, aldrig komma tillbaka. Å-n-g-e-s-t
 
 

latmansfrulle

2014-05-07 @ 06:30:25


Hade helt slut på ägg hemma så de fick jag klara mig utan, så då la jag gröten på hyllan idag och åt istället kvarg med min goa müsli samt kalorifri chokladsås. Mums ;)

new in

2014-05-06 @ 20:42:28




Äntligen fick jag min underbara text på armen. Fastnade för den där texten när jag hittade den för ungefär två år sedan, och idag har den en stor betydelse för mig.
Fortsatte även på min hemska tjej (haha) och gjorde bara en ros och gjorde klart glasskärvorna, hann inte mer än så. Nästa tid är den 24 juni och då jar jag en hel dag med min älskling.

a lifestyle

2014-05-05 @ 20:12:51
Vad är det nu för uppdrag jag har då? Jo jag har fått en förfrågan om jag kan hjälpa en person med kost- & träningsschema, något likanande det jag kör. I det fallet är det precis så som många andra känner, man vet mycket men inte hur man ska börja eller hur man fortsätter. Jag har bara hållit på med träning och kost i lite mer än fyra månader, men man lär sig fort. Jag är ingen expert och kommer aldrig bli. Men jag kan hjälpa utifrån den kunskap jag själv har, vilket jag tycker ska bli så jäkla kul! Se hur en annan person utvecklas med kunskap och stöttande från en själv, sen om det funkar lära vidare till andra som också är lite lost. Det är lite som en utmaning, både för mig och för den andra. Vilket jag tycker är kul för sen jag började träna gillar jag utmaningar och tar mig gärna an dom! Uppdatering kommer självklart att fås, vi drar igång på måndag!
 
Btw, ikväll klarade jag TVÅ chins!!! Töntigt lite kan vissa tycka men för mig är det stort - viljan att kunna göra fler blir större och större för varje gång jag klarar en till. Jag älskar den här livsstilen!
 
På den här bilden ser man hur jag har utvecklats på fyra månader om man vet hur jag såg ut innan. Axlarna börjar få lite form och musklerna runt bröstkorgen börjar sakta men säkert smyga sig fram.
 
Kom ihåg det allra viktigaste - ha kul när ni gör något sånt här, tvinga er inte till något som inte känns roligt eller rätt.

May. 05, 2014

2014-05-05 @ 09:19:46
Dom här två veckorna av programmet har gått så bra, inte haft något sötsug alls, haft motivation uppe och fått stöd av mitt hjärta. Kan man begära så mycket mer? Jo resultat. Igår hade jag tappa två kilo på två veckor, och två cm runt stussen (var det enda jag mätade). Så nu är det i med en högre växel, nu kör vi!

Och nu är det så att jag har ännu ett uppdrag på gång.. ;) något som jag ser fram emot mycket men den här gången är det inte för min skull. I'll let you know!

Idag blir det bli till Lycksele för lite tattoo..








lördag

2014-05-03 @ 16:10:05
Hej! Har varit lite tyst här eftersom jag har varit på språng. Onsdag till torsdag var vi i Storuman och hälsade på och igår var vi fram oxh åter till Skellefteå. "dieten" har gått hyfsat bra med tanke på att jag har inte styrt och ställt maten så mycket. Provade även att köra HIIT för första gången och det var en skräckblandad förtjusning! Orkade inte så många gånger men gud så slut på jag var efteråt, och det tog bara lite mer än tio minuter!! Mitt mål är väl att klara lite längre.

Imorgon är det vägning och mätning för då har jag kört i två veckor. Har inga större förhoppningar då jag vet att två veckor är väldigt kort tid, men vi får väl se. Nu ska jag fara och handla för sen ska vi grilla med bror och Elin, mums!



En början är en början, mem det ser bra ut! Nästan så att lite magmuskler kanske snart vill titta fram..?




hemmagjord müsli

2014-05-02 @ 16:52:11


5 dl fiberhavregryn
2 dl pumpakärnor
1 dl naturella cashewnötter
1 dl kokosflingor
0,5 dl madel
0,5 dl hasselnötter
1 dl solroskärnor
4 msk kanel
1 dl vatten
1 msk stevia
3 msk Maple Joes lönnsirap

Blanda alla torra ingredienser i en skål och strö ut sen på en plåt. Häll över sirapen och vattnet lite i taget och rör noga. In i ugn på 200º i 20 minuter. Rör var femte minut, låt svalna när du tagit ut den.

Passade perfekt till kvargen imorse!

RSS 2.0