hair

2013-05-31 @ 13:38:19
Igår satt jag in löshår med tång för första gången och det blev faktiskt bra, samt gjort en balfrisyr idag! De är så grymt roligt att hålla på med hår. :) ska även försöka spara så jag kan sätta in själv tills marknan typ!



Sabina





Linda

äckelskoljävel

2013-05-30 @ 12:34:50
Alltså nu måste jag få skriva av mig om den här skolan.. Jag råder er åter igen, sök inte till Lycksele! Blir så jävla förbannad, jag satt och sa till Andreas igår "undra om jag ska skita i skolan imorgon, vi har ändå inte så mycket att göra" och dessutom visste jag att de skulle vara varmt ute och då är det ju skönare att vara hemma. Men så duktig som jag är så for jag på skolan ändå, och väl här fick jag veta att vi inte skulle ha en lektion, så jag slutade halv tolv idag.. Blev så arg så jag slog papperskorgen in i skåpet. VAFAN, jag hade ju kunnat vara hemma ändå!!!!! Åh jag blir så less.. Just nu skulle jag bara vilja sätta mig ner och böla i ett hörn, så arg är jag just nu. Skolhelvetet. Nä nu måste jag sluta skriva innan jag blir mer förbannad. 

i´ve done a few things i shouldn't be proud of

2013-05-28 @ 08:45:22
Det är så grymt mycket som måste göras just nu känns de som. Fullt upp hela den här veckan, och nästa är ganska prickad också. Ska sätta in löshår, samt klippa in det, göra balfrisyr, testa samt göra examensfrisyr, göra student frisyr, titta på studenten i Vilhelmina, vara på studenten här i Lycksele (bara på kvällen), och mycket mer. Ska även försöka inviga stugan nästa vecka när jag är ledig tors-fre. Helst bara jag och Andreas, hur mysigt som helst. 
 
Bokade även tatueringstid igår, kändes grymt kul. Fick dock inte tid förrän den 26 augusti, men det gör inget! Ska fortsätta på den som inte är klar ännu, jag väntar med den andra jag vill göra (som är lite hemlig). Vi ska även försöka lista ut vars vi ska på semester i sommar.. Var intresserad av Stockholm men är inte riktigt säker. 
 
Förövrigt då? Jag är riktigt jävla lat just nu, vet inte vad det beror på. Det är väl som med allt annat, det går i vågor. Maten skiter jag nästan i. Äter när jag känner för det och vad jag känner för. Kan dock resultera i nästan inget vissa dagar och frossa andra, vilket inte alls är bra... Ska väl försöka ordna upp det där när det känns bättre.
 

Måste.hitta.inspiration.

2013-05-22 @ 10:01:41
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om på bloggen just nu. Bilder är ju roligt men jag tar ju nästan aldrig bilder. Eller jag kom på en sak. Jag och A hade köpt en videokamera tillsammans, men den visade sig vara skit, ett bra ord som samlar allt. Så vi fick tillbaka lite pengar för den och ska köpa en ny, dock blir det när vi har råd.
 
Ska även maila om tatuering nu, hoppas det går vägen.. Emma ville att vi skulle fara och shoppa om jag var ledig nästa vecka, få se hur det blir! Försöker även planera in något med Cecilia den 1 juni eftersom varje gång vi sagt vi ska göra något så har det kommit något i vägen! 
 
Världens bästa kusinbarn! :)

"alltså alla är fina på sitt sätt men sanna måste vara den gulligaste jag känner"

2013-05-21 @ 06:28:20
Som rubriken lyder, sån kommentarfick jag igår. Inte helt fel! Helgen va grym, sen vet jag inte vad mycket mer jag ska säga. Jo en sak, får mitt schema för sommaren på torsdag!!! (:



Gröt med hasselnötter, kokosskivor, linfrön, kanel och mjölk.









Första folkracetävlingen för i år och som dam

2013-05-19 @ 18:40:24
 Fan va kul det är med folkrace, jag älskar det! Mitt absoluta största intresse, helt klart. Körde första tävlingen igår i Krokom, har aldrig varit där förut men banan var jävulskt rolig så den rekomenderar jag. Det gick superbra att köra med damerna, kvalade upp mig så jag var först in i A-final (jag menar, första gången jag kör mot damer?!). Iaf så valde jag startspår 2 eftersom det var en jättetvär kurva nästan på en gång så jag skulle komma bra genom den. Lampan slog om från rött till grönt och vips var jag iväg. Tog starten och kom ut som etta. Fan va grymt det var, jag minns hur jag skrek "YES!" i bilen, haha. Skulle jag dock inte ha gjort eftersom när jag såg hur nära resterande var så blev jag alldeles för het så jag sladdade bort mig i en kurva och fick sladd. Kunde dock ratta tillbaka och jag var fortfarande först. Körde rakt mot nästa kurva, full gas och bom, fick jag en smäll. Och en till. Och en till. Innan slutet gick det inte mer så då var jag utanför banan. Släppte förbi alla innan jag kunde backa ut och körde klart så jag blev sexa. Lite surt men det är ju folkrace. Men fan va kul det är! Åååååh, kärlek.
 

another monday

2013-05-13 @ 20:18:21
Första dagen på skolan efter sex veckor hemma i Åsele, och jag lever! Det var faktiskt grymt roligt att träffa dom i klassen, samt dricka kaffe med Johannes, grymt länge sen. Dock har ingen folkracestol kommit... Hoppas bara den hinner komma innan helgen, annars blir det svårt att köra! Som ja längt :)




helgen

2013-05-12 @ 19:40:39
Hallå där! Är inne här väldigt sällan nu för tiden.. Helgen har iaf varit bra! Fredag blev det utgång, åt tacos hos Jan och Felicia, tittade på hundvalp, spelade kubb osv, osv. Roligt var det iaf.
 
Lördag låg jag i sängen till halv två typ, sen drog jag till Sabina och umgicks lite med Sabina, Evalena och Sandra Å. Pappa bjöd på sjömansbiff (mums!) tillsammans med hockey och på kvällen tog vi en långpromenad jag och A.
 
Kaffepaus hos Pontus idag samt skruvning i folkracarn. Den funkar! Fan va glad jag blev. Har även löptränat ikväll och nu ska jag försöka mig på Thereses nyttiga nutella. Ha en bra kväll! 
 

Bilder sen kittel

2013-05-09 @ 20:12:57

Svar på tal

2013-05-09 @ 11:15:09
Fråga: Varför valde du just Andreas? :-)
Skulle du kunna vara otrogen? :-)
 
Svar: Angående första frågan... Jag hade inte varit singel länge och hade planerat att vara det ett tag men så började jag umgås med Andreas på grund av att båda var hos Hugo samtidigt, ganska ofta. Jag kunde inte sluta skratta, det spelade ingen roll vad han än sa så vek jag mig dubbel, och det kändes jättedumt. Jag föll för hans charm, hans röst (haha tro det eller ej) och hur han fick mig att skratta. Han kändes som en bra kille att vara med så jag lät det gå den väg det gick och till slut blev jag riktigt kär i han. Så varför jag just "valde han" är väl kanske för att vi klickade så bra, jag tycker vi passar jättebra ihop, än idag.
Andra frågan: Nej, jag skulle aldrig kunna vara otrogen mot Andreas. Varför? Jo för jag har allt jag söker hos honom redan så jag behöver inte få det från någon annan. :)
 

en fråga...

2013-05-06 @ 16:08:45
Om du fick fråga mig precis vad du vill och jag var tvungen att svara 100% ärligt, vad skulle du då fråga?






lite nytt i läggan

2013-05-06 @ 09:53:50
Tomväggen i vardagsrummet har varit ett stort problem, men tacka vet jag Ikea! Blev mycket bättre när man fick dit lite möbler, så nu är det bara att fylla möblerna, haha..




en toppenhelg

2013-05-05 @ 18:48:37
Helgen började med jobb, 16-20.15 på konsum. efter det umgicks jag lite med Sabina, Evalena och en sväng med Elin, skrattade och pratade på. Lördagen vaknade jag otaggad nanting, men när jag väl mött upp tjejerna för att handla gick det över till tagg. Fyra möttes vi hos Jenny där vi lagade mat för fullt. Hämtade Evalena vid halv fem och för er som inte vet så var det en överraskningsfest eftersom hon fyllde arton förra helgen. Det kunde inte ha varit mer underbar ! Tog min fina i handen vid halv tolv och promenerade hemåt och somnade inte förrän ett. Steg upp idag och mådde som en gud, det var dags för dop för Bine. Åkte till tåsjö och sen hem igen. Nu ska jag jobba sen skruva ihop lite möbler! I love it













May. 03, 2013

2013-05-03 @ 11:08:31
Förkylningen smyger sig på... Men jag tänker då fan inte bli sjuk! Så jag kokade ihop vatten, ingefära, citron, vitlök, honung och bubbelvatten igår och drack. Smakade skit men kände mig inte hängig idag, bara lite ont i halsen. Jobbade igår 8-12 och idag blir det jobb 16-20.15. Fan va kul det känns! Och morgondagen kommer nog bli grym. :)




Fan va brun jag va på övre bilden, men bara på halva ansiktet haha!

vi kan ta oss ner på jorden

2013-05-01 @ 17:57:15
Det är ganska tyst här nu för tiden, haha. Det har inte hänt så jättemycket nu på mina lediga dagar. Lite klippningar här och där, skruvat isär en cykel, köpt sprayfärg, löptränat osv. Ikväll ska jag boxas med mamma bara mina bröstsmärtor släpper. Fattar inte, har aldrig haft det så här förut.. Imorgon är det jobb några timmar och likaså på fredag, känns superbra! Och helgen ser bajsjäklabra ut än så länge.. ;) can't wait!
 
Justja, hann ju även vara brunett ett tag.. Trivdes inte riktigt så jag gjorde ljusa slingor men när jag tittar på bilden såg det inte så jävla tokigt ut ändå. Blir galen på mig själv haha!

RSS 2.0