äntligen helg

2014-02-28 @ 15:49:49


Har inte hittat nån skjuts hem denna fredag mem vad gör det då det är helg? Ikväll blir det mys (hade tänkt ha vilodag men får se om jag kan hålla mig borta..) och imorgon blir de Lycksele med brudarna! Ha en bra helg!

sugarbun hunnypie

2014-02-27 @ 16:11:39
Första dagen på skolan denna vecka, och jag tar helg imorgon. ;) Frisördag idag vilket gick super! Haft en klipp och färg, en färg, färga löshår och de värsta av allt.. jag fick klippa min lärare!! Det var nog det värsta jag gjort i mitt liv haha.
Ikväll ska jag hjälpa mamma och bära lite saker till loppisen på lördag (kom dit vet ja!) och efter det så blir det bröst och rygg på gymmet. Ska åter igen prova det nya upplägget och se hur bra det funkar där eftersom jag känner alltid att jag kan få ur så mycket mer ur bröst&rygg dagarna än vad jag gör. Vill pressa allt till max! Fick även med mig ett par vita jeans idag som invigs på lördag.




långledigt

2014-02-25 @ 21:49:29
Jag har på senare tid inte känt att jag fått ut allt jag kan genom träningen så idag provade jag ett nytt upplägg som jag blev såld på. Musklerna fick verkligen arbeta! Så jag ska prova det här under en tid men jag får inte glömma att jag är nybörjare så jag måste prova mig fram.

På lördag ska jag på 20-års kalas och då ska vi även fira 100 dagars. Känns riktigt kul att få umgås med fina tjejer som man inte umgås med så mycket, och även inviga studenten lite mjukt.






Feb. 25, 2014

2014-02-25 @ 21:43:06

update

2014-02-19 @ 09:14:36
Blir väldigt dålig update här nu föt tiden. Har tränat i några veckor nu och det går verkligen bra, fattar inte varför jag inte har börjat tidigare för?! Det är så grymt roligt och allra bäst känns det när man är småsur eller less och kör ett pass och känner hur glad man blir efreråt - vilken jävla känsla! Har även beställt nytt proteinpulver som jag tycker funkar bra. Dock har jag börjat äta som en häst nu när jag tränar men jag ser det som något bra. Även fast jag har blivit lite större så har jag fått mer muskler så det gör inget. Dock om jag fortsätter att bli större får jag väl bara deffa lite, sen köra på igen. Det är så jäkla kul, fattar inte varför jag trodde förut att jag inte kunde eller liknande. Man behöver inte vara världsbäst sen är ingen perfekt från början, man lär sig ju hela tiden.






prag

2014-02-15 @ 13:10:13


























Prag var så jävla bra, over and out.

mitt nyårslöfte

2014-02-04 @ 12:20:26
Mitt nyårslöfte var att äta lite bättre och komma igång med träningen men jag ville inte berätta det förns jag visste att jag skulle klara det, tycker inte om att misslyckas. Jag hade som mål att få mer muskler - alltså styrketräna. Dock ville jag inte bli en sån här "tråkmåns" som bor på gymmet nästan, men nu förstår jag varför det finns sånna. Det är ju så jäkla kul! Jag har inte tränat mycket men jag har börjat iaf och jag är ganska så säker på att jag kommer att fortsätta. Mer om det sen!





(så ser jag ut nu, spänner mig såklart på bilderna)



fick även ett paket från finessguru hem, mer om det sen också!

RSS 2.0