onsdaaaaag

2012-02-29 @ 11:56:00
Jag vill shoppa en ny vår/sommar garderob, och det tänker jag göra! Vill helst av allt ha jeans med hög midja och chinos just nu.. Även en skinnjacka!




i'll be the last one on the dancefloor

2012-02-28 @ 12:59:31
Dålig uppdatering, i know. Meeeeen, jag har faktiskt varit borta i helgen, var i Storuman! Av alla ställen, haha. Nä men det var riktigt trevligt där, riktigt trevlig familj också! På söndagen när vi kom hem så for vi ut en sväng med skotern och jag fick mig ett gott skratt när jag "lekte" med Ozzian. For även och jobbade på kvällen och hann dessutom med bingolotto! Dock ingen vinst där.. Och igår var jag bara hemma från skolan så det hann bli en skotertur där med. Det är så grymt skönt väder ute nu!

Kände mig lite lat som inte for till Dorotea igår och spelade fotboll, men vi skulle fara från Åsele halv åtta så det skulle bli väldigt sent isåfall! Så ikväll blir det stenhårt på gymmet och jag tror nog att jag tänker promenera hem efter det. Det tar typ en halvtimme extra men det gör inget, men ska passa på att vara ute nu!

Förövrigt är jag väldigt skolless.. Jag vet inte vad det beror på, och jag hoppas verkligen att det går över. Jag vill inte gå i skolan och inte vilja vara här, utan jag vill se fram emot att komma hit. Men om tre dagar är det lov och förhoppningsvis blir det bättre efter lovet!


Vänner är något man ska vara rädd om, stöt inte bort dem. Det har jag lärt mig av egna erfarenheter.

what doesn't kill you makes you stronger

2012-02-24 @ 10:57:57

You know what? De är fredaaaaaaaaaag! :D så skönt! Fick åka bil imorse, och ska även åka bil hem idag, är väldigt tacksam kan jag lova. Har även fått lön idag så de känns bra! Ska betala av lite skulder och så. Ikväll står det step-up på schemat och sen ser vi väl vad kvällen har att erbjuda..? Emil tyckte vi skulle hitta på något, och ska även sova med min söta pojke! Livet leker, så äre bara.


Haha, jag lägger nästan bara upp gamla bilder men det är för att jag oftast är på skolan och skriver.. Ska uppdatera mitt bildförråd!


summer of 2012

2012-02-23 @ 13:54:43

Drömmer mig bort på engelskan, jag har hittat sidan med mina sommarklänningar!

this won't hurt, i swear

2012-02-23 @ 12:02:52
Just nu sitter jag i datasalen och ska fortsätta min berättelse om en tjej som är populär på skolan, och perfekt hemma och har jättemycket pengar men inte så bra kontakt med hennes mamma, som sedan kommer bli gravid och det kommer att bli en skandal och då är det bara en av hennes bästa kompisar som fortfarande kommer stå vid hennes sida, MEN jag har glömt bort allt jag skulle skriva däremellan.. KUL! Men jag kommer på det, tids nog.
Det är soligt ute och inte så kallt, fan va skönt! Har även idrott idag som sagt och istället för ett gympass blir det nog en joggingtur i det fina vädret. Även fast jag är på skolan känner jag mig glad idag! Vet inte om det beror på vädret eller vad det är.



Påtal om sommar.. This is going to be my summer, det känner jag! Men, nu kom min lärare och sa att jag skulle fortsätta så jag skriver mer om det i nästa inlägg.


Gammal bild - långt hår

we found love

2012-02-23 @ 08:56:48
Torsdag idag vilket innebär att det är helg imorgon! Jag känner mig mycket gladare nu än igårkväll faktiskt. Och det senaste jag gjorde på kvällen gjorde så jag somnade med ett leende på läpparna. Tack fina du!
Jag har även fått nya saker att se fram emot, saker som kommer hända inom en snar framtid och saker som kommer hända inom en längre framtid. Jag älskar mitt liv! It just keeps getting better.

Idag på idrotten står det spinning på schemat och ikväll blir det boxing. Tror jag ska gymma istället på idrotten så jag spar mer energi tills ikväll så jag kan slå jävulen! Haha.. Sedan blir det vidare till min fina för jag ska nämligen åka med han imorgon bitti. And you know what? Imorgon är det fredaaaaaag! Och då tror jag att jag har bokat step-up och på kvällen blire ba myskväll har jag bestämt, med fetaost som jag har längtat efter hela veckan och på lördag blir det upp tidigt på fotbollsträningen! Sen blir det väldigt stressigt känner jag eftersom den slutar halv tolv och jag ska fara senast tolv från Åsele, typ. Ska nämligen följa med till Storuman på lördag och hockeymatchen börjar två! Men allt är möjligt..

Fan va ja ha börja skriva mkt. ;p


Det där är min drömtatuering.

we're gonna have a summer party

2012-02-22 @ 18:28:02
..och där vände lyckan. Eller ja, det blev bara som tomt tvärt, och jag vet inte varför. Kan kanske bero på att jag ska fara och jobba? Inte precis det roligaste. Eller kan det bero på en fin vän, som jag inte umgås med så mycket längre? Det får bara inte bli så, det får inte.

En träningsform jag vill prova på är crossfit! Fast jag tror det kan vara ganska jobbigt.. Men en utmaning är alltid roligt! Speciellt när man klarar av den. Jag har bestämt från och med nu, ska jag börja försöka se allt positivt, på ett eller annat sätt. Eller ja.. Förutom Hanna i big brother (!) haha. Jag tror att livet kommer flyta på lättare, och man kommer se andra vägar man kan ta.

Även mitt sötsug. Det går hur bra som helst! Trodde aldrig någonsin att jag skulle klara av det, but here i am, stronger than never before! Det känns så grymt jävla otroligt bra att slippa vara beroende av något som inte är bra alls.. Fan, va stolt jag är.

Nä, iväg och jobba nu, hare!


u know what? i like u

Det går bra nu, förjävla bra!

2012-02-22 @ 12:26:19
Jag känner mig så glad och stark, men samtidigt känns det som att något fattas. Jag tränar regelbundet och har slutat äta godis, chips, kakor, tårta, glass, dricka dricka och allt annat i den vägen! Äter mycket mer grönsaker och frukt och även annat nyttigt. Det går bra i skolan och jag har skaffat en ny frisyr. Jag har träffat en väldigt fin människa som gör så jag blir glad och glömmer alla bekymmer. Jag har underbara vänner som jag berättar saker för, och jag har även träffat nygamla vänner som visar sig vara så mycket man har gått miste om! Men ändå känns det som något saknas, jag vet inte vad det är.. Kanske är för att jag inte hittar på så mycket, eller att jag inte uppskattar saker så mycket som jag borde. Jag har ett bra liv, men jag ska göra det ännu bättre! Jag ska fortsätta träna som jag gör och äta som jag gör så jag får en perfekt kropp, jag ska sätta upp mål med mina fina vänner så jag har något att leta efter och jag ska börja vara mer nöjd med mig själv, för jag är fin och snäll, det vet jag.. Alla kanske inte tycker det, men det är så jag ser på mig själv.

Tack alla som förgyller min tillvaro, ni gör min dag! Jag mår riktigt bra idag även fast det är pissväder och måste jobba ikväll, men det ser ljust ut nu, det gör det! Snart sommar och då jävlar!


mondayy

2012-02-20 @ 18:07:52
Nu är nästan hela måndagen bortgjord! Ikväll ska jag bara klippa Elin samt färga hennes hår och om det blir tid över blir det en sväng med Evapes, annars blir det en joggingtur som jag tänker klämma in än hur lite tid jag har kvar! För jag fick ingen pump plats.. Det var fullbokat.

Imorgon ska jaaaag klippa mig! :D eller, glad och glad vet jag väl inte om jag ska vara.. Men, förhoppningsvis kommer det gå mycket lättare och snabbare att fixa, så då slipper jag gå runt med hästsvans hela tiden..



Sen längtar jag som bara den tills jag får göra min meduzaaaa!


She's a diva and she knows why the club goes wild

2012-02-19 @ 18:07:44
Nu är det söndag IGEN, vilket betyder att det är måndag imorgon och då är det en hel vecka tills det är nästa helg.. Haha.
Helgen har varit bra, kanske lite seg men bra ändå! Mycket mys osv. Fredagen var jag barnvakt till Ozzian vilket gick bra, sen blev det hem och sova. Lördagen for jag och tittade lite på hockey sen hem och gick ut med hundarna. (missade träningen för hade inte hört att det var någon, men från och med nu vet jag att det är varje lördag) På kvällen blev det melodifestivalen med pappa, Pontus, Elin och min fina, och efter det var det bilkurragömma för fulla muggar!
Idag fick jag sova ända till tjugo i elva! Fast har inte gjort mycket idag heller.. For hem och träffade mamma och syster och spelade lite spel, och gick ut med Boss. Och nu måste jag fara och jobba, fast har ingen större lust..


very gammal bild, tror jag var typ tretton..

Sen attberopå mitt sockerberoende.. Det har gått grymt bra kan jag bara säga! Förutom igår var jag väldigt sugen på lite cola, och idag när jag såg en chokladask blev jag lite småsugen, men jag stod emot. Jag tror nog att det här kommer gå vägen! Jag känner mig starkare och mer bestämd än någon annan gång förut. Det känns även bra när man väljer det mindre onyttiga alternativet än det onyttiga. Har även stöd från Andreas för vi har slagit vad kan man väl säga.. Men jag känner att jag kommer INTE att förlora! ;)


Another gammbild.. Hade inte så mycket smink då ser jag!

almost heaven

2012-02-17 @ 11:09:21
INTE ETT MOLN, SÅ LÅNGT ÖGAT KAN NÅ! Fan va skönt det är ute nu, och glad blir man också! Nyss varit ute och plumsat i djupsnön med mina hundar i ungefär 45 minuter. Även så är jag ledig idag, blir inte bättre! Och idag ska jag ut och leta sommarjobb hade jag tänkt.. Hoppas det går bra!

Ska även försöka få bort mitt sockerberoende har jag bestämt, haha.. Får se hur det ska gå, men förhoppningsvis går det jättebra!


ggggammbild.se

nu ligger dina kläder ute på gatan

2012-02-16 @ 09:42:25
Fan, jag hatar när man ska ta ledigt nu på gymnasiet! Man måste prata med varje lärare man har samt få deras underskrift och dessutom är aldrig lärarna där dom ska va! ARRRGHH! Men, snart har jag fixat allas underskrift! Förutom min klassföreståndares och det känns som det kan bli lite svårare..

Vet ni vad? Jag vill ha vååååår! Typ i april, när vi ska till fjälls! Fan va ja längt.. Sitta där i t-shirt i solen och ba må! Sen när man kommer hem har snön börjat tina bort och man kan gå i mindre kläder och tillslut är det den efterlängtade SOMMAREEEEN! Kan inte beskriva hur mkt jag vill ha sommar just nu! Och stora planer har jag också.. för både mig och andra, hihi. ;) järngänget, eller hur vare?!


En bild på mig och en fin vän, dock har jag inte hört av honom sen typ skolavslutningen i nian!..

..och faktiskt, så är jag jävligt sugen på te.

I remember the time..

2012-02-15 @ 19:08:27
..when i var liten, kroppsmässigt. Jag blir så glad och även inspererad när jag läser Emilias blogg, jag älskar att läsa den! Hon skriver mycket om träning, och det tycker jag om, men.. Nu får det vara nog! Just nu tränar jag fyra dagar i veckan, men ändå räcker inte det för att jag ska se skillnad. Jag äter som en jävla häst. Eller, iaf sötsaker. Nu fåre fan va nog! Jag har bestämt mig att innan sommaren (helst innan det också) ska jag ner på mina underbara 55 kilo som jag vägde förut! Kanske inte är så lite det, men det är betydligt mindre än vad jag väger nu..

Jag ska klara det! Brukar inte gå så bra, men nu, nu äre allvar!!!


"den" tiden..

everybody

2012-02-15 @ 18:34:20
Nu är halva onsdagen bortgjord, och kan ju inte klaga so far! Idag har jag bara blivit ompysslad på frisör! Har fått ögonbrynen plockade, ögonbrynen färgade, samt fransarna och håret tvättat! Helt enkelt en skön dag, dock måste jag iväg och jobba nu..


Se va ljus dom var innan!




Fler i klassen fick även bli ompysslad!

Nä, nu måste jag iväg, hej hopp gummisnopp!

come on feel the noice

2012-02-14 @ 09:00:03

Har inte skrivit på typ 3-4 dagar, men jag har rent utav sagt haft fullt upp så vi kan dra en snabb genomgång!

Fredagkväll
hann jag hem till step-upen och efter det minns jag helt ärligt inte vad jag gjorde, haha.. Jo just! Färgade håret på Evalena och vi använde hela sex hårfärger..

Lördagen
blev det upp tidigt och iväg på paradisbadet för att fira lillasyster! Efter det for vi och åt och sedan hem till Åsele igen. Väl hemma i Åsele så började jag fixa mig inför Vilhelmina, och när alla var klar for vi iväg och kvällen tillbringade jag där, var faktiskt riktigt stadig som jag sa! Trot eller ej. ;)

Söndagen
låg jag mest i sängen, ändå tills jag såg vilket grymt väder det var, så vi for och grillade å ba mådd! Efter det åt jag från Silvan och for sedan och jobbade.. Efter det blev det lite mys innan det var dags att sova!

Gårdagen
var jag på salong hela dagen, och var i lycksele ändå till tjugo över fem så var tvungen att äta en risifrutti från konsum som middag eftersom när jag kom hem var det snabbt på sporthallen och byta om för då var det träning. Körde dubbel träning igår eftersom jag inte rört mig på länge.
Oj, mycket det blev..


Tillbringade mycket tid i helgen med den här fina bruden!

Och idag är det alla hjärtans dag! Fan va snabbt tiden går.. Men det innebär att efter styrkegympan får jag tillbringa den dagen/kvällen med min fina. :)


nilagubben

2012-02-10 @ 14:10:47
FREEEEEDAAAGGG! Och guess what?! Fick en plats på step-upen tillslut! ;) kollat heeeeela veckan och det har varit fullbokat hela veckan, men idag var det fyra platser lediga så då jävlar bokade jag!

Idag har det varit världens segaste dag kan jag lova.. och dagen avrundades med skidor! Jag och Sandra tog på oss pjäxorna och drog en rundtur, grymt skönt!


Haha, jag var tvungen

mirror mirror on the wall, tell me what i'm looking for

2012-02-09 @ 13:22:51
Alltså jag måste ju ha väldigt tråkigt på skolan idag, haha.. Höjdpunkte hittills måste ju ha varit laxen till lunch! Fast när jag tänker på det vill jag bara spy, för jag är verkligen proppmätt.
En annan höjdpunkt måste ju ha varit när en väldigt snäll själ fyllde på min telefon, tack så mkt! :)

Alltså jag känner bara jag vill ha helg nu, nu, NUUUUUU! Som jag har längtat! Eller, egentligen så räcker det bara med att klockan blir tio över fyra så jag får sätta mig på bussen och åka hem! Då ska jag planera lite inför sommaren med min far, och efter det blir det boxing! Efter boxingen väntar trevligheter och imorgon är det fredag vilket är grymt! Dock är det en sak jag måste göra imorgonkväll som jag helst inte hade viljat göra, men äre bestämt så äre.. Dock har jag inte några problem med hur det är nu, faktiskt inte för det stör mig inte ett dugg, men folk vill ju inte att vi ska vara som vi är nu, så lika bra att göra bort det. Men jag känner att jag kommer få väldigt mycket skuld på mig även fast jag inte gjort ngt, för det har jag redan fått.


(almost)

Nä fortsätta med engelskan nu, men ni lär nog få fler inlägg av mig idag, haha!

HAHA

2012-02-09 @ 09:46:04

må så jävla bra

2012-02-09 @ 09:37:35
Imorse fick jag sovmorgon! Fick sova ändå till halv åtta, hihi.. Åkte bil med pappa till Lycksele där vi hann prata om sommarjobb, sparande, vänner osv. Allt mellan himmel och jord! Sånt behvövs ibland känner jag.

Sitter nu på skolan och inväntar att mattelktionen ska börja! Har bestämt mig att jag ska jobba satan så jag hinner jobba ut boken långt innan vi ska ha jobbat ut den, då kanske jag kan jobba med annat jag har kvar innan sommarlovet och om jag då har allt klart, då får jag gå på sommarlov!



Ska jag vara helt ärlig, så känns det så jävla bra. Det var inte tänkt att jag skulle ta steget och bli så igen, jag skulle ha en fri sommar! Men, with you by my side så känns det bra, förjävla bra.

rosahår

2012-02-08 @ 21:15:39
Mina saker har kommmmmmmit! :D två tunnlar 10 mm, svarta samt en labret på 10 mm lång gånger 1,2 mm bred till min meduzapiercing som jag ska göra så snart som möjligt! :)
Ikväll har jag varit och jobbat och även surrat med Emil och Hugo! Planerar lite smått inför helgens äventyr, och jag tror det kommer bli grymt! Haha "jag ska vara snygg!"..
Meeeeen.. Jag kan ju säga att det ska ju inte bli någon regndans för mig utan jag ska hålla mig stadig under hela kvällen! Så jag kommer nog få ta hand om alla andra ;) haha eller..?
Nä, nu hem å duscha nu och prova sakerna!
Åh herregud..

fish

2012-02-08 @ 12:12:44

Cha, sitter i biblo lixom och chillaaaarrr.. Nä, ja skojar bara! Eller sitter faktiskt här men, aja.
Bilbo = bibliotek, ehe

Onsdag äre idag lika med frisördag! Hittills har vi bara hållt på med grupparbete och drucke kaffe, meeeeen pannkaka till lunch! Perfekt.
Som sagt äre onsdag idag och det betyder att det snart är helg! Dock vet jag inte vad jag ska göra på fredag, men det känns som jag har något planerat.. Dock hoppas jag på att mina tunnlar och min piercing så jag kan göra min meduza nångång! :)


tuesday

2012-02-07 @ 12:07:31

Ehe, hej.. Är nog över en vecka sen jag skrev, ja vet.. Men måste verkligen skärpa mig! Kan ju inte ha en blogg där jag skriver nu och då, även fast jag redan har det, hah.

Anywayyy, jag har hunnit vara sjuk nästan hela förra veckan! Började på tisdagkväll och slutade med att jag var hemma från skolan onsdag, torsdag och fredag.. Men som tur var så hade jag fin sällskape nästan hela tiden! Tack :)

I veckan blir det nog fyra träningar, måste dra igång riktigt nu! Tränade ju inget förra veckan när jag var sjuk.. Igår (måndagkväll) provade jag på pump vilket brände gott, ikväll blir det styrkegympa, torsdag blir det boxing och fredag blir det step-up om jag lyckas hitta någon tid! I veckan blir det stenhårt i i helgen har vi planer!..

..Lördagmorgon sticker vi iväg och firar Jonna på sin elvaårsdag, utan föräldrar på paradisbadet!

..Lördagkväll drar nog jag och Emilia till Vilhelmina eftersom det är WWW, till en annan bruuud! Girls night, det kanske blir så..?


RSS 2.0