fanta&rosé

2012-06-25 @ 12:27:08
Nu äntligen är det måndag! Haha fattar ni att jag säger äntligen? Jo det är för idag startar jag mitt nya lic och idag får jag sommarlov på riktigt, ett tag iaf. Fick även sova till halv tolv, och det är nästan för länge! Men det är nog för att jag tog igen sen helgen osv.. Och på tal om annat ska det bli väldigt skönt att få komma iväg i helgen!
Åt en omelett till lunch och nu ska jag iväg till Sandra och vi ska ta en låååång promenad, jag måste komma igång med träningen igen. Jag och Andreas ska även ta en promenad ikvälll, sen är det tvbå träningar den här veckan, och några promenader på det, det är väl en bra början..?


Skulle ta en bild sen helgen men kommer inte in på facebook.. Jag har världens bästa vänner!

har inga nya bilder så det blir bara gamla

2012-06-21 @ 09:15:24
Imorse hade jag tänkt äta frukost på Andreas balkong för ddet är så sjuuukt mysigt när det är varmt och solen ligger på! Men då blev det inte så för solen skulle gömma sig precis när jag skulle äta! Argghh..
Menmen, Carina ringde till mig imorse och sa att hennes arm var så dålig så hon knappt kunde lyfta den och att hon hade börjat ringa till kunderna och avbokat men då var det någon som ville bli klippt av mig! :) spännande.. Men det ska nog gå bra! Lite nervöst att klippa på en salong bara och dessutom bredvid en som hållit på klippt hela sitt liv.. Men nån dag ska jag också bli så duktig! :)

Ikväll blir det ut på banan och besikta bilen, som ja längt tills imorgon! Emilia har även lovat att komma och titta och jag sa att jag skulle vinna eftersom det är hennes första tävling! Får se hur det går.. :)


two o'clock - blue shirt

2012-06-20 @ 14:45:24
Jag har inte uppdaterat bloggen på huuuuuur länge som helst! Kanske dags att börja skriva igen.. Har inte så mycket tid till att skriva sen vet jag helt enkelt inte vad jag ska skriva om längre.

Under tiden jag inte har skrivit har det hänt massa saker! Jag har kört min första tävling det här året och kom tvåa i a-final, haft en trevlig examenskväll med gamla klasskompisar, jobbat på fotbollsskolan, jobbat på en salong och mycket mer!

Har även läst Charlottes blogg och jag tycker så synd om dom, samtidigt som jag tycker dom är så grymt starka! Jag hoppas verkligen för dom att lilleman klarar sig bra och att de snart får komma hem. Jag känner verkligen för er!

Annars då? Jo nu ska jag tillbaka till salongen efter jag har haft lunch och ikväll tänker jag jobba och kanske vara med Emilia en sväng, känns bra! Kommer även köra folkrace tvådagars nu till helgen, fredag i Åsele och lördag i Vilhelmina! Såg även att en speciell person ska köra så jag hoppas den personen är schysst så min bil håller haha! Så jag kan köra i både Åsele och Vilhelmina. Och förövrigt har jag världens bästa pojkvän, vi ska nämligen fara och bo på hotell nu och två helger! :)


<3!

2012-06-07 @ 13:04:51


Dålig uppdate, jag vet. Har gjort så mycket på senaste tid så har dels inte haft tid, sen har jag ingen inspiration till att blogga längre. Men för eran skull ska jag försöka skärpa er, för även om jag inte skriver har jag läsare som är inne varje dag! :)

RSS 2.0