Kan inte annat än älska låten

2013-10-31 @ 22:31:44
 
Synd dock att den bara finns live på Youtube, på Spotify finns den bättre kvallan

jobba, jobba, jooooobbaa

2013-10-31 @ 17:11:53
Allt bra med er? Själv är det grymt bra. Sockersuget är som bortblåst, jobbar kväll med Sandra, en dag kvar till helg samt kommer min pojke hem inatt. Färgade även håret igår men tycker det slog över lite åt de gröna hållet eftersom jag är blekt sen innan och la på en ren askfärg = inte så smart för det blir ofta grönt då, vilket jag tänkte på efter jag lagt i färgen.. Men ska nog köpa en färg på affären och slänga i så jag slipper det gröna!



Not so very beautiful

who wanna smell like you?

2013-10-28 @ 22:16:31
Jobbat första dagen idag på konsum sen sommaren, kändes lite konstigt! Men de gick bra, fick även jobba kväll med Tesere vilket är en grym jobba-kväll-med-brud, haha.

Skulle sluta med sötsaker och det gick så grymt bra förra veckan! Åt inget godis, chips, kakor, dricka eller något och jag var så stolt över mig själv! Men idag blev jag så grymt jävla upprörd över en sak så jag åt en bit saffranskaka haha..

Och till helgen är det den efterlängtade firmafesten! Har fått hem bikinin i rätt storlek, rakat benen och taggat mentalt. Jag tror det kommer bli super. Vara på relaxavdelningen och bara må gött, göra sig snygg, äta god mat, umgås med folk, se Mustash och sova på hotell, samt de bästa av allt - hotellfrukost!



liten sanna

onsdag

2013-10-23 @ 22:53:05
Har ni haft en bra onsdag? Själv fick jag åka hem tidigt, fyfan så skönt! For på konsum och drack lite kaffe å surrade på lite. For hem och började kolla lite tider på körning och skrivning på körkortet, sen fick jag ett telefonsamtal av fina Cecilia som sa att hon va i Åsele! Så vi for och åt, drack kaffe å surra på i vanlig ordning. For till lägenheten och klippte Johannes, sen for vi ut och ragga lite, försökte få med folk på bilkurragömma men folk va så seg så blev inget förrän jag hade kramat Cecilia hejdå.. men klockan va så mycket så de får helt enkelt bli en annan gång. En helmysig kväll med andra ord! Och snart kommer världens bästa person hem från övik, som jag saknar honom. Fick även hem min bikini från Nelly idag som jag visar sen!






just to hear you support me

2013-10-20 @ 21:22:33
Då var ännu en vecka gjord och har för inte så länge sen vinkat hejdå till min finaste person. Känns lika jävla tungt varje vecka, kommer jag någonsin bli van? Iaf så har han köpt en ny bil, så nu är det bara jag som ska köpa en bil, blir galen att jag inte hittar något som är intressant! Vet inte ens vad jag är ute efter.
 
Har även nyss beställt en bikini från Nelly så jag kan ha den under firmafesten ifall vi går in på spa-avdelningen på hotellet. Hoppas bara den passar! 
 
(Varning för gnäll) Jag blir så less på mig själv. "Jag ska inte äta godsaker från och med imorgon", "åh en kaka, eller en godisbit, eller ett chips"... Varför kan jag inte sluta? Ibland har jag bättre dagar, från morgonen äter jag en stadig frukost, mellanmål, bra lunch osv., men på eftermiddagen blir det ofta det där söta, sen är hela dagen förstörd, för när jag har börjat kan jag inte sluta. Nog för att det inte har satt några spår än, men det kommer det att göra om jag inte skärper mig. Varför kan jag inte hålla mig till en dag i veckan, som förut? Eller inget alls, de brukade jag klara av. Fan, fortsätter jag såhär kommer jag väl väga 150 kilo innan slutet, så känns det. Jag vet inte vad jag ska ha som motivation, vad som kan hålla mig ifrån sött och gött, vad som skulle kunna ge mig energi och tålamod. Jag är helt enkelt så less, önskar godsaker inte fanss, haha.. Jag ska verkligen försöka låta bli, för min egen skull. Går det åt skogen så ja.. Kanske får köra fitnessfighten igen eller så för att komma på rätt spår..?
 

nah, you don't know me

2013-10-15 @ 16:10:58
Imorse när jag vakna hade jag sån energi efter jag hade ätit frulle och sett på tv ett tag så jag drog mig ut på en springtur (!!), ingen aning vars jag fick energin ifrån men önskar jag kunde ha den hela tiden.. Och jag sprang nästan hela tiden, förutom när Exxo stannade så kände mig riktigt duktig, haha.
 
For till Elin vid halv två och drack kaffe och surrade, passade på att hälsa på nya katten. Efter det när Pontus hade kommit hem for vi på Åsvägen och titta eftersom dom ska flytta in i huset där! Längtar också tills jag får hus.. 
 
Ikväll vet jag inte vad det blir, men något hittar man ju alltid på! Längtar som fan tills imorgon också så jag få ta bort gipset nån gångggg!
 
 

inner ninja

2013-10-14 @ 19:11:41
Nu när jag är back in Åsele så kommer det bli mer uppdatering igen! När klockan ringde imorse 05.40 ville jag bara slå sönt telefon, haha. Men så duktig som jag är så for jag på skolan och insåg innan dagen va slut att jag hade bara EN lektion på hela dagen...... Och imorgon likaså, men får som tur var vara hemma imorgon.
 
Längtar även mer än någonsin efter mitt körkort. Tyvärr så äre två månader kvar.. Fatta kunna köra till skolan när man ha en lektion, kunna köra och hälsa på A i Övik, kunna fara till Vilhelmina till Cecilia och Sandra så dom slipper köra till mig hela tiden, haha. Åh vilken frihet det kommer att bli!
 

näst sista dagen, snart helg!

2013-10-10 @ 16:44:06
Nu är det näst sista dagen på praktiken och de har gått riktigt bra i övik! Förutom min gipsade hand.. Åt lunch med min lärare igår och hade det mys. Idag när jag slutat ska jag och A gå och äta på Olearys, riktigt gott!Och imorgon är det hemfärd till lilla Åsele, och på lördag blir det mys med Nina och Elin, samt pröva ett nytt recept jag kom på.. blir det,super lägger jag upp det här. ;)



inte lätt att skriva med vänstern..

catching up

2013-10-07 @ 12:43:59
Blir väldigt lite bloggande nu för tiden under praktiken! Men jag har hunnit få gips, kört min sista folkracetävling, grattat min man, umgås med folk och fått myssällskap från Sandra Persson och Cecilia! Nu i helgen ska vi även ha lite tjejmys, bastu kanske följt av middag, vin, öl och bra sällskap! Och efter det är det två veckor till firmafest, som tillbringas på hotellet i Lycksele under halloween helgen, kul! Hoppas ni ha det bra, puss!




RSS 2.0