behöver.motivation.nu

2014-03-31 @ 15:41:46
Här är det tyst! Dagarna rullar på och även jag rullar snart.. lyckades få bort mitt sockerberoende förut men nu är det tillbaka. I januari när jag började träna så åt jag aldrig något onödigt förutom nån gång nu och då, och då behövdes en bit av något sen var det bra. Nu för tiden är det fredag, lördag och söndag - tills jag är så mätt att jag mår dåligt. På något sätt måste jag stoppa det beroendet. Jag mår inte bra helt enkelt, jag blir så jävla trött av socker och magen gör ont och dessutom kommer jag aldrig att få en vältränad kropp om jag fortsätter. Nä, nu äre nog! Som tur är får jag stöd av A. Dessutom har jag ingen inspo just nu, känns som allt står stilla och då vill jag inte fortsätta. Men nu är det ny vecka, nya tag. På schemat ikväll står det axlar och armar. Kör hårt där ute alla som har motivationen på topp!




när du en spricka i glaset fått, tare lugnt

2014-03-25 @ 12:55:35
De va ett tag sen! Igår var det dags för rygg och bröst på gymmet och jag har för länge kört på säkra kort så jag ökade vikten på övningarna. Lätt som en plätt ju, varför har jag inte gjort det tidigare? Tog grymt bra i ryggen i alla fall, så jag lämnade gymmet med nöjda steg. Ikväll är dey axlar och armar så jag ska öka där med, det kan jag. Till helgen är det marknad vilket betyder jobb för min del men hinner även ut en sväng på lördagkväll. Innan dess ska jag fräsha upp min hårfärg lite! Rakade även skallen lite igår.. ;)

Praktiken går så jäkla bra, det är så grymt kul här. Lätt bästa praktiken! nu är det bara 1,5 vecka kvar.




2014-03-18 @ 17:55:29
Redo för det som komma skall, det är jag! Längtar som bara den till påsken eftersom det är bland det bästa som finns. MEN, efter påsk har jag ett projekt som jag ser fram emot grymt mycket! Om det funkar för mig så kommer jag självklart att dela med mig av källan och tips om hur ni kan få det att funka också. Men mer om det senare, ska planera lite med skolan och ekonomin osv. Och självklart så är det om träning och hälsa. ;)




didn't know i was lost

2014-03-18 @ 11:05:26
Jag fick min första p-bot igår. Och även min första (vad jag tror var) ångestattack. Det var intr alls kul och jag hoppas verkligen jag slipper uppleva det igen. Det är lite mindre kunder den här veckan men nu har man börjat komma närmare dom som jobbar här så det gör inget. Bempasset igår var gryyymt - benen vek sig under mig när jag var klar haha! Då vet man att det har tagit bra. ;)

Pappa ringde igår och frågade om jag skulle följa på hockey på onsdag. Lite sur blev jag först eftersom han retades att dom var hemma och inte jag, men sen visade det sig att pappa och lillasyster Jonna kommer till Övik imorgonkväll och umgås med mig! Blev så glad att jag började grina, haha.. Så tack vare det så överlever jag npg torsdag och fredag också. Önskar bara att jag fick träffa min kärlek också.



Det där linnet och dom där shortsen står högt upp på min önskelista!..

back to övik

2014-03-17 @ 07:27:32
Nu måste jag snart pussa mitt hjärta hejdå och börja rulla till övik igen. Hoppas verkligen att den här veckan går fort! Ser i alla fall fram emot bempasset jag ska göra ikväll.. Ha en bra måndag!



bild från prag

nyttig rabarberkräm

2014-03-16 @ 13:02:54



1,5 stor näve rabarber
0,5 stor näve jordgubbar
0,5 dl vatten
0,5 tsk vaniljpulver
2 tsk sötning (jag använde stevia)
2 tsk kokosflingor

Koka ihop och låt puttra så länge så bären är söndertrasade. Njut!

lördag

2014-03-15 @ 20:02:47
Idag åt jag min älskade kokosgröt till frukost - perfekt start på dagen. Till lunch for jag och A och tryckte en OK korv vilket var riktigt gott, det var ju ett tag sen. Gjorde även ett bra arm och axelpass idag oxh har även börjat med att köra fler övningar samtidigt för att hålla pulsen uppe hela tiden under mitt pass. Till middag blev det en stooor och saftig älgstek med favorit-sås och vitlökssmör. Mmmmh. Efter det blev det en kort promenad på ca. 25 minuter och till sist på affären för att köpa en godispåse. Det är ju trots allt helg. ;)








älskade hemma

2014-03-14 @ 15:30:50
Det är sååå skönt att vara hemma. Välkomnades av mina fina pojkvän och fick vakna upp i min egen säng imorse. Eller blev rättare väckt av någon som viskade "nu kunde jag inte vara utan dig längre, nu få du ta och vakna" haha. Lunchade på kronan med A och for och tränade sen med Felicia och Elin, fick faktiskt hyfsat bra tryck i bröst idag. Kul var det iaf! Efter det så gjorde jag mig ett mellanmål - skivad banan, kokosmjölk vispad till grädde med vaniljpulver och Walden farms kalorifria chokladsås. Mums!






lovely thursday

2014-03-13 @ 12:47:17
Praktiken går riktigt bra! Trevliga anställda och mycket kunder har jag haft. Så jäkla kul, jag älskar mitt yrke!

Ikväll åker jag hem och jag har längtat såååå. Fattar inte hur hemsjuk man kan vara haha. Men det känns så skönt att få träffa mitt hjärta, träffa min familj, få träna på gymmet hemma och sova i min egen säng. Så sjukt hut mycket man uppskattar saker när man är ifrån dom. Ha en superbra torsdag alla där ute! :)






i've never faced something that has been to much for me

2014-03-10 @ 22:53:11
Första dagen i övik gjord! Det är så kul att fara och testa på nya ställen och så men så hjärtskärande att lämna mitt hjärta. Det hade verkligen varit perfekt om A var här med mig!

Hur har det gått då? Ja det är bara nya ansikten på salongen sen sist men det är roligt. Jobbade på till sju sen traska jag ner till one life där jah först sprang i 15 min, sen körde jag lite uthållighets-styrketräning (haha vilket ord) på armar och axlar sen provade jag tabataintervallen, skitkul och effektivt! Efter det så betalade jag 100 spänn för parkeringen idag och for sedan till Regina och hämtade nyckeln, och nu ligger jag nerbäddad i mitt mysiga krypin. Sov gott!





Tog lite spännisbilder.. men det måste man göra för att se hur långt man har kommit. Kämpa på alla där ute!

it's all we are

2014-03-09 @ 21:16:47
Kommer inte att vara så aktiv här framöver (inte för att jag varit det fram tills nu heller) eftersom jag sticker till Övik i fyra veckor. Dock kommer jag hem på helgerna! Ska ha praktik hos Rinse igen fast den här gången blir det uppe i gallerian, blir kul det med! Har även letat och letat efter ett bra gym och jag tror jag har hittat ett - one life. De hade studentpris och dessutom fick man en träningsväska och vattenflska på köpet, super. ;) 
 
Måste även tipsa om en sida som snälla söta rara Felicia delade med sig av - styrkeprogrammet.se. Fan så bra sida tycker jag, redan efter jag hade läst lite fick jag så mycket svar på frågor som jag har haft och ändå läste jag bara en bråkdel! Så den sidan kommer jag absolut använda mig av mycket. Passade även på att kika in på tabata.se för att se vad det är för nånting Therese skriver om på sin blogg, och det är något som jag tyckte lät intressant som jag också ska prova mig på. Det är så kul med träning! :)

busy doing nothing

2014-03-07 @ 07:59:33
Sitter här i fikarummet med min kaffekopp och försöker vakna till liv. Såg en riktigt jävla bra film igår! Dock var den på över 2,5 timme så blev lite sent.. Dock gick gårdagens träning jättebra! Hade dock kunnat köra mer men ikket. Och hade bästa träningskompisen/terapeften - Elin. Det är som när vi träffas och tränar och surra på så blir det lite som ett terapimöte, haha. Idag jobbar jag till fyra sen består kvällen av klippning, träning, matlådor och packning om jag hinner. Sticker ju snart till övik!!



Every small step is a progress. Inte mycket till rygg men det börjar hända något iaf.

underbara rosa lilla varelse

2014-03-05 @ 22:40:21
Gjorde mitt livs typ tredje fluff ikväll. Förut har jag gjort på äggvita men nu provade jag ett recept som jag hittade hos finessguru, väldigt enkelt!

200 g bär (jag tog hallon)
1,5 skopa proteinpulver (jag tog one whey vanilla white chocolate)
2-3 matskedar kvarg

Mixa ihop bären i en bunke så det blir som en pure, viktigt att bären är frysta. Tillsätt pulvret och mixa tills det blir lite fluffigt. Tillsätt sedan kvargen och helst i omgångar så fluffet inte försvinner. Njuuuut!



Till och med A tyckte de va gott så han fick en skål han med ;)

5/3

2014-03-05 @ 15:15:47
Jag som skulle kunna döda för semlor åt "bara" två bitar av semeltårtan mamma köpte igår haha.. Tränade ben med mamma igår och då fick hon för sig att jag skulle följa med ut på skidor idag (?!) sagt och gjort, blev en tur på 2,5 km med mor och syster innan jag började jobba halv ett. Jobbar till åtta ikväll sen ska jag mysa med min karl!






bryt ihop och kom igen. jag kan!

2014-03-04 @ 06:47:25
Igår hade jag mitt värsta träningspass någonsin. Ni vet när tankarna är helt åt fel håll och inte vill hjälpa kroppen? Så kändes det, och jag blev bara mer och mer förbannad. Väl efter gymmet när jag kom hem så möttes jag av Andreas och hans fina sätt att trösta, han sa saker som att jag var riktigt duktig, jag gjorde det bra som kämpa på osv. Sånt som man behöver höra ibland. Efter det så tog jag en lååång dusch, sov och nu känns det mycket bättre. Jag vill och jag kan! (A lovade även att följa med mig att träna nån gång framöver.. ;)




sportlov

2014-03-03 @ 15:33:39
Hade en riktigt bra kväll i lördags med mycket skratt och flödande alkohol. Tack för det tjejer! Dock ska kag skärpa mig nu och vara lika duktig på helgerna som på veckorna, träning och alkohol går inte ihop. Nån gång nu och då, fine. Men inte varje helg eller nästan varje helg. Även med alkohol kommer massa annat som man stoppar i sig dagen efter osv. Jag är hellre pigg och har massa energi på gymmet än att ligga och sova en hel dag och må dåligt ändå.

Känns så kul att vara tillbaka på konsum i veckan! Dock blir det lite knepigt med träningen men det funkar! Ikväll stänger jag så jag jobbar till 20.15 och efter det knatar jag ner på gymmet, love it. Tycker mina resultat har stått still nu ett tag så ska se över kosten lite. Men det tar tid, det får jag inte glömma! Ha rn bra måndag!






RSS 2.0