Dålig update under jul

2013-12-29 @ 19:12:49
Var ett tag sedan jag skrev men så blir det när det är fullt upp med annat och datorn bara får ligga och damma. Har hunnit med att bli firad i Vilhelmina av underbara brudar, haft julbord med jobbet, mellandagsrea, tagit mitt älskade körkort, firat jul med min braiga släkt, varit i Västansjö på juldan hos moster med bra folk och ätit vääääääldigt mycket. Snart vankas det även nyår - kommer nog bli riktigt bra. Få umgås med folk man vill umgås med och äta god mat, kan inte rikitigt förvänta mig mer. 
 
Sen ska jag även köpa en bil nu när allt med jul och så har lugnat ner sig, och när jag har köpt en egen bil ska jag bränna iväg till villis har jag bestämt och hälsa på mina fina vännor Cecilia och Sandra. Det är så synd att man syns så sällan! Men å andra sidan roligt för då har man mycket att ta igen, ni är bra! 
 
 

lovely day

2013-12-12 @ 20:40:26
Snart sista veckan gjord på skolan för den här terminen, helt sjukt vad fort tiden går! Snart smäller det till så sitter jag på flyget till Prag med min grymma klass. Det känns så jävla roligt att vi faktiskt hittar på något innan vi skiljs åt! Har äntligen bestämt mig för vilken balklänning och vilken färg jag ska ha, så nu ska jag bara mäta mina mått och skicka med det med Antonia till Thailand, gryyymt. Åt även på Knuten idag med klassen som skolan bjöd på, mums!
 
Imorgon är det fredag, och när jag slutar skolan har jag fått order om att jag ska sätta mig på bussen till Vilhelmina, sen får jag se vad som väntar där. Cecilia är så hemlighetsfull! Men det blir nog roligt vad som än väntar, blir så glad när folk tänker på en. Tanken är väl att hon ska fira mig eftersom jag blir arton på tisdag. På lördag vankas det julbord med Galven, omnomnom. 
 
En av dom första bilderna på jag och A, så kul att titta tillbaka! Snygg hårfärg hade jag dessutom..
 

take a look at me now

2013-12-09 @ 09:52:35
Det känns bra nu! Dock inte för tillfället för sitter ensam på äckelskolan och gör ingenting.. Men snart slutar Josefin och sen är även Johannes på väg. Två personer som förgyller vardagen bland annat. 
 
Nästa vecka känns riktigt bra nu när jag har lugnat ner mig med körkortet. Måndag - Övik för körlektioner och lite shopping. Tisdag - fyller arton och har även praktik. Onsdag - Övik igen och det där körkortet, förhoppningsvis går det vägen. Sen resten av veckan praktik och jobb hela helgen! Dessutom nu i veckan om det går som det ska så ska jag kolla på en bil.. :)

Kan inte sluta lyssna på låten, hon borde vunnit

2013-12-09 @ 09:19:03
 

hellyeah

2013-12-05 @ 22:09:46
Aaaah, tiden bara springer iväg! Imorgon är det den 6 december vilket betyder att farmor blir 70 år, blir mat och mys med släkten. Tackarrrr. Efter det blir det plugg, hockey och idol-finalen. Lördag blir det julhandling för fulla muggar med A och lillasyster i Umeå. Blev även bjuden på personalfest med konsum på lördag mem var tvungen att tacka nej eftersom jag är hund- och barnvakt, men riktigt kul att dom frågade mig, blev riktigt glad! Annars då? Jag skakar av skit från axlarna och försöker leva på, har mycket att se fram emot - 18 år, körkort, fick-inte-planera-något-men-vet-inte-varför-helg (Cecilia har något i görningen), julafton, juldan, nyår, mellandagsrean, prag med klassen, balen och student-planering, 150-dagars och mycket mer. Kul när det händer nåt! Ha en fin kväll, puss







tack för att du finns

bakis två dagar i rad?

2013-12-02 @ 06:36:23
Som rubriken lyder känner jag mig ungefär. Blev lite mycket i lördags men nu på måndagmorgon så är magen helt fucked up. Känns även småjobbigt att fara på skolan idag eftersom på senaste tiden har jag varit hemma måndag och tisdag, men bara att bita i det sura äpplet. Som tur är så är ju bästa josefin där!
Promenera runt skyltsöndagen igår en sväng med Jan och Felicia, tog en fika och hade det och sent på kvällen blev det glögg hos mor och far, mys!


haha dom är inte helt förtynade mina muskler..

RSS 2.0